Gönderen Konu: bu saça dutasterid düşünüyorum sizce finestreid mi kullanayim  (Okunma sayısı 5461 defa)

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
Ynt: bu saça dutasterid düşünüyorum sizce finestreid mi kullanayim
« Yanıtla #30 : 09 Aralık 2020, 07:54:02 »
bu saçla ru veya diğer topical ürünleri kullanma
 ilk 6-7 ay finasteride sonuç almazsan da dutasterid düşün
Benim kanaatimce şu an nw3 ve minox + dutasla nw2'ye gelme ihtimali olabilir

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 09 Aralık 2020, 08:02:57 »
Ben 97'liyim hemen hemen senin gibi saçlarım benimki de Norwood 2.75 filan yani ama 2 aydır minoxil ve 1 aydır dutasterid kullanıyorum ve yavaş yavaş şakakların dolduğunu gözlemliyorum, tabi ki erken bir süre ama insan motive oluyor.
Ben direkt en agresif tedavi olan dutasa giriştim çünkü frontal bölge benim için ekstra önemliydi. Oyunculukla ilgileniyordum önceden şimdi sosyal medyadan gelir sağlama yolundayım youtube tiktok vb. O yüzden tavsiyem benim gibi bir sebebin yoksa Dutasteride bulaşma, Dutasterid gelişim sürecinde ve sekonder cinsiyet özelliklerindeki etki noktasında tam bir kapalı kutu. DHT'yi bu yaşta o kadar baskılamak pek rasyonel değil zaten epifizlerin de kapanmamıştır daha boyun uzar, sesin daha da olgunlaşır, sakalın çıkar. Ben geçen seneye kadar uzuyordum hala.
Uzun lafın kısası Minox + Finas. 1-2 yıllık istikrarlı tedavinin ardından hala tatmin olmamışsan Minox + Dutas
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 09 Aralık 2020, 12:16:49 »
Ben 97'liyim hemen hemen senin gibi saçlarım benimki de Norwood 2.75 filan yani ama 2 aydır minoxil ve 1 aydır dutasterid kullanıyorum ve yavaş yavaş şakakların dolduğunu gözlemliyorum, tabi ki erken bir süre ama insan motive oluyor.
Ben direkt en agresif tedavi olan dutasa giriştim çünkü frontal bölge benim için ekstra önemliydi. Oyunculukla ilgileniyordum önceden şimdi sosyal medyadan gelir sağlama yolundayım youtube tiktok vb. O yüzden tavsiyem benim gibi bir sebebin yoksa Dutasteride bulaşma, Dutasterid gelişim sürecinde ve sekonder cinsiyet özelliklerindeki etki noktasında tam bir kapalı kutu. DHT'yi bu yaşta o kadar baskılamak pek rasyonel değil zaten epifizlerin de kapanmamıştır daha boyun uzar, sesin daha da olgunlaşır, sakalın çıkar. Ben geçen seneye kadar uzuyordum hala.
Uzun lafın kısası Minox + Finas. 1-2 yıllık istikrarlı tedavinin ardından hala tatmin olmamışsan Minox + Dutas
şuan 1.80 nim vucudum cok erken killanmaya basladi vücut maymun gibi desem yeridir anlayacagin fiziksel gelisimin daha fazla olacağını sanmıyorum  saçların dökülmesi disinda sakal falan herşey yerinde zaten lanet saç yuzunden en az 4 yaş yaşlı gösteriyorum

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 09 Aralık 2020, 12:17:16 »
şuan 1.80 nim vucudum cok erken killanmaya basladi vücut maymun gibi desem yeridir anlayacagin fiziksel gelisimin daha fazla olacağını sanmıyorum  saçların dökülmesi disinda sakal falan herşey yerinde zaten lanet saç yuzunden en az 4 yaş yaşlı gösteriyorum

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 09 Aralık 2020, 23:07:14 »
Bu arkadaş çok net khomur , sorular aynı saç aynı benim önerim de yine aynı olmuş kendiside aynı cevabı vermiş :D kardeşim kimse saçlarını kaybetmek istemez ama sende çok fazla takılı kalıyorsun yapman gerekenler belli. Duruyorsun kalsifikasyon nasıl engellerin filan diye soruyorsun takılma şunlara bu kadar. Kullan finasterid onaylanmış 2 ilaç var. Sakaklara haftada bir dermorallar minoxidil kullan günde 2 kere finasterid ve haftada 2 kere konazol. Hala dutasterid diyorsun topikal losyon nerede bulurum. Önce şunları dene diğer şeylerden katkı alacagin ne malum.

Bunu daha önce yine başka birine dediler. Forumda herkes birini bana benzetiyor. Arkadaşlar ben değilim ve neden böyle bir şey yapayım amacım ne olsun. Forumda bu sorunları tek yaşayan ben değilim benle ortak yanları var diye aynı kişi olmamız gerekmiyor. Bir de çok net demişsiniz. Bana bu forumda çok yardımınız dokundu teşekkür ederim tekrardan ama değilim. Sherlock gibi arkadaşla ortak yönlerimizi değerlendip aynı kişi olduğumuza karar vermeniz 😃
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 09 Aralık 2020, 23:11:39 »
Bu konuyu açan siyabentqxqx acaba khomur nickli kişi mi?

Saçlar aynı, sorulan soru aynı, 2 nick de üniversiteyi bu saçlarla bitirmemek istediğini söylüyor, 2 nick de topikal antiandrojen'den bahsetmiş

Bakınız diğer konu, https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17847.0

:D

Hocam sizde bana çok yardımcı oldunuz sağ olun. Evet hocam olayı çözdünüz helal olsun. İpuçlarını birleştirdiniz ve çözdünüz. Gerçekten forumdan sherlock çıkıyor gümbür gümbür. Ben değilim hintell abim lütfen şu olayı teyit et başka türlü kanıtlayamicam yoksa
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 11 Aralık 2020, 10:41:20 »
Hocam sizde bana çok yardımcı oldunuz sağ olun. Evet hocam olayı çözdünüz helal olsun. İpuçlarını birleştirdiniz ve çözdünüz. Gerçekten forumdan sherlock çıkıyor gümbür gümbür. Ben değilim hintell abim lütfen şu olayı teyit et başka türlü kanıtlayamicam yoksa
bizi bir birimize benzeten kimse sıkıntılı arkadas bir ikinciden sonra rapor ettim kendizini sinirlerimi bozdu

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 11 Aralık 2020, 19:50:48 »
Ben de 22 yaşındayım ve finasterid kullanıyorum 1 aydır. Doktor kontrolünde yaptırırsan daha rahat olursun bu konuda, cildiyeden randevu alıp doktoruna danışabilirsin finasterid konusunda. Ben öyle yaptım şahsen ve ilacı kullanmamın 15. gününde kan tahlili verdim bir sorun çıkmadı devam ediyorum şuan 2 ay sonra tekrar gidecem tahlil vermeye. Herkes bi topikal ürün kullan diyor ama pek bir alternatif yok sanırım. Bi ru var ki ona ulaşmak zaten maliyetli ve zor bir de minoxidil var buna ben başlamayı düşünmüyorum. Belki ilerde başlarım gelecek ne getirir bilemeyiz ama forumda da birkaç kişi başlayıp bıraktı ve pek hoşlanmıyorum bu döngü olayından filan ben o yüzden uzak duruyorum. Belki konazol krem kullanabilirim dermarollerdan sonra sürmek için.

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 12 Aralık 2020, 12:04:13 »
Ben de 22 yaşındayım ve finasterid kullanıyorum 1 aydır. Doktor kontrolünde yaptırırsan daha rahat olursun bu konuda, cildiyeden randevu alıp doktoruna danışabilirsin finasterid konusunda. Ben öyle yaptım şahsen ve ilacı kullanmamın 15. gününde kan tahlili verdim bir sorun çıkmadı devam ediyorum şuan 2 ay sonra tekrar gidecem tahlil vermeye. Herkes bi topikal ürün kullan diyor ama pek bir alternatif yok sanırım. Bi ru var ki ona ulaşmak zaten maliyetli ve zor bir de minoxidil var buna ben başlamayı düşünmüyorum. Belki ilerde başlarım gelecek ne getirir bilemeyiz ama forumda da birkaç kişi başlayıp bıraktı ve pek hoşlanmıyorum bu döngü olayından filan ben o yüzden uzak duruyorum. Belki konazol krem kullanabilirim dermarollerdan sonra sürmek için.
bende 1/4 proscara basladim ketoral krem max. 4 hafta kullaniliyor neye yariyacakki

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 12 Aralık 2020, 15:11:16 »
bende 1/4 proscara basladim ketoral krem max. 4 hafta kullaniliyor neye yariyacakki
Bitince yenisini alırsınız hocam, ömrünüz boyunca kullanabilirsiniz tek kullanım hakkınız yok :D

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 12 Aralık 2020, 16:27:27 »
Bitince yenisini alırsınız hocam, ömrünüz boyunca kullanabilirsiniz tek kullanım hakkınız yok :D
demek istediğim onerilen süre 4 hafta uzeri deriye zarar verebilir sonucta bir vitamin veya takviye degil mantar olusumu engelek icin bir krem

Arkitek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 13 Aralık 2020, 22:41:13 »
Hayatın boyunca kullanmayacaksan minoxidil e bulaşma dostum .
Ben kullandım 6 ay . Etkisi vardı lakin kullanmaya devam etsen bile zaman içerisinde etkisi azalıyor,
kullanmayı bıraktığında ise bütün etkileri kayboluyor .

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 13 Aralık 2020, 22:46:07 »
Hayatın boyunca kullanmayacaksan minoxidil e bulaşma dostum .
Ben kullandım 6 ay . Etkisi vardı lakin kullanmaya devam etsen bile zaman içerisinde etkisi azalıyor,
kullanmayı bıraktığında ise bütün etkileri kayboluyor .

Kullanmayı bıraktığımizda kalıcı olan bir ürün varmı soylermisiniz bizde bigilenelim gerçekten muhteşem olur .

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 13 Aralık 2020, 22:52:02 »
Kullanmayı bıraktığımizda kalıcı olan bir ürün varmı soylermisiniz bizde bigilenelim gerçekten muhteşem olur .

Şu an yok. Bu yüzden genetik dökülme deniyor ya.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 13 Aralık 2020, 22:57:02 »
Genetigimiz değişmediği sürece maalesef yok var ama o zamanda billurlara elveda demek gerekiyor maalesef

Facebook Twitter Instagram