Gönderen Konu: Vertex gidicimi?  (Okunma sayısı 3528 defa)

rodok

• Full Member
Ynt: Vertex gidicimi?
« Yanıtla #15 : 04 Aralık 2020, 21:47:22 »
Önerebilecegin bir sampuan varmi?

Dermatit varsa konazol öneririm herkes gibi. Yoksa da saç derine saldırmayacak ürünleri tercih et, saç derini çok kurutan şampuanlar yağlanmayı arttırıyor. Ben yağlanmayı dengelemek için davines rebalancing shampoo kullanmıştım sls ve paraben içermiyor, baya etkiliydi. Ama senin araştırıp kendine uyanı bulman daha doğru

rodok

• Full Member
« Yanıtla #16 : 05 Aralık 2020, 13:28:50 »
Benimde kafamda sivilce var ketoral kremi alın bölgesine sürsek fayda görebilirmiyiz

Hocam benim sürdüğüm sivilceler küçüldü ama nasıl etki alacağını tam olarak bilemem. Ayrıca saçı da sertleştiriyo, bunu bilerek kullan

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 05 Aralık 2020, 15:25:29 »
Aynen öyle yapdim, finasterid ve biotin kullaniyorum. Dökülme yavasladi gibi geldi bana. Ben son dönem agir bir diyet ile 25kg vermisdim. Belki onunda negatif etkisi olmusdur.
çok buyuk ihtimal
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 05 Aralık 2020, 17:03:33 »
Bir sorun gözükmüyor. Eğer finasterid kullanıyorsanız büyük bir ihtimal eskisine oranla daha güçlenme olur tepe bölümde.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #19 : 05 Aralık 2020, 20:28:34 »
Bir sorun gözükmüyor. Eğer finasterid kullanıyorsanız büyük bir ihtimal eskisine oranla daha güçlenme olur tepe bölümde.

Sagol hocam, Insallah.
  • Yaşınız 30

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #20 : 05 Aralık 2020, 20:29:38 »
çok buyuk ihtimal

Hocam sence vitaminsizlikten giden saclar geri gelirmi? Yoksa kökler ölmüsmüdür?
  • Yaşınız 30

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 05 Aralık 2020, 20:49:13 »
 genetik olmayan dokulmelerde saçlar geri gelir.
dra gitmemişin tehşis koydurmamışsın neden finasteride basladın.zaten değerler tam değilse ilaçlarda işe yaramaz .once dr tehşis koysun sonra değerlere bakılır
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 20:58:21 Gönderen: proscar »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #22 : 05 Aralık 2020, 22:03:19 »
genetik olmayan dokulmelerde saçlar geri gelir.
dra gitmemişin tehşis koydurmamışsın neden finasteride basladın.zaten değerler tam değilse ilaçlarda işe yaramaz .once dr tehşis koysun sonra değerlere bakılır

Vallah Reis 2 ay önce kan vermisdim, Doktor bir sorun Yok demisdi. Son dönemdede biotin ve vitamin takviyesi aliyorum finin yaninda. Dökülme azaldi gibi geliyor.
  • Yaşınız 30

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 05 Aralık 2020, 22:06:53 »
 diyen dr dermotologmu.neye sorun yok dedi genetik açısındanmı yoksa vitaminlerin eksikliği açısındanmı

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #24 : 05 Aralık 2020, 22:12:32 »
Yok dermatolog degildi. Dermatolog finas önerdi, toparlar dedi.
  • Yaşınız 30

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 05 Aralık 2020, 22:14:46 »
 genetik dedi yani dermotolog.kuvvetli bir genetik olucak gibi gelmiyor yakın zamanda.dermollerde ekleyebilirsin.mezoterapi prp gibi şelerlede kalınlaştırırsın saçı biotinde aslında kalınlaştırır finasteridide kalınlaştırmasıyla goruntu toplar gibime geliyor

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #26 : 05 Aralık 2020, 22:25:49 »
Hocam almamyada yasiyorum. PRP burda cok pahali. 3-4 defa yapsam nerdeyse asmed ekim fiyatina ulasirim. Dermaroller bende düsündüm ama uzun sacta problem olur sanki?
  • Yaşınız 30

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 05 Aralık 2020, 22:49:57 »
 uzun saçlar için olanından al

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 05 Aralık 2020, 23:28:09 »
Dermastamp alın baş çek şeklinde uygulanıyor

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #29 : 14 Aralık 2020, 02:24:09 »
Arkadaslar tekrar selam. Bi verteximi kontrol ediyim dedim. Resmen son 10 günde bi hayli dökülmüs gibi. Dökülse bile Bukadar fark 10 günde nasil mümkün olabilir? Bu üstüne yatmis, saclarin sag sola kaymis hali Ama yinede bariz acilma ortada.
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram