Gönderen Konu: replicel açıklama yaptı !!!!!!  (Okunma sayısı 16633 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: replicel açıklama yaptı !!!!!!
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2017, 19:06:31 »
japon şirketlerin ortak çalışması sonucu kök hücrelerden saç folikülü üretilmesi, muhtemelen kelliği tarihe karıştıracak

Kelliği önlemek için dünya çapında tıp laboratuvarlarında çok büyük çalışmalar yürütülüyor. Japonya’dan gelen son açıklama, ülkenin en büyük araştırma organizasyonu RIKEN’in iki büyük Japon şirketi Kyocera ve Organ Technologies ile iş birliği yaparak yenileyici kellik tedavisi üzerine çalışmalar yürüttüğünü bildiriyor. Şirketler bu yöntemin 2020’de ticari kullanıma uygun hale geleceğini düşünüyor.

Tedavi ücretleri bin dolar civarında olacak
Yenileyici tedavi alanında çalışma yürüten tek ülke Japonya değil. Kaliforniya Stanford-Burham Tıp Araştırmaları Enstitüsü de benzer metotlar kullanarak bu alanda çalıştığını açıklamıştı. Ayrıca bir başka Japon firması Shiseido‘nun, Kanadalı RepliCel Life and Sciences şirketi ile iş birliği halinde olduğu ve kendi yenileyici tedavilerini geliştirerek 2018’e kadar bu yöntemi piyasaya sürmeyi hedefledikleri belirtiliyor. Şirketler tedavi ücretinin bin dolar civarında olacağını düşünüyor...alıntı...
not replicel 2018 son çeyreği çıkmış olacağını söylemişti bu makalede doğrular nitelikte....2020 de sınırısız donör sağlanacak yani kök hücre..

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2017, 19:11:03 »
İşin içinde Japonlar varsa bu iş yakın demektir. Kellik 2020 yılında tarih mi oluyor teorisini doğru çıkarak cinsten.

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2017, 19:13:10 »
Ben çok inanmıyorum bu gibi şeylere ama misal 50 yıl önce bana saç ekiminden bahsedilse ona da inanmazdim hadi inşallah diyelim

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2017, 19:16:20 »
Ben çok inanmıyorum bu gibi şeylere ama misal 50 yıl önce bana saç ekiminden bahsedilse ona da inanmazdim hadi inşallah diyelim

Hocam gerek japonlar gerek başka ülkeler saç dökülmesi ile ilgili herşeyi çözdüler genetik olarak vs vs. Ama dökülmeyi durmak yeni saç çıkarmak öyle kolay değil. Saç ekiminde bile 20 yılda tıp nasıl gelişme kaydetti bunlar az şeyler mi...

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Mayıs 2017, 19:16:58 »
valla büyük arge yaptılar büyük para koydular fazlar bitti ..2018 son çeyreği dediler ilk önce bir ilaç geliyo sanırım sonrada hücre tedavisi..ilaç minox ve finasterid gibi değil..sanırım tamamen koruyucu çıkarıcı mantığı var ve döngüsüz olacağı için çok uğraşıyorlar anladığım kadarıyla histogende saçlı deride yüzde 8 lik artış sağlamış ilacıyla  yani cm2 deki artış

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2017, 19:26:37 »
Hair Clone ingiliz şirketi insan denek kullandı kök hücrede bugün yarın sonuçları gelir..replicel 2018 son çeyrek tedavi için tarih verdi ,histogen ilaç için son aşamada ..yani kök hücre 2020 olabilir ama ilaçlar tedaviler eli kulağında..bu şirketler yıllardır çalışıyor..ve fazları paylaştılar..

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2017, 00:06:47 »
İnsAllah basarirlar peki dhtnin etkisini nasil durduracaklar. Yoksa sac ekimi icin mi sinirsiz donor uretecekler  ? İgne seklinde mi olacak acaba bilginiz var mi

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2017, 00:54:31 »
10 yıldır her sene bir tarihe karışacak haberi okuyorum
bence çözümü var  bu işin de
işte lobicilik var saç ekimi  çok büyük sektör
düşünsenize saç ekimi yapan bütün yerler işsiz kalacak 2020 den sonra ilginç
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2017, 00:57:35 Gönderen: ismael »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2017, 01:47:25 »
işsiz kalma durumu yok hocam kök hücreyle oluşan greftler ekilecek  yani bu sınırsız greft anlamına geliyor..yine doktorlar ekecek sadece yani 30.000 greft ekilecek tabikide çok detaylı bilmiyorum..ilaca gelince 2018 i bekleyelim replicel açıklama yaptı bakalım

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Mayıs 2017, 11:45:02 »
3 seneye patlar bu iş masrafları çokmuş o sorun çıkartıo maddiyattan oturu rahat calısamıolar benim bildiğim en bastan beri 2007den beri 2020 de ciddi bir adım atılcak yoksa her sene çözum geldi diolar
saçları ekmeydi dersin

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Haziran 2017, 12:57:59 »
Shiseido, model kellik ürünleriyle ilgili olarak RepliCel'in teknolojik Ar-Ge'sini finanse ediyor. Beş yıllık klinik araştırmasının ürün güvenliğini sağlam bir şekilde nasıl sağladığını ve devam eden klinik ve ürün geliştirme stratejisini doğruladığını bildiren hücresel tabanlı teknoloji sağlayıcısı, 2018 yılı için beklenen verilerle kısa vadede potansiyel bir pazar başlatmaya hazırlanıyor.

RepliCel'in enjekte edilebilir hücre tedavileri, İlaç ve Tıbbi Cihazlar Ajansı (PMDA) ve ABD'deki Gıda ve İlaç İdaresi gibi çok sayıda endüstri standardına uygundur.        alıntı asya cosmetic.
arkadaşlar  replicel ciddi ciddi 2018 de çıkaracağını artık haber sitelerine cosmetic sitelerine duyurdu.,,sanırım bu sefer ertelemeyecekler hayırlısı..kendi siteside 2018 i işaret ediyor diğer kaynaklarda ..

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 02 Haziran 2017, 05:16:26 »
Abi bizide burada gelişmelerden haberdar et.cok merak ediyorum  :)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Haziran 2017, 14:02:34 »
Keske gerçek olsa ama yine insanları para tuzağına cekecek ilaclardir.afedersiniz saca gübre sürün deseler herkes eve inek alir.fda onaylı bilmem ne diye 2 ürün atarlar 10 sene satar trilyoner olur herkes sonra yeni ilac geliyor derler.15 yasinda dokulmem basladi 30 yaşına geldim halen ilaci çıkacak:)

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2017, 22:46:02 »
kök hücre tedavisi test aşamasında, farelerde deneniyor. Saçlar çıkıyor lakin çıkış yönü uzunluk sıklık gibi konularda sıkıntı var.  Genç arkadaşlar beklesin bence
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Facebook Twitter Instagram