Gönderen Konu: Güncel Durumum ve Tavsiye Beklentilerim  (Okunma sayısı 2737 defa)

r1ppin

• Yeni üye
  • *
Ynt: Güncel Durumum ve Tavsiye Beklentilerim
« Yanıtla #31 : 03 Aralık 2020, 12:07:42 »
Aceleye getirmeyin bence açıklığınız aşırı fazla değil bütçenizi biraz daha iyi hale getirip illa Serkan aygın ya da Asuman hanımı istiyorsanız gidersiniz. Bilgehan aydın ve şahin çelikte gayet iyi tabi .

Oyle bir isim takintim yok , forumdaki basarili islem sayisina bakmaya calisiyorum , dediginiz gibi bir aciliyet de yok aslinda zaten açıklığın nedeni dokulmeden cok doğuştan gelen bir durum, hayirlisi diyelim

r1ppin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 03 Aralık 2020, 12:16:34 »
Aceleye getirmeyin bence açıklığınız aşırı fazla değil bütçenizi biraz daha iyi hale getirip illa Serkan aygın ya da Asuman hanımı istiyorsanız gidersiniz. Bilgehan aydın ve şahin çelikte gayet iyi tabi .
Genel olarak 3400-3500 greft tahmininde bulundular ancak asuman hanim 4000-4500 greft sayisi verdi bu fark nerden kaynaklaniyor acaba

r00tsecurity

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 03 Aralık 2020, 13:01:28 »
asuman hanım bana da diğer merkezlerden 500graft daha fazla söyledi. gerçekten bu graft'ler sayılıyor mu bilmiyorum. bana biraz atmasyon geliyor.
  • Klinik: Serkan Aygın
  • Greft: 2.800 (1.ekim) | 1.000 (2.ekim - revizyon)
  • Operasyon: 26.12.2020 (1.ekim) | 10.03.2022 (2.ekim)
  • Takviyeler: Xpecia, Solgar Biotin, Keçiboynuzu, Kabak çekirdeği
  • Ekimim: /index.php?topic=18731

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 03 Aralık 2020, 13:08:33 »
Göz kararı o sayıları veriyorlar sonuçta her gün saç eken insanlar bunlar sizin açıklığınızda kişilere ortalama kaç ekiyorlarsa onu demişler , Asuman hanım bence sık bir on çizgi çalışması yapmak istiyordur eğer dokulmeniz zaten aktif olarak dokulmeniz fazla yoksa ailenizde aşırı kellik yoksa sık bir saç sizi çok değiştirir.

r1ppin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 03 Aralık 2020, 13:15:55 »
Göz kararı o sayıları veriyorlar sonuçta her gün saç eken insanlar bunlar sizin açıklığınızda kişilere ortalama kaç ekiyorlarsa onu demişler , Asuman hanım bence sık bir on çizgi çalışması yapmak istiyordur eğer dokulmeniz zaten aktif olarak dokulmeniz fazla yoksa ailenizde aşırı kellik yoksa sık bir saç sizi çok değiştirir.
Ben de daha sık bir ekim planlandığını düşündüm çünkü sahin bey şakaklara emim yapmayiz dedi mesela , benim gibi ince telli saclari olan biri icin sık ekim daha iyi olur diye düşünüyorum

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #36 : 05 Aralık 2020, 05:11:25 »
Ektirme vakti gelmiş, beklemeyin ve mutlu olun. :)
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

r1ppin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 05 Aralık 2020, 11:00:53 »
Ektirme vakti gelmiş, beklemeyin ve mutlu olun. :)

Şu an için bakim karari verdim öncelikle saclarim ince yağlı ve güçsüz olduğu için , hayirlisi inşallah

r1ppin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 18 Aralık 2020, 09:25:25 »
Bakıma başladım arkadaşlar , xpecia , solgar biotin ve avesin sampuan kullaniyorum , haftada bir kez de ketoral. Asuman hanimla anlaştım , gün belirlemedik, 2021 yılı içerisinde ekim yaptıracağım inşallah

Facebook Twitter Instagram