Gönderen Konu: Saç klonlama müjdee !!!!!sonunda ilk defa başladılar  (Okunma sayısı 32780 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: müjdee !!!!!sonunda ilk defa başladılar
« Yanıtla #15 : 27 Nisan 2017, 18:05:58 »
evet bu tedavi belki 5 belki 3 yıllık bir sürede başlayacak  türkiyeye gelecek  ama .-2018 ortalarında finasterid ve minoxile oranla daha güçlü oral yada lokal bir ilaç çıkacak histogen ve replicel bunu yapabilir...şirketler buna baya para yatırdılar..bence çok süremez ilaç olayı ..faz sonuçları tamamlanması yakındır

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 27 Nisan 2017, 18:06:48 »
Çocukluğumdan beri aynı haberler
yok dostum bende öyle sandım da bu biraz farklı artık denemeye geçilmiş uygulama başlamış
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2017, 21:11:46 Gönderen: arkeolog »

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 27 Nisan 2017, 19:54:50 »
Birde bu Yeditepe Üniversitesinin buldugu kelopesia adlı ilac hakkında birkac birsey okumustum proscar dan 7 kat daha etkili ve 11 günde %19 saç cıkısı saglıyormus . Ama işte bunlar hep ticari seyler oldugu icin pek inanasım gelmiyor
kardesim kelopesiya dediler daha piyasaya cikacak eczacilara soruyorum boyle bir urun cikti bilginiz var mi diye onlar da bana aoruyorlar ne kadar eczaci dolastiysam yuzde doksanı kel idi 😀klonlama dediler yillardir duyarim vunu ortada birsey yok bekle bekle  yaş geldi gecti biraz daha beklesek saç olmuş olmamış bir farki olmayacak kocamış olacağiz😀

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 27 Nisan 2017, 21:08:19 »
aslında bu biraz ekimle de ilgili ekimden korkanlar çekinceleri olanlar bence ektirsin.. çünkü gelecek bu artık şuanda da saçınız  olur 40 lı yaşlarda da 50 li yaşlarda da saç her zaman lazım tom cruse ,keanu reeves ,george cloney ,brad pitt, jony depp 50 yaşını devirdiler bakın saçlara ateş ediyorlar...saç her yaşta şart bence hocam..ben 50 ye gelirsem kel kalırsam bu tedaviler çıkmış olursa yine yaptırırım..daha önceden hiç bir şekilde insan denek kullanılmadı..bu sefer kullanılıyor...bence 2 seneye kalmaz bitirirler.ha para biriktirmeye başlayın  20 li yaştaki genç keller:)))he çıkmadımı tedavi gider en iyisine ektirirsiniz kaybedecek bir şeyiniz yok
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2017, 21:13:27 Gönderen: arkeolog »

admin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 28 Nisan 2017, 00:23:58 »
hair cloning  ingilterede bir denek üzerinde başlandı kök çoğaltma klonlama..http://www.wndu.com/content/news/Hair-cloning-is-promising-treatment-for-male-pattern-baldness-420286163.html geliyor gümbür gümbür yeni ekim teknikleri..daha önce hocayada sormuştum 2 3 yıla yeni gelişmeler olacak demişti..ingilizcesi iyi olan bir arkadaş videoyu da çevirirse makbule geçer...hayırlı olsun
admin iki yere açtım önemli bir haber çünkü ..araştırdım kaynaklar doğru..1 2 güne silebilirsin bir yoğunlaşalım konuya
iki yere açmakla kellige çözüm bulundu anlamına gelmez arkeolog :) öncelikle şunu söyleyeyim saç klonlamak vucuttaki herhangi bir organı klonlamaktan daha zor.organ sactan daha önemli böyle birşey olsa bile öncelikle organ klonlaması gündeme gelirdi.  yıllardır bu tarz fentazi haberleri ısıtılıp ısıtılıp haber yapılıyor fazla abartmamak gerekli bence ...
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2017, 00:28:07 Gönderen: admin »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 28 Nisan 2017, 11:57:09 »
admin bu şirket sadece saç üzerine çalışma yapıyor..ve ilk defa insan denekle başladılar..bak buna dikkat bende senin kadar biliyorum bu haberlerin çıktığını ama farkı özellikle senin görmen lazım bilmem anlatabildim mi sevgili admin..özellikle kaynaklara bak ..öyle bizim tv lerin verdiği reklamı olan bi durum değil..
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2017, 11:59:29 Gönderen: arkeolog »

admin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 28 Nisan 2017, 12:27:31 »
admin bu şirket sadece saç üzerine çalışma yapıyor..ve ilk defa insan denekle başladılar..bak buna dikkat bende senin kadar biliyorum bu haberlerin çıktığını ama farkı özellikle senin görmen lazım bilmem anlatabildim mi sevgili admin..özellikle kaynaklara bak ..öyle bizim tv lerin verdiği reklamı olan bi durum değil..
bende anlıyorum da  demek istedigim milletin kafasını karıştırmamak lazım onçün fazla heycanlanlandıracak bir konu degil .

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 28 Nisan 2017, 16:22:24 »
hair cloning  ingilterede bir denek üzerinde başlandı kök çoğaltma klonlama..http://www.wndu.com/content/news/Hair-cloning-is-promising-treatment-for-male-pattern-baldness-420286163.html geliyor gümbür gümbür yeni ekim teknikleri..daha önce hocayada sormuştum 2 3 yıla yeni gelişmeler olacak demişti..ingilizcesi iyi olan bir arkadaş videoyu da çevirirse makbule geçer...hayırlı olsun
admin iki yere açtım önemli bir haber çünkü ..araştırdım kaynaklar doğru..1 2 güne silebilirsin bir yoğunlaşalım konuya
iki yere açmakla kellige çözüm bulundu anlamına gelmez arkeolog :) öncelikle şunu söyleyeyim saç klonlamak vucuttaki herhangi bir organı klonlamaktan daha zor.organ sactan daha önemli böyle birşey olsa bile öncelikle organ klonlaması gündeme gelirdi.  yıllardır bu tarz fentazi haberleri ısıtılıp ısıtılıp haber yapılıyor fazla abartmamak gerekli bence ...
Admine kesinlikle katılıyorum sadece saç konusunda degil diğer bütün uzuvlarla ilgili klonlama haberleri çıkıyor yok domuz kalbinden yapay kalp yapıldı yok kök hücre ile kanser bitecek ama ortada bişey yok böyle birşey olsa bile ben forumdaki kimsenin bunun maliyetini karşılayacağını düşünmüyorum 20 yıl sonra bile

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 28 Nisan 2017, 16:36:20 »
iyi bakalım dediğim gibi bende pek inanmam ama bu farklı ilk defa denemeye geçildi..fasa fiso değil yani..replicel de zaten açıkladı 2018 son çeyreği tedaviye başlıyoruz diye bir şeyi kaçırıyorsunuz bu iki şirket saç üzerine arge yaptı replicel fazları tamamladı sayılır..yani kalp üzerine kanser üzerine yoğunlaşan şirketler değil direk saç üzerine yoğunlaştılar..ben uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum emin olun balon olsa sizden önce ben balon derim.. tabiki sizin yorumunuz bu yönde olabilir..ama özellikle replicel çok uzun süremeyecek bilginize
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2017, 16:51:08 Gönderen: arkeolog »

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 28 Nisan 2017, 16:48:09 »
Arkeolog arkadaşa katılıyorum. Yabancılar bizim gibi dolandırıcı değil. konuya daha ciddi yaklaşıyorlar. bizim haberler de çıkan krem buldu yok sprey icat etti yok taşak kıllındna krem yaptı kellik tarihe karıştı haberleri değil bunlar.

ben bbc bir makalesini okumuştum. orada kök hücre ve klonlama çalışmalarına ilk kez japonlar ve korelilerinde el attığını söylüyordu ilk etap da erkeklik hormonuna zarar vermeden saç köklerine dht zararını engellemek olduğunu olduğunu okumuştum.

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 07 Eylül 2017, 09:51:47 »
Klonlama işi hali hazırda denenen uygulanan bir şey zaten. Saç için niye faso fiso olsun ki.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 15 Şubat 2018, 22:43:00 »
Yeni gelişmeler yokmu ruhi bey?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 16 Şubat 2018, 11:50:22 »
Yeni gelişmeler yokmu ruhi bey?
olursa direk yazacağım 2018 sonbahar da sevindirici haberler gelebilir..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç klonlama müjdee !!!!!sonunda ilk defa başladılar
« Yanıtla #28 : 16 Şubat 2018, 11:54:37 »
Olsada 1 mılyon ero verip yaptırsak:s
Global Moderator

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları