valla kardeş sana açık konuşayım eğer senin geleceğini düşünen bir ekim merkezine gidersen ekim yapmazlar.
ama para kazanma hevesi ile hareket eden bi ekim merkezine gidersen bu kafaya bile bin değil 5 bin bile ekerler.
adamların umrunda olmazsın.
ama sana bak burda kaç tane yaşca büyük insan ve senin yaşadıklarını tecrübe eden insan saçlarında bir problem yok yazmış.
halen daha neler peşindesin. sana açıkca gerek yok diyoruz neden dinlemiyorsun ki?
hayır yani ısrarla ekim yaptırabilirmiyim diyosun, hayır diyoruz onu da kabul etmiyosun.
cevabı kabul etmeyeceksen neden soruyosun onu da anlamadım.
18 yaşına gelmişsin, gençsın yani cocuk değilsin ki laftan anlamıyor diyelim.
senin bu saçına ekim yapılmaz.
1.si yaşın aşırı genç. ben 24 yaşında saç ektirdim, bana bile şüpheyle yaklaştı burada ki insanlar.
çünkü insanın saçı bu yaşlarda agresif dökülebiliyor. dökülme tamamlanmamış oluyor.
ekilen saç kalıyor, sonrasında etrafında ki doğuştan var olan saçlar dökülünce kötü bir görünüm oluyor.
sen bin greft ektirip kurtulurum diyosun ama dökülmen devam edecek kardeşim benim. bu sefer görüntü daha da kötü olacak.
ayrıca ektirdiğin zaman mavcut saçlarının zarar görme ihtimali var.
yani anlayacağın kaş yaparım derken göz çıkarma.
ha bütün bunlara karşı daha da gelip niye ektirmeyeyim , eken yerler var , ektirenler var dersen de kendin bilirsin.
saç senin, keyif senin , en önemlisi ise gelecek senin.
daha da bişe demiyorum.