Merhabalar 02.12.2020 günü ekim işlemim gerçekleşti. Ekim için saat 08.00 de klinikte oldum.Şuan ki içinde bulunduğumuz durumdan dolayı Şahin hoca tarafından hızlı corona testi yapıldı herhangi bir olumsuzluk durumunda ekimi gerçekleştirmeyeceği ni söyledi, Şükür bi sorun çıkmadı. Sonrasında Ekim çizgisini belirleyip toplamda 4000 greft ekileceğini söyledi. Saat 09.00 gibi uyuşturma işlemiyle (acısı prp işleminden daha az bana göre ) Şahin hoca tarafından doner bölgeden kökleri açmaya başladı sonrasında kökleri Ergin bey ve Nihan hanım toparladı. ( 4200 Kök) Kanal işlemini yine Şahin hoca kendisi açtı. Sonrasında Çiğdem,Nihan ve Betül hanım tarafından ekim işlemi başladı. Saat: 13.00 gibi yemek için mola verildi. 13.30 gibi ekim işlemine tekrar devam edildi. 4200 kök ekildiğinde, Kanalların dolmadığı söylendi [Şahin hoca fazla açmış
] tekrardan 300 kök Şahin hoca tarafından alındı ve Nihan ve Çiğdem hanım tarafından tekrar ekildi.(3300 ön tarafa 1200 tepe bölgesine) ve Prp yapılarak saat : 15.00 de Ergin bey tarafından Sargı işlemiyle Ekim sonlandı. Ekim sırasında Şahin hoca,Ergin bey ve bayan arkadaşlara hoş sohbetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.Bundan sonraki süreci buradan sizinle paylaşacağım,tavsiyelerinizi, yorumlarınızı bekliyorum.