Arkadaşlar Merhaba,
Bir süredir sayfayı takip ediyorum. 3 merkez arasında seçim yapacağım. Serkan Aydın, Serkan Aygın ve Bilgehan Aydın. Serkan Aygın'dan randevu aldım görüşmek için ancak 2 hafta sonrasına verdiler diğer merkezlerle görüştüm. 2'si de güzel açıklamalar da bulundu 2'sinin de yorumları benzerdi. Benim seçim yaparken karar vermek istediğim şey ise ekimi yaparken ekstra ücret ödenmesi halinde (yaklaşık 3-4bin TL) kanal açmaları Serkan Aydın ve Bilgehan Aydın kendisi yapıyor. Sizce böyle bir şeye gerek var mı? Yani ekibin yapması ve hocaların yapması çok büyük bir fark sağlar mı?
Diğer bir konu ise 2 klinikten birisi ekim ile birlikte 8 seanslık IGF önerdi. Hem saç ekimi sonrası saçları güçlendirmek, hem bebek saçlarımın çıkmasını sağlamak hem de 2. ekim için donör bölgeyi güçlendirmek için bunun faydalı olacağını önerdi. IGF konusunda ne düşünüyorsunuz sizce etkisi olur mu?
Son bir sorum daha var merkezlerden gelen cevaplar var ama deneyimlerinize göre sizin de yorumlarınızı rica edicem. Saç ekimi sonrası istediğim sonucu alamazsam ileride saçlarımı tamamen kazıtmak veya 0 numara kullanmak isterim. Ancak donör bölgem sizce buna izin verir mi? Yani operasyon sonrası 2-3 sene sonra donör bölge saçlar çok kısa olduğunda görüntü olarak çok kötü durur mu ne dersiniz?
Bu hafta karar verip sonrasında bir an önce operasyonu yaptırmayı planlıyorum. Sonrasında yeni başlık açıp gelişmeleri sizinle paylaşacağım. Yorumlarınızı rica ederim. Teşekkürler.
NOT: Daha önce fotolarımı yükleyip yorumlarınızı almıştım o nedenle tekrar yüklemeyeceğim fotoları ama merak eden olursa konu aşağıdaki gibidir.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13915.msg279121#msg279121