Gönderen Konu: Sizce 1 numara nasil olur?  (Okunma sayısı 2001 defa)

Snowly12

• Hero Member
Ynt: Sizce 1 numara nasil olur?
« Yanıtla #15 : 04 Aralık 2020, 16:54:49 »
Nw3.5sun.

Gorsellere forrest gump yaz. O aktor norwood 3. Jude law ise adacik birakacak seklinde olan on cizgi ise norwood 4. Bence sen skalaya bir daha bakmalisin dostum. Bilgilendirmek icin yazdim.

Sende norwood 2.5 um diyorsun ama norwood 1.5 sun mesela.

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 04 Aralık 2020, 17:04:17 »
Gorsellere forrest gump yaz. O aktor norwood 3. Jude law ise adacik birakacak seklinde olan on cizgi ise norwood 4. Bence sen skalaya bir daha bakmalisin dostum. Bilgilendirmek icin yazdim.

1 fazla söylüyor :)

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 04 Aralık 2020, 17:07:51 »
My precious saçlarım dökülüyor diyordu açıkçası ön yargiliydim fakat sonra 18 yaşındaki fotoğrafını attı inandım şu anda kendisi Max 1.5 ama 2.5 diyor :D norwood ölçeğinde 1 fazla diyor maalesef herkese

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 05 Aralık 2020, 18:26:47 »
saçların sık olursa kısa saç çok daha seksi bir görüntü oluyor benim en çok sevdiğim saç stili 3 numara ama saçım böyle benim gibi olursa rezilde olabilirsin 😂uzundu kestirdim şimdi toppik kapatıyor ama çok fena saç döküyor

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 05 Aralık 2020, 18:55:35 »
saçların sık olursa kısa saç çok daha seksi bir görüntü oluyor benim en çok sevdiğim saç stili 3 numara ama saçım böyle benim gibi olursa rezilde olabilirsin 😂uzundu kestirdim şimdi toppik kapatıyor ama çok fena saç döküyor

Uzun hali varsa atabilirmisin dostum bir kiyaslama yapayim. Nasil duracagina dair. Tepemde pek seyreklik yok ama hairline im seyrek sayilir.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 05 Aralık 2020, 19:30:38 »

1 fazla söylüyor :)
My precious saçlarım dökülüyor diyordu açıkçası ön yargiliydim fakat sonra 18 yaşındaki fotoğrafını attı inandım şu anda kendisi Max 1.5 ama 2.5 diyor :D norwood ölçeğinde 1 fazla diyor maalesef herkese
18deki halinden daha iyi değil birazcık daha kötü.
Bu arada arkadaş cidden nw3.5.
Jude lawın şu hali nw3
Heather ledgerda nw3.Opun alnı her ikisinden de açık ama combover var saçında

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 05 Aralık 2020, 19:46:44 »
18deki halinden daha iyi değil birazcık daha kötü.
Bu arada arkadaş cidden nw3.5.
Jude lawın şu hali nw3
Heather ledgerda nw3.Opun alnı her ikisinden de açık ama combover var saçında

Sen beni karistiriyorsun sanirim
https://hizliresim.com/i35tqS

Sag sakagim norwood 2- 2.5, sol sakak norwood 3.
Gordugun gibi ortada kalan adacik yok suanda. Jude lawin o fotografinla ayni gibi benzer. Sag sakagim daha iyi.  Heath ledger ile alakam yok. Bu arada benim sac stili combover degil. Combover yan taraflari uste atmak. Ustu yana atmak degil.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 05 Aralık 2020, 19:49:43 »

Sen beni karistiriyorsun sanirim
https://hizliresim.com/i35tqS

Sag sakagim norwood 2- 2.5, sol sakak norwood 3.
Gordugun gibi ortada kalan adacik yok suanda. Jude lawin o fotografinla ayni gibi benzer. Sag sakagim daha iyi.  Heath ledger ile alakam yok. Bu arada benim sac stili combover degil. Combover yan taraflari uste atmak. Ustu yana atmak degil.
Senin saç stilin combover.Combover kafanın kel bölgelerini arkadan gelen destekle kapatmaya denir.İlla o yandan taranan model olmak zorunda değil ki şu iki fotoda net combover uyguluyorsun.
https://hizliresim.com/60pS9T
https://hizliresim.com/6551Zt
Saçının ıslak olmadığı bir halini tekrar geriye doğru çekerek at en ön bölgen hem ledgerdan hem judeden daha zayıf zaten.
Nw3 çizgin aşırı ince zaten arkadaki saçını 2000 km uzatarak destek alıyorsun işte bu tam olarak combover oluyor

Edit:Arkadaşın şu fotosunu hem jude law hemde ledgerkın ki ile kıyaslayabilirsiniz.Ledger ve jude den farkı ikisinde de combover yok yani destek yok saçın bir arkasından yada yanından
https://i.hizliresim.com/hFOlVZ.jpg
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 19:58:22 Gönderen: My Precious »

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 05 Aralık 2020, 19:51:29 »
Uzun hali varsa atabilirmisin dostum bir kiyaslama yapayim. Nasil duracagina dair. Tepemde pek seyreklik yok ama hairline im seyrek sayilir.
yeni çekilmiş uzun hali yokta 1 sene önceki foto var sitede paylaşmıştım onu paylaşım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 05 Aralık 2020, 19:54:42 »
 daha ne kelliği benimsemesi.22 yasında kel olupta 40 yasında saçlı gezen var.(ben).tipin iyi teknoloji ilerledi .genetiği çok agresif değilse dokulmeyi durdurursun.finasterid içion bu protein tozu vucutcuların aldığından değil dimi bu kas yapıcı tozlar falan saç dokuyor.diğer kullandıkların zayıf geldi.dermoller ekleyebilirsin.finasterid dermoller ve bloker losyon eklemesi yapabilirsin.mevcut sistem kelliği 10 15 yıl ileri atıyor diyorlar drlar.benim ekim yaptırmadığım yerde ekimcinin daha 13 yıl once bile dokulur dediği yerde saçlarımı korudum hemde minyaturleşmeyi durdurup minyaturleri guclendirdim.gercek olan şuki ciddi bir tedavi ciddi sonuc verebiliyor.ufak tefek şeler yerine daha ciddi urunler daha iyi sonuc veriyor bu gercek.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram