Gönderen Konu: Askerlik öncesi saç ekimi  (Okunma sayısı 787 defa)

Ömerrf

• Yeni üye
  • *
Askerlik öncesi saç ekimi
« : 02 Aralık 2020, 17:22:08 »
Herkese merhaba , bu sitede çok yeniyim. Yaşim 25 saç ektirmeyi duşunuyorum. 2 ay sonra askere gidecegim. Simdi ektirsem askere gitmem saçlar için bi sorun olur mu? En azindan 6 aylik surede saçlarimda çikmiş olur diye düşünüyorum.

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Askerlik öncesi saç ekimi
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2020, 18:12:04 »
Birsey olmaz iki ay oncesinden ektirirsen
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

dacht

• Full Member
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2020, 18:22:03 »
Arayı mümkün olduğunca uzun tutmakta fayda var bence hocam. Ben de ekim sonunda ektirdim ağustosta gideceğim inşallah, şimdiden hayırlı tezkereler
Saç ekim sürecim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17042.0

Takviyeler:
Xpecia 2 adet/gün
Hardline Vitamin Mineral Tablet 1 adet/gün
Arginine 2,5 gr/gün

Ömerrf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 02 Aralık 2020, 18:47:30 »
Yorumlariniz için teşekkurler

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #4 : 03 Aralık 2020, 10:00:27 »
Ben rütbeliyim kardeşim 1.5 ay önce ekildi, askeriyede yaptırılan egitimler sürekli cap ve bere takma gibi sebeblerden dolayı sac terlemesi gibi sıkıntılar yasayabilirsin o yuzden askerlik bittikten sonra yaptırmanın daha uygun olacagını düşünüyorum evet ilk 1 ay önemli ancak bana 6 ay kadar kullandıgım berenin mevcut saclarımda dökülmeye yol acmaya devam edeceginden ve ekilenlere de terlemeylr zarar gelebileceginden münkün oldugunca az kullanmam söylendi bilgin olsun , aracımı otoparka bırakıp sorumlu oldugum kısıma gidene kadar bere takıyorum onun harici kullanmıyorum bunları göz önünde bulundur
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17096.0
Her gece 5000mg biotin 1 kapsül
Her gece b vitamin mix 1 kapsül
2 günde 1 kapsül dvitamin,çinko,demir karışımı

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 03 Aralık 2020, 14:28:01 »
Ben rütbeliyim kardeşim 1.5 ay önce ekildi, askeriyede yaptırılan egitimler sürekli cap ve bere takma gibi sebeblerden dolayı sac terlemesi gibi sıkıntılar yasayabilirsin o yuzden askerlik bittikten sonra yaptırmanın daha uygun olacagını düşünüyorum evet ilk 1 ay önemli ancak bana 6 ay kadar kullandıgım berenin mevcut saclarımda dökülmeye yol acmaya devam edeceginden ve ekilenlere de terlemeylr zarar gelebileceginden münkün oldugunca az kullanmam söylendi bilgin olsun , aracımı otoparka bırakıp sorumlu oldugum kısıma gidene kadar bere takıyorum onun harici kullanmıyorum bunları göz önünde bulundur
Ben ekimin 7. Gunu basladim ve 5 aya kadar bere taktim gun boyu. Bere takmanin hicbir zarari olmaz
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Facebook Twitter Instagram