Gönderen Konu: bu saça dutasterid düşünüyorum sizce finestreid mi kullanayim  (Okunma sayısı 5446 defa)

siyabentqxqx

• Sr. Member
Ynt: bu saça dutasterid düşünüyorum sizce finestreid mi kullanayim
« Yanıtla #15 : 05 Aralık 2020, 18:33:52 »
Forum da ön şakak hatlara ketoral krem uyguluyorlar dht oranını düşürmek için. Yani  bahsettiğim dht düşürmeyi topikal sprey sağlamıyor. Topikal spreyler damar genişlerek zayıf saçların beslenmesini sağlıyor. 22 yaşındaysanız zaten antiandrojen kullanmanız doğru değil. Ne kadar kullanacaksınız ki bu takviyeleri? 27 yaşında da saçınız dökülse psikolojik olarak etkileneceksiniz! Bunun sonun yok. Sürekli kullanılacak takviyeler değil. Özellikle bir de dutasterid kullanımından bahsediyorsunuz. İlla bu tarz bir takviye kullanacaksanız saw palmetto içerikli takviyelere bakın derim. Yine diyorum ön bölümdeki incelme için topikal spreyler sizin için daha doğru bir tercih olur.

bahsettiğiniz ketoral krem hangisi hocam link falan paylasirmisiniz şampuanıni kullandim ama ketoral krem duymadim

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 05 Aralık 2020, 18:41:44 »
DHT engelleyici sıvı losyon ru58841 anagenincden veya alıibaba.com gibi sitelerden satın alabilirsin
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 05 Aralık 2020, 19:05:29 »
DHT engelleyici sıvı losyon ru58841 anagenincden veya alıibaba.com gibi sitelerden satın alabilirsin
hocam çok pahalı etkisi cok az yada yok gibi  ve ulasmasi zor  sıkıntı yani

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 05 Aralık 2020, 19:12:51 »
Dut 3 gunde bir yeterli.
Fin ile baslamani tavsiye ederim etki etmezse dut kullanirsin
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 05 Aralık 2020, 19:28:35 »
Bu arkadaş çok net khomur , sorular aynı saç aynı benim önerim de yine aynı olmuş kendiside aynı cevabı vermiş :D kardeşim kimse saçlarını kaybetmek istemez ama sende çok fazla takılı kalıyorsun yapman gerekenler belli. Duruyorsun kalsifikasyon nasıl engellerin filan diye soruyorsun takılma şunlara bu kadar. Kullan finasterid onaylanmış 2 ilaç var. Sakaklara haftada bir dermorallar minoxidil kullan günde 2 kere finasterid ve haftada 2 kere konazol. Hala dutasterid diyorsun topikal losyon nerede bulurum. Önce şunları dene diğer şeylerden katkı alacagin ne malum.

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 05 Aralık 2020, 19:33:13 »
Kardeşim her gün dut al saçların gayet iyi duruma gelir.. Sıkıldım aynı cevapları vermeye bir daha konularına yazmayacagım.
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 05 Aralık 2020, 20:05:22 »
Bu arkadaş çok net khomur , sorular aynı saç aynı benim önerim de yine aynı olmuş kendiside aynı cevabı vermiş :D kardeşim kimse saçlarını kaybetmek istemez ama sende çok fazla takılı kalıyorsun yapman gerekenler belli. Duruyorsun kalsifikasyon nasıl engellerin filan diye soruyorsun takılma şunlara bu kadar. Kullan finasterid onaylanmış 2 ilaç var. Sakaklara haftada bir dermorallar minoxidil kullan günde 2 kere finasterid ve haftada 2 kere konazol. Hala dutasterid diyorsun topikal losyon nerede bulurum. Önce şunları dene diğer şeylerden katkı alacagin ne malum.
valla yemin ederim bahsetigin kişiyi bilmiyorum foruma bu hafta uye oldum hatta birkac gün önce hani bunu kanitlamak zorunda degilim ama ilaa sen osun gibi seyler rahatsiz ediyor gerekirse admine falan bildir il adresinden baksinlar burda çoğu kisi ayni dertten yakınıyor benzer olmasi muhtemel

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 05 Aralık 2020, 20:07:53 »
 finasteride bile yasın musait değil.unutkanlık yapar dut ağır gelir.lokal tedavi yontemlerini arastır.sorunlu yerlerede kucuk bir ekim olup gencliği saçlı gecirirsin ilerde dokulurse finasterid kullanırsın.saçının daha net resimleri yokmu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 05 Aralık 2020, 20:09:53 »
valla yemin ederim bahsetigin kişiyi bilmiyorum foruma bu hafta uye oldum hatta birkac gün önce hani bunu kanitlamak zorunda degilim ama ilaa sen osun gibi seyler rahatsiz ediyor gerekirse admine falan bildir il adresinden baksinlar burda çoğu kisi ayni dertten yakınıyor benzer olmasi muhtemel

Tamam.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2020, 23:29:23 Gönderen: Beach »

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #24 : 05 Aralık 2020, 22:39:20 »
bahsettiğiniz ketoral krem hangisi hocam link falan paylasirmisiniz şampuanıni kullandim ama ketoral krem duymadim

Ben kullanmadığım için etki alanını bilmiyorum ancak forumda kullanan üyelere danışırsanız en azından fikir sahibi olabilirsiniz. En azından faydalı olursa dutasterid ve finasterid gibi prostat ilaçları kullanmak yerine bu yaşınızda daha basit tedaviler ile sonuca ulaşırsınız. Ama sanırım bu takviyeyi kullananlar destek olarak minoxil de ekliyorlar tedavilerine.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 05 Aralık 2020, 23:47:48 »

Ben kullanmadığım için etki alanını bilmiyorum ancak forumda kullanan üyelere danışırsanız en azından fikir sahibi olabilirsiniz. En azından faydalı olursa dutasterid ve finasterid gibi prostat ilaçları kullanmak yerine bu yaşınızda daha basit tedaviler ile sonuca ulaşırsınız. Ama sanırım bu takviyeyi kullananlar destek olarak minoxil de ekliyorlar tedavilerine.
emeğiniz icin teşekkür ederim sanirim etki girenlee minoxidilden etki görüyor ketoralda kada derisindeki sorunlari duzeltiyor şayet dht ile ilgili hiçbir özelliğine rastlamadim

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 05 Aralık 2020, 23:50:14 »
emeğiniz icin teşekkür ederim sanirim etki girenlee minoxidilden etki görüyor ketoralda kada derisindeki sorunlari duzeltiyor şayet dht ile ilgili hiçbir özelliğine rastlamadim
Anti androjen özelliğide var ama çok değil.

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 05 Aralık 2020, 23:52:27 »
finasteride bile yasın musait değil.unutkanlık yapar dut ağır gelir.lokal tedavi yontemlerini arastır.sorunlu yerlerede kucuk bir ekim olup gencliği saçlı gecirirsin ilerde dokulurse finasterid kullanırsın.saçının daha net resimleri yokmu
dökülmem aktif suanda ekimi ileride zaten düşünüyorum  finestreid her yasta yan etki yapama ihtimali yokmu hocam topical bir dht engelleyici yok malesef ıslak foto ekleyebilirim istersen islak ve flaşli cekilde bukadar vahim görünmüyor gercek hayatta umarim yamiltici olmaz

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 06 Aralık 2020, 00:23:37 »
Kullan bence finas universite ogrencisiymissin yan etki yaparsa ara ver 1 ay.  Sonra 2 gunde 1 e dusurup tekrar basla. Universite hayatinin en guzel yillari olacak sacsiz gecirme.

Zehir degil sonucta bu. Ufak semptomlar aldim ben yanetkiye dair psikolojimde iyi degildi. Muhtemelen nocebo etkisiydi. Ara verdim 1 ay. Tekrar basliycam.

Ama suan baslamani tavsiye etmem bir ulke normale donsun rahat rahat cikip gezebilecek kivama gel. Evde cok dinlersin kendini. Psikolojik yanetki yaparsin.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

kelsea the punisher