Gönderen Konu: PROSCAR MACERAM BAŞLADI  (Okunma sayısı 1125 defa)

John Keller

• Sr. Member
PROSCAR MACERAM BAŞLADI
« : 01 Aralık 2020, 02:35:50 »
Geçen gün açtığım başlıkta Proscarı bulamadığımı ve Propecia almaya düşündüğümü söylemiştim.Bugün rastegele bir eczaneye sorum ve var deyince elinde olan 2 kutuyu da aldım.Belki de 7-8 senedir haberdar olduğum bu ilacı, yıllardır kullanmayı hiç düşünmediğim için(Yan etkisinden falan dolayı değil, tamamen boş vermişlik veya verteks bölgemin şu anki halini ön göremediğim için olabilir.) Bugün jiletle 4'e bölüp 1,25 Mg şeklinde kullanacağım.Ama atarken 4'e böldüğüm için şu kadarcık hap mı onca yan etkiyi yapıyor demekten kendimi alamadım.Normalde libidosu yüksek bir insanım ve bunun da etkisiyle tepe bölgem 7-8 önceye kadar daha çok açıldı sanırım.Bundan 7-8 önce bir saç ekimi yaptırmış biriyim ama benim saç ektirme olayım, sağlık memuru arkadaşımın hastaneye hemşehrimiz olan ama başka ilde çalışan bir plastik cerrahın ayın belli günlerinde geldiğini ve sana da ektirelim demesiyle olan bir şeydi.Açıklığım fazla olmuş olacak ki verteks bölgesine yetmedi.1 yıl sonra tepe bölgesine tutmama riski fazla olan bir bölge olmasına rağmen saç ektirmeyi düşünüyorum.Biraz da bundan dolayı 10-12 ay Proscar kullanmış biri olarak werteks bölgesine saç ektirmeyi düşünüyorum.Proscarın olumlu etkisi en  kısa süre kaç aydan sonra görebilirim. Proscarı en fazla saç ekimi olacağım zamana kadar kullanmayı düşünüyorum.Fotolar öyle çok profesyonel çekimler değil, biraz olsun Proscarın bu werteks bölgesine olumlu katkı yapıp yapmayacağını görmeniz açınızdan koydum.

siyabentqxqx

• Sr. Member
Ynt: PROSCAR MACERAM BAŞLADI
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2020, 12:45:51 »
nadil gidiyor yan etki falan var mı

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2020, 15:40:03 »
Gec kalmissin hocam biraz daha once kullansan kurtarirdin vertexi ama gitmis birsey kalmamis
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2020, 18:08:29 »
Dostum bu durum için sadece finasterid çok etki etmeyebilir. Benim vertex de seninkine yakındı, biraz daha iyidir belki. Finas dutas dönüşümlü kullanıyorum 8. Ayı tamamladım.

Çıkılacak 50 basamak varsa misal, 2-3 basamak çıkmıştır belki. Belki zamanla hızlanı bilemiyorum. Ama sana tavsiyem tedavine iğneleme ve minoksil de ekle.

Minoksili günde tek sefer kullanabilirsin belki, istersen çok bağlı olmamak adına düşük dozajlarda başlayabilirsin. İstersen tam doz başla. Dozajı kendin değerrlejdir lakin hareket başlaması için kafayı uyarman gerekli. Herkes döngüsünden korkuyor lakin senin, benim gibi adamların kaybedecek çok birşeyi kalmamış.

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 07 Aralık 2020, 22:50:22 »
Evet 8-10 sene önce kullanmaya başlamadığıma pişman oldum açıkçası.Bu derece açıklığa geleceğin hiç düşünmemiştim.Pek bir yan etkisini görmüyorum şu an.İlacı kullandıktan sonra yan etkiler ikonusunda gün içinde kafaya takıp da düşünmem pek, atarım ve unuturum attığımı.Belki biraz ondan olabilir.Tabi biraz da libidosu yüksek bir kişiyim ama ben werteks bölgeme 9-10 ay sonra saç ekimi düşündüğüm için ne kadar faydası olursa kâr olur diye başladım açıkçası.Bir de saç ekimi yaptırdıktan sonra 1 yıl daha kullanmayı düşünüyorum finansteridi.Bu arada benim amacım zaten tepe bölgesini tamamen kapatsın gibi bir amaçla kullanmıyorum.50-100 saç kökünü canlandırıp kalın saç teli şeklinde çıkmasını sağlamak amaçlı kullanıyorum.Sonuç ne olur şu aşamada bilemiyorum.Bir de Alpecin şampuan kullanmayı düşünüyorum fakat geçen hafta 100 tl olan 250 ml bu hafta aynı satıcı 250 ml 80 tl'ye satıyor.2'li paketini de 140 tl yapmış, bu tarz indirimlerde sahtesini gönderme olasılığı nedir?Ben biraz bu tarz indirmlerde işkillenirim.Alpecin şampuan biraz da içerinden dolayı saçları daha siyah ve hacimli gösteriyor galiba.Tabi firma şampuan içeriğindeki kimyasallarla ilüzyon oluşturup insanlara saçları daha siyah ve hacimli gösteriyor olabilir.Alpecin, Prozinc Plus'tan bi tık daha kaliteli ve işe yarar bir şampuan galiba.Nerde bir 3 al 2 öde ürünü görsem aklıma nedense hep Bioxin şampuan geliyor. :) Son olarak bu werteks bölgesine ne kadar greft lazım sık bir ekim için sizce?
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2020, 01:08:42 Gönderen: Highlife »

Facebook Twitter Instagram