Dostum öncelikle hayırlı olsun, umarım istenen sonuçları yakalarız. Senin ekiminde benimkine benzer görünüyor.
Bende yaklaşık 13 günce önce ayni klinikte ektirdim. Açıkçası ilk gece biraz zor geçiyor hatta ben 2 saat falan uyuyabildim ama o kadar heyecanlı oluyor ki insan uykusuzluk bile çok koymuyor
Kliniğin verdiği boyun yastığı çok kalitesiz ben Miniso' dan boyun yastığı aldım ve çok rahat ettim, öneririm. Belki çok takıntılı olduğum içindir ben hala o boyun yastığı ile yatıyorum. Kabuk dökümüne kadar böyle devam edeceğim.
Ağrı konusunda gelirse ben de ilk gün 2 tane ilaç aldım ve belirli bir saatten sonra ağrılarım azaldı tabi herkesin eşiği de farklıdır. Ben sonrasında çok ağrı sorunu yaşamadım ama dik durmama konusunda da ciddi dikkat ettim. Sen de edersen ödem ve ağrı noktasında rahat edersin Ertesi gün pansumandan sonra kafanın nefes aldığını hissedeceksin. Bazen 3. ya da 5. günlerde çok saçma ağrılar hissedebilirsin, bu normal bir durumdur. Yine de klinik ile irtibatta olmakta fayda var.
Son olarak verdikleri krem ve yağı ben sorun olmaz diye başlarda bol bol kullandım hatta alnımdan 10 defa peçete ile yağı silerdim. Bugün 12. gün ve yağ ve losyon bitti
Normalde kabuk dökümüne kadar kullanmanı öneriyorlar, sen benim yaptığım hatayı yapma bol bol değil de normal şekilde kullan. Yine de merak ettiğin birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Tekrar geçmiş ve hayırlı olsun.