Gönderen Konu: İnternetten Xpecia Almak Güvenli Mi?  (Okunma sayısı 2572 defa)

Execuvite

• Hero Member
Ynt: İnternetten Xpecia Almak Güvenli Mi?
« Yanıtla #16 : 05 Aralık 2020, 14:52:59 »
Geçen gün 14 bine leptop aldım arızalı çıktı ... cidden sağlığı tehlikeye atmaya değmez, eczaneden paşa paşa al kullan

Aynı laptopu vatan computerden alsanız sizce iade mi alırlardı yoksa servise mi giderdi :) zamanında iPhone 5s aldım şarj soketi arızalı çıktı iade etmek istesemde almadılar garantiye gitti değişti geldi :) internet alışverişlerinde en azından amazonda koşulsuz iade var 30 gün :) diğer sitelerde 14 gün .

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 05 Aralık 2020, 15:11:46 »
İnternetten çok güvenilir bir siteden Collagen almıştım geçen aylarda. Fiyatı 145 TL falandı

Bunu eğer eczaneden alsaydım sanırım 295 TL tutacaktı :D Bunu ben şimdi bu kadar fark varken eczaneden mi alacağım yani :D Geçiniz.  Zaten gelen ürünü sonra sitesinle falan karşılaştırdım.

Alacağım şey bunun gibi çok fark olmazsa eğer ancak o zaman eczaneden alabilirim.

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 05 Aralık 2020, 15:13:42 »

Orjinal sıkıntı olmaz bende çok uzun süre önce eczaneye gittim adama dedim xpecia istiyorum neyse baktı etti hocam var dedi tanesi 70 TL ama 3-4 güne elimde olur dedi tabi benim jeton hemen düştü :)) internetten çakal alıyor 50 liraya bana saticak 70 e dedim teşekkür ederim dursun :) tabi almadın internetten kullanmadimda anlık bir heves ile girdim eczaneye .

Yani gönül rahatlığı ile alabilirsin sıkıntı yok . Eczanede minoxidil 128 TL başka eczanede 75 TL bakıyorsun adam internetten toplu almış  :)

Al kullan kafan rahat olur 3 ay

Eczanenin internetten ucuza ürün alıp sonra kendi eczanesinde satması normal mi? Yani böyle bir şey serbest mi?

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 05 Aralık 2020, 15:18:36 »
Eczanenin internetten ucuza ürün alıp sonra kendi eczanesinde satması normal mi? Yani böyle bir şey serbest mi?

Evet serbest çoğu eczaneci 100 adet alıyor minox internetten satıyor :)

SonPişmanlıkNeyeYarar

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 05 Aralık 2020, 15:20:42 »
 :P
Aynı laptopu vatan computerden alsanız sizce iade mi alırlardı yoksa servise mi giderdi :) zamanında iPhone 5s aldım şarj soketi arızalı çıktı iade etmek istesemde almadılar garantiye gitti değişti geldi :) internet alışverişlerinde en azından amazonda koşulsuz iade var 30 gün :) diğer sitelerde 14 gün .

PC mühendisi dedi pazartesi kadar sorunu gideririm yoksa satıcıyla iletişime gidip iade isterim

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 05 Aralık 2020, 15:33:12 »

Evet serbest çoğu eczaneci 100 adet alıyor minox internetten satıyor :)

O zaman uyarına dikkat edeceğim yani istediğim şeyi 3-4 gün sonra gelir derse almayacağım. Çünkü ecza deposundan hemen aynı gün geliyor eğer eczanede yoksa

Zaten çoğunu internetten alırım ama az bir fark olunca işte o zaman uğraşmıyorum eczaneden alabiliyorum

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 05 Aralık 2020, 15:46:49 »
Yani şimdi son kararımız ne alayım mı internetten almayayım mı :) valla karıştı ortalık :D

Kel Bezos

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 05 Aralık 2020, 17:28:48 »
eczacılık belki de bu ülkede en sıkı denetlenen sektör. internetten ilaç satmak kesinlikle yasak. hiçbir eczacı 3 kuruş uğruna buna cesaret etmez çünkü lisansı elden gider. satanlar başkaları. ilaca göre değişir güvenilirliği ama sağlık sonuçta

Kel Bezos

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 05 Aralık 2020, 17:39:12 »
eczacılık belki de bu ülkede en sıkı denetlenen sektör. internetten ilaç satmak kesinlikle yasak. hiçbir eczacı 3 kuruş uğruna buna cesaret etmez çünkü lisansı elden gider. satanlar başkaları. ilaca göre değişir güvenilirliği ama sağlık sonuçta

tabi şunu düşününebiliriz. adam piyasadaki 100 liralık ilacı 70'e satıyor. e bu adam 30 lira zarar etmek için mi satıyor ? daha ucuza aldıysa nereden alabilir ki ?

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 05 Aralık 2020, 17:42:22 »
tabi şunu düşününebiliriz. adam piyasadaki 100 liralık ilacı 70'e satıyor. e bu adam 30 lira zarar etmek için mi satıyor ? daha ucuza aldıysa nereden alabilir ki ?

Ürün eczane de 65 tl normalde
Bazı eczaneler de 85 civarı.
Ama internette de aynı şekilde fiyat değişken.
65 e de buldum 75 e de.
Eczacı tendyol da hesap açıp satış yapıyor olmasın?

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 05 Aralık 2020, 17:45:38 »
Ürün eczane de 65 tl normalde
Bazı eczaneler de 85 civarı.
Ama internette de aynı şekilde fiyat değişken.
65 e de buldum 75 e de.
Eczacı tendyol da hesap açıp satış yapıyor olmasın?

Sen benim geçen aylarda kullanmayı bıraktığım ve netten ortalama 145 TL'ye aldığım Collagen'i alsaydın eğer internetten dediğim fiyata mı alırdın yoksa eczaneden 295 TL'ye mi alırdın?(Yanılmıyorsam eczane fiyatı böyle)

Kel Bezos

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 05 Aralık 2020, 17:47:09 »
dostum bir önceki mesajı mı okumadın mı ? hiçbir eczacı böyle bir şey yapmaz. yasak. lisansı elden gider. çok büyük zorluklar yaşar.

Kel Bezos

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 05 Aralık 2020, 17:52:45 »
Sen benim geçen aylarda kullanmayı bıraktığım ve netten ortalama 145 TL'ye aldığım Collagen'i alsaydın eğer internetten dediğim fiyata mı alırdın yoksa eczaneden 295 TL'ye mi alırdın?(Yanılmıyorsam eczane fiyatı böyle)

bu satışı yapan adam piyasa fiyatının yarı fiyatına nereden bulmuş bunu ? yoksa zevkine zarar etmek için mi satıyor..

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 05 Aralık 2020, 17:54:10 »
bu satışı yapan adam piyasa fiyatının yarı fiyatına nereden bulmuş bunu ? yoksa zevkine zarar etmek için mi satıyor..

Satışı yapan adam dediğin bazı AVM'lerde dükkanı olan bir firma :) İsim vermeyeyim şimdi reklam olmasın

Zaten sadece dediğim ürüne özel değil böyle aşırı fiyat farkı olan çok ürün var.

Facebook Twitter Instagram