Daha önceden söylemiştim ekim yaptırmak istiyorum diye forumda bu sefer ekim olmayan saçların dökülür başa dönersin demiştiniz. Ön çizgi için güzel sık bir ekim yaptırıp proscar ve ara sıra da avodart kullanarak korumayı denemeyi düşünüyorum. Fin arka kısmı herkeste koruyor galiba yani şu ana kadar arka kısmı korumayanı görmedim. Benim tepe ve vertex iyi şu an sadece önler sıkıntılı. Önler belki ilerde 2.bir ekim gerektirebilir ancak onun dışında bu tedavilerle korunabilir olduğunu düşünüyorum. Bu arada bu yılın başında pandemide minoksil kullanmıştım ve fotoğraflara bakıyorum ki gerçekten minoksil şakakları toparlamış ama sonra bıraktım. Şu an da ön kısımda minoksille iyi olabilicek saçlar var ama artık gerçekten yoruldum. Otobüste dışarda gezerken 60 70 yaşında amcaların saçı olup benim saçların bu yaşta gitmeye başlaması benim yaşıtlarımın bir o kadar saçı olması, yaşıtlarım saçına her gün fön çekip yıpratırken benim nazik nazik davranmama rağmen böyle olması sıkıyor canımı artık. Minoksilden önce birinci fotodaki gibiydim. Minoksilden sonra 2. Foto. Şu an ki saçlarım ise 3. 4. ve 5. fotolar. Minoksille yine bir şeyler yapabilirim çünkü o şakaklarda ufak kıllar var ama dediğim gibi ekimle kurtulmak istiyorum. Biliyorum biraz fazla konu açıyorum ama 19 yaşında gerçekten zorlanıyorum ve derdimini anlatıp anlayabilicek insanlar burda olduğu için yazıyorum.