Gönderen Konu: Vertex gidicimi?  (Okunma sayısı 3529 defa)

Dionx

• Full Member
Vertex gidicimi?
« : 04 Aralık 2020, 04:14:20 »
Arkadaslar sizce vertex gidicimi? Yoksa üstüne yattim diye saclarin yönünden dolayimi acik duruyor?
Bu arada yasim 30 olmak üzere ve 28 gündür finasterid ve vitamin takviyesi kullaniyorum.

Ilk 3 resim bugünkü kisa hali.

Son 2 resim 2-3 hafta önce cekilmis uzun hali.

2. resimde bir kizariklik var, dermatitdmi size o?

Resimler ful isik vurmus hali.

Yorumlariniz icin cok tesekkürler arkadaslar.

Hwoarang7

• Hero Member
Ynt: Vertex gidicimi?
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2020, 04:16:02 »
Dermatit mi bilemiyorum ama korkulacak bir şey yok bence vertexde normal görüntüsü, finasterid kullanıyorum demişsiniz zaten yaşınız 30 bu zamandan sonra kolay kolay açılmaz diye düşünüyorum

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2020, 04:27:04 »
Buda ters isik hali.
  • Yaşınız 30

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2020, 04:29:05 »
Dermatit mi bilemiyorum ama korkulacak bir şey yok bence vertexde normal görüntüsü, finasterid kullanıyorum demişsiniz zaten yaşınız 30 bu zamandan sonra kolay kolay açılmaz diye düşünüyorum

Sagol kardesim yorumun icin. Sakaklarda baya acilma var maalesef. Oralara bi ekim yapdirmak istiyorum. Son dönemdede diffuse bir segrelme var. Onuda fin ile kurtarmaya calisiyorum su an.
  • Yaşınız 30

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2020, 05:08:37 »
Kardeşim normal vertex işte kıymetini bil
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2020, 11:31:01 »
Kardeşim normal vertex işte kıymetini bil

Bro Bu sac olayi cok piskolojimi bozdu ja ^^ düsmanimin basina vermesin allah
  • Yaşınız 30

rodok

• Full Member
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2020, 14:24:39 »
Bence vertex gayet iyi ama  saç derini sağlıklı tutmanı öneririm. Bende 1-2 tane sivilce vardı uzun süredir ve şu an farkettim o bölgelerin açıldığını. Son zamanlarda oralara özellikle ketoral kremi yedirmeye başladım, sivilceler gitti sayılır. Saç da kalınlaşmaya başladı bence etkisi var

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #7 : 04 Aralık 2020, 14:46:33 »
Bence vertex gayet iyi ama  saç derini sağlıklı tutmanı öneririm. Bende 1-2 tane sivilce vardı uzun süredir ve şu an farkettim o bölgelerin açıldığını. Son zamanlarda oralara özellikle ketoral kremi yedirmeye başladım, sivilceler gitti sayılır. Saç da kalınlaşmaya başladı bence etkisi var

Açıldı derken saçsız alan mı oluştu

rodok

• Full Member
« Yanıtla #8 : 04 Aralık 2020, 14:57:05 »
Açıldı derken saçsız alan mı oluştu

Belki de sadece ordaki saçlar zayıfladı bilmiyorum tam olarak ama şimdi eklediğim 2 fotoğraf arasında fark olduğu bence bariz. Arkadaşın konusunu dağıtmamak adına bu yanıtı birazdan sileceğim
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2020, 16:02:49 Gönderen: rodok »

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 04 Aralık 2020, 15:20:35 »
Dökülme durumu nasıl sen ondan haber ver.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 04 Aralık 2020, 15:48:19 »
 finasterid dokulmeyi yavaslatır.ilaçlar genelde tepede etkili.finasteridle dokulmeyi yavaslat 5 mg biotinle kalınlaştır sıkıntı gider gibime geliyor.genetikse.değilse zaten bir hapla hallolur.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #11 : 04 Aralık 2020, 17:04:14 »
finasterid dokulmeyi yavaslatır.ilaçlar genelde tepede etkili.finasteridle dokulmeyi yavaslat 5 mg biotinle kalınlaştır sıkıntı gider gibime geliyor.genetikse.değilse zaten bir hapla hallolur.

Aynen öyle yapdim, finasterid ve biotin kullaniyorum. Dökülme yavasladi gibi geldi bana. Ben son dönem agir bir diyet ile 25kg vermisdim. Belki onunda negatif etkisi olmusdur.
  • Yaşınız 30

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #12 : 04 Aralık 2020, 17:05:32 »

Önerebilecegin bir sampuan varmi?
  • Yaşınız 30

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #13 : 04 Aralık 2020, 17:07:02 »
  • Yaşınız 30

Matthews

• Full Member
« Yanıtla #14 : 04 Aralık 2020, 21:37:54 »
Benimde kafamda sivilce var ketoral kremi alın bölgesine sürsek fayda görebilirmiyiz

Facebook Twitter Instagram