Gönderen Konu: Saç klonlama müjdee !!!!!sonunda ilk defa başladılar  (Okunma sayısı 32777 defa)

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç klonlama müjdee !!!!!sonunda ilk defa başladılar
« Yanıtla #31 : 16 Şubat 2018, 20:25:34 »
Abi klonlamaya falan gerek yok saç dökülmesini durduran yan etkisiz bir medikal tedavi yeterli ya

Umudumuz Replicel

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 02 Haziran 2018, 03:47:37 »
Kötü bir haber

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 03 Haziran 2018, 01:14:09 »
Kötü bir haber

Saç klonlama bencede imkansız bir şey ,saçı klonlamayı başarsalar her türlü hücreyi klonlarlar o zaman.buda sağlıkta çok büyük devrim olurdu ,bu tür şeylere bel bağlayanlar yada merak edip araştıranların kafası bence emr hair losyonu araştıranlardan çok çok daha az çalışıyor  :D
Birde burda otolog microgreftten bahsetmiş sanırım yani diyorki saç kolonlama şimdilik imkansız bir şey ama otolog microgreft yöntemi etkili olabileceğinden bahsediyor.
Pagaronun otolog microgreft ile ilgili açtığı konuda bahsettiklerini onaylamış oluyor sanırım..

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4530.0

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 03 Haziran 2018, 02:58:41 »
Aynen öyle klonlama imkansız ölümsüzlüğün bulunması gibi bir şey insanları senelerce nasıl kandırmayı başarılıyorlar oda ayrı bir konu bekleyen arkadaşlar varsa ne yazik ki böyle bir şey bir 100 yıl boyunca çıkması mümkün değil

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 03 Haziran 2018, 19:14:37 »
Williams says hair cloning is the next biggest frontier in hair science. Hair Clone hopes to start a small trial in England later this year.

The good news is that companies around the world are racing to start hair cloning trials as soon as they can.

William- saç klonlamanın saç bilimindeki bir sonraki en büyük adım olduğunu belirtiyor. Bu yılın sonlarına doğru, İngiltere'de ufak bir deneme yapılması umut ediliyor.

iyi haber ise; dünya çapındaki şirketler mümkün olduğunda kısa süre içerisinde saç klonlama DENEMELERİNE başlamayı umut ediyor.

___

çeviri bitti;

kendi görüşüm; saç klonlamanın başlaması- denekler üzerinden uzun vade sonuçlarının görülmesi- sektörleşmesi- bunun sonucu ucuzlaması 10 yıl sürer.

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #36 : 04 Haziran 2018, 00:38:48 »
Lincoln bence çok iyimser düşünüyorsun saç klonlama için 2018 tarihini veriyorlardı hepsi faso fiso çıktı.değil 10 yıl 100 yıl sonrada gelmez hadi diyelim saçı klonladılar o hücreleri homojen bir şekilde kafaya nasıl ekecekler .sadece saç klonlamakla iş bitmiyor.

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 09 Haziran 2018, 03:33:20 »
Arkadaşlar BBC de yayınlandı

hercai

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 19 Temmuz 2018, 16:10:53 »
Williams says hair cloning is the next biggest frontier in hair science. Hair Clone hopes to start a small trial in England later this year.

The good news is that companies around the world are racing to start hair cloning trials as soon as they can.

William- saç klonlamanın saç bilimindeki bir sonraki en büyük adım olduğunu belirtiyor. Bu yılın sonlarına doğru, İngiltere'de ufak bir deneme yapılması umut ediliyor.

iyi haber ise; dünya çapındaki şirketler mümkün olduğunda kısa süre içerisinde saç klonlama DENEMELERİNE başlamayı umut ediyor.

___

çeviri bitti;

kendi görüşüm; saç klonlamanın başlaması- denekler üzerinden uzun vade sonuçlarının görülmesi- sektörleşmesi- bunun sonucu ucuzlaması 10 yıl sürer.

Tesekkur ederim en son ve gercek bilgiyi verdigin icin. Benim merak ettigim sac klonlama koyun klonlamadan daha mi zor? Koyunlari klonlayip yasatiyorlar ama sac koklerini neden yapamiyorlar? ya da yapmak mi istemiyorlar?
Aslinda yukarida bir arkadas yazmisti bunlara guvenmiyorum diye bence de klonlasalar bile belki gizliyorlardir.

burhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 19 Kasım 2018, 23:24:34 »
2020 yıllın da dr takashi tsuji insan üzerinde denemelere başlicakmış ciddi ilerlemeler kaydetmişler yabancı formlardan takip ettiğim kadarı ile

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 20 Kasım 2018, 11:04:42 »
2020 yıllın da dr takashi tsuji insan üzerinde denemelere başlicakmış ciddi ilerlemeler kaydetmişler yabancı formlardan takip ettiğim kadarı ile

sanırım bastonla gezerken görücez biz bunu :)
Global Moderator

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 20 Kasım 2018, 14:45:27 »
her sene aynı haberler

burhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 27 Kasım 2018, 23:02:07 »

sanırım bastonla gezerken görücez biz bunu :)
Bence en fazla 5-6 yıl sürer RIKEN CENTER FOR DEVLOPMENTAL BİOLOGY RESMİ SİTESİNDEKİ VE TWİTTER DA Kİ güncel açıklamalarını takip ediyorum 2 ciddi sorunu çözmüşler şuan tek kalan sorunlar bunların insana zarar vermediğini kanıtlamak ve bu saçın ömrünün ne kadar uzun olduğunu keşfetmek ve bunun ticarileşmesi için bu tedavi Makineleştirmek

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 28 Kasım 2018, 14:21:13 »
Bence en fazla 5-6 yıl sürer RIKEN CENTER FOR DEVLOPMENTAL BİOLOGY RESMİ SİTESİNDEKİ VE TWİTTER DA Kİ güncel açıklamalarını takip ediyorum 2 ciddi sorunu çözmüşler şuan tek kalan sorunlar bunların insana zarar vermediğini kanıtlamak ve bu saçın ömrünün ne kadar uzun olduğunu keşfetmek ve bunun ticarileşmesi için bu tedavi Makineleştirmek

Sanırım insana zarar verme kısmı hormonlarla alakalıdır elbet klonlama olursa ki ben malesef sanmıyorum elbet bazı ilaçlar da kullanmak gerekicektir sanırım.
Global Moderator

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 30 Kasım 2018, 01:57:50 »
Sanırım insana zarar verme kısmı hormonlarla alakalıdır elbet klonlama olursa ki ben malesef sanmıyorum elbet bazı ilaçlar da kullanmak gerekicektir sanırım.
. Ne kadar doğrudur bilmem ama bu kişiler 2019 un sonunda klonlama ya başlicaklarını söylüyorlar şimdiden hasta başvurularını alıyorlar e-mail  iletişime geçiliyor yanlız çok yüksek meblağlardan bahsediyorlar 50.000 dolar filan

Facebook Twitter Instagram