Gönderen Konu: Güncel Durumum ve Tavsiye Beklentilerim  (Okunma sayısı 2752 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Güncel Durumum ve Tavsiye Beklentilerim
« Yanıtla #15 : 01 Aralık 2020, 19:55:08 »
Mevcut saçlarınız iyi durumda bence sizi mutlu edecek tek çözüm saç ekimidir. Forumda merkezleri araştırın derim güzel bir ön çizgi ekimi ile saç sorununuzu ortadan kaldırırsınız.

r1ppin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 01 Aralık 2020, 22:02:35 »
Mevcut saçlarınız iyi durumda bence sizi mutlu edecek tek çözüm saç ekimidir. Forumda merkezleri araştırın derim güzel bir ön çizgi ekimi ile saç sorununuzu ortadan kaldırırsınız.
Teşekkürler , 2 gündür araştırma halindeyim, umarim doğru yeri bulurum

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 01 Aralık 2020, 22:32:33 »
Umarım. Kafanızda bütçenize uygun merkezler oluşunca foruma da danışırsanız arkadaşlar bilgileri doğrultusunda yardımcı olurlar mutlaka. Ama zaten çok fazla sonuç var forumda mutlaka ekim ve takviyeler hakkında bilgi sahibi olursunuz. Ekim yaptırmadan forumu keşfetmek büyük nimettir zaten :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

r1ppin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 01 Aralık 2020, 23:14:30 »
Umarım. Kafanızda bütçenize uygun merkezler oluşunca foruma da danışırsanız arkadaşlar bilgileri doğrultusunda yardımcı olurlar mutlaka. Ama zaten çok fazla sonuç var forumda mutlaka ekim ve takviyeler hakkında bilgi sahibi olursunuz. Ekim yaptırmadan forumu keşfetmek büyük nimettir zaten :)
Şu ana kadar bilgehan aydin, sahin celik , serkan aygin isimlerinin dikkatimi cekmemesi mumkun degil , asuman hanim var bir de ama 13 bin fiyat cekti ve bu benim icin cok fazla , digerlerinden henuz fiyat almadim

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 01 Aralık 2020, 23:46:34 »
Muhtemelen 2021 yılında fiyatlar artar. Ben 2-3 yıl önceki fiyatlar ile şuan merkezlerin verdikleri fiyatlar arasında çok fazla fark görüyorum. Eğer aklınızda net olarak ekim yaptırma düşüncesi ve imkanınız varsa ne kadar erken aksiyon alırsanız o kadar iyi olur sizin için.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

r1ppin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 02 Aralık 2020, 08:23:27 »
Muhtemelen 2021 yılında fiyatlar artar. Ben 2-3 yıl önceki fiyatlar ile şuan merkezlerin verdikleri fiyatlar arasında çok fazla fark görüyorum. Eğer aklınızda net olarak ekim yaptırma düşüncesi ve imkanınız varsa ne kadar erken aksiyon alırsanız o kadar iyi olur sizin için.
Dogru soyluyorsunuz ben de ayni şeyi düşünüyorum , umarim dogru bir karar veririm bu forum sayesinde

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 02 Aralık 2020, 09:09:51 »
Saç ekimine gayet uygun bir yaş ve dökülme şekli . Saçlar biraz ince ama iyi bir doktor bu işi halleder.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

r1ppin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 02 Aralık 2020, 09:14:43 »
Saç ekimine gayet uygun bir yaş ve dökülme şekli . Saçlar biraz ince ama iyi bir doktor bu işi halleder.
Xpecia ve biotin 5000 saclarin guclenmesine yardimci olur sanirim, daha kullanmaya baslamadim

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 02 Aralık 2020, 09:20:49 »
Xpecia ve biotin 5000 saclarin guclenmesine yardimci olur sanirim, daha kullanmaya baslamadim

Olur mutlaka ama proscar ve minoxil  dışında gerçek anlamda faydalı pek bir ürün yok . ( iki ilacı da kullanmanı tavsiye etmem ) 

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

r1ppin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 02 Aralık 2020, 10:08:43 »
Olur mutlaka ama proscar ve minoxil  dışında gerçek anlamda faydalı pek bir ürün yok . ( iki ilacı da kullanmanı tavsiye etmem )
Anladim hocam, bu arada sahin bey asuman hanima gore baya uygun fiyat verdi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 02 Aralık 2020, 11:22:13 »
 biotini bende diyecektim saçları kalınlaştırırsın kimi drlar 1 ay iç 1 ay içme der kimi 2 ay iç 4 ay içme der falan aralıklarla duruma gore kullanırsın
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 02 Aralık 2020, 17:08:45 »
Anladim hocam, bu arada sahin bey asuman hanima gore baya uygun fiyat verdi

İki ekimci hakkında da bilgim yok . Bu nedenle bu konuda bir tavsiye veremem ekimlerini takip etmedim . Genel forumda gördüğüm Şahin beyden memnun gibi insanlar .

r1ppin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 02 Aralık 2020, 17:55:26 »
İki ekimci hakkında da bilgim yok . Bu nedenle bu konuda bir tavsiye veremem ekimlerini takip etmedim . Genel forumda gördüğüm Şahin beyden memnun gibi insanlar .
son olarak bilgehan aydın dan fiyat aldım en uygun fiyat veren o oldu

r1ppin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 03 Aralık 2020, 10:47:37 »
Serkan aygin da nerdeyss asuman hanim kadar fiyat verdi , sanirim fiyattan dolayi bilgehan aydin ve sahin celik arasinda secim yapmam gerekecek dostlar

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 03 Aralık 2020, 11:19:50 »
Serkan aygin da nerdeyss asuman hanim kadar fiyat verdi , sanirim fiyattan dolayi bilgehan aydin ve sahin celik arasinda secim yapmam gerekecek dostlar

Hayırlı ekimciler
Seçtiklerinin hepsi
Kendi bütçene ve kanaatine göre belirlersin artık

Facebook Twitter Instagram