Henüz uygulamayı yaptırmadım ama yakın zamanda yaptırıcam. Öğrendiğim kadarıyla yazıyorum.
3-4 ayda bir bakım istiyor. Protez gibi her hafta değil.
Normal saç gibi düşünebilirsin. Bakımı,yıkanması herşeyi aynı.
Fiyat hakkında kesin bir bilgim yok yalan söylemeyeyim. Ama yaptırmayı düşünenler varsa toplu bi şekilde gidip indirimli bi şekilde yaptırabiliriz diye düşünüyorum.
Önyargılı olmayın bence çok mantıklı bir yöntem. 5 yıldır saç için çözümler arıyorum. Ekimden bu şekilde bir sonuç almak imkansız. Protezinde bakımı ve maliyeti çok zorlayıcı. En mantıklı seçenek bu gibi şuanda. Saçlara zarar veriyor diyen arkadaşlar için söylüyorum. Her halükarda o cılız saçlar zaten gidecek. Ekimde de gidiyor, protezde de. Ekimde şoktan etkilenip gidiyor, protezde havasızlıktan ve uygulanan kimyasallardan. Bu bence seyrek saçlılar için en iyi çözüm. Karar sizin arkadaşlar
Bakım 3-4 ayda ise iyiymiş.
Ama alttan gelen saçlar sorun çıkarmıyor mu bunların tutunmasında az bi süre değil bence bu.
Evde yapılabiliyor mu ?
Ön hatta da yapılabiliyor mu yoksa ille topuz mu yapmak gerek?
Fiyat hakkında ortalama bişe söyleyebilirsiniz Bilgi olması icin arkadaşlara.
Bu ara da bence Ekim’den memnun kalmayan Kişiler yaptırmalı bu tarz uygulamaları , veya ekime uygun olmayanlar.
Çünkü ben Ekim öncesi protez kullandım, var olan saçları gerçekten çok güçsüzleştirdi.
Son çare bu ve bunun gibi ürünler olmalı.