Gönderen Konu: Deneyimli kişiler bakabilir mi??  (Okunma sayısı 1057 defa)

Yogiii

• Yeni üye
  • *
Deneyimli kişiler bakabilir mi??
« : 29 Kasım 2020, 13:22:56 »
Merhaba arkadaşlar. Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var. Cinsiyetim kadın bu arada. Öncelikle geçmişimden bahsedeyim size. Şuanda 23 yaşındayım 12 yaşından beri saç dökülmem var. Şu yaşıma kadar ciddi bir azalma oldu fotoğrafta da göreceksiniz zaten. 18 yaşında Polikistik Over teşhisi koydular. 5 yıldır Diane 35 kullanıyorum ancak dökülen saçlarım bir türlü yerine gelmedi. Saç mezoterapisi prp hepsini denedim işe yaramadılar. Polikistik Overi olanlar bilir bu hastalığın çözümü yok, hap verip yolluyorlar maalesef. 4 yıl önce Serdar Gökrem'e gittim. Polikistik Overden dolayı ekersem tekrar dökülme olasılığı var dedi. Ben de vazgeçtim çünkü ekilen saçlar da dökülürse bir anlamı kalmaz hem maddi hem manevi olarak çok yorucu bir süreç. Yakın bir zamanda yine saç ekim merkezine gittim.Doktorun adı Muhammet Özgehan. Bu doktor daha olumlu konuştu ama önce kan testleri istedi. Kan sonuçlarına bakarak karar verecek. Büyük ihtimal ekim yaparız dedi. Ancak burada bazı kadınların saç ekim süreçlerine baktım çok korktum açıkçası. Şuankinden daha kötü olmasını istemiyorum. Çoğu doktor hastayı önemsemiyor alacağı paraya bakıyor. Ben bu tuzağa düşmek istemiyorum o yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim  :)

Yogiii

• Yeni üye
  • *
Ynt: Deneyimli kişiler bakabilir mi??
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2020, 13:24:10 »
Bu da arkadan görüntü

grimmjow54

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2020, 13:28:40 »
Geçmiş olsun. İnşallah sorununuz çözülür. Burada tıbbi anlamda da cevap verebilecek üstatlar var. Yardımcı olacaklardır.

Yogiii

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2020, 13:31:34 »
Geçmiş olsun. İnşallah sorununuz çözülür. Burada tıbbi anlamda da cevap verebilecek üstatlar var. Yardımcı olacaklardır.
Teşekkür ederim, beklemedeyim  :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2020, 13:43:30 »
 saçlar iyi aslında.merkezin onceki işlerine tecrubesine bakın kalp ameliyatı kadar onem verin.prp mezo falan onları hangi merkeze yaptırdığınız onemli.bir çok merkezle konusup gorusleri tek tek değerlendirin.tecrubeli ve rutbeli olsunlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2020, 22:05:35 »
Aldactone haplarla hazırlanan solüsyonlar var Yakın bir bayan akrabam bu haplarla ve minoxil ile hazırladığı bir kombinasyonu kullanmıştı geçen sene Çok iyi sonuç almıştı kendisi İsterseniz bence sizde bir araştırın.

Yogiii

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 29 Kasım 2020, 23:01:07 »
Aldactone haplarla hazırlanan solüsyonlar var Yakın bir bayan akrabam bu haplarla ve minoxil ile hazırladığı bir kombinasyonu kullanmıştı geçen sene Çok iyi sonuç almıştı kendisi İsterseniz bence sizde bir araştırın.
Teşekkür ederim, araştıracağım  :)

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #7 : 30 Kasım 2020, 00:17:12 »
Şu an konuşmadığım bir arkadaşım sizin gibi bir sorun yaşıyordu, hatta saçlar aynı diyebilirim. 1 yıl tedavi oldu en son gördüğümde saçları bir çok kişiden daha iyi hale gelmiş. Detayları bilemiyorum tabii ki tam olarak ama bence ekim son tercihiniz olsun.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Yogiii

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 30 Kasım 2020, 09:03:12 »
Şu an konuşmadığım bir arkadaşım sizin gibi bir sorun yaşıyordu, hatta saçlar aynı diyebilirim. 1 yıl tedavi oldu en son gördüğümde saçları bir çok kişiden daha iyi hale gelmiş. Detayları bilemiyorum tabii ki tam olarak ama bence ekim son tercihiniz olsun.
Evet tek çarem saç ekimi gibi gözüküyor ama vazgeçtim. Eğer daha kötü bir sonuç olursa şuanki saçlarımı aramak istemem. Verdiğiniz bilgi için teşekkürler keşke konuşuyor olsaydınız arkadaşınızla.

ugoss

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 01 Aralık 2020, 13:06:12 »
Sizin durum farklı olabilir gerçi ama benim iş arkadaşımda benzer bir seyreklik vardı. Biotin kullanarak sorunu çözmüştü.

Ekimden önce iyice araştırın derim, ilaç kozmetik vs.

Bayanhemsire

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 10 Ocak 2021, 13:25:32 »
Merhaba acaba sac ekimi yaptirdiniz mi?
  • Ekim Tarihi: X
  • Ekim Merkezi ismi X
  • Greft Miktarı X
  • Yaşınız X
  • Medikal Tedavi X

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 10 Ocak 2021, 14:05:31 »
Saç ekiminden ziyade medikal tedavilere yönelmenizi tavsiye ederim. Otoimmün bir hastalığınız var gibi. Gerçi daha önceden teşhis de konulmuş.

Bence rahatsızlığınızla ilgili uzman bir doktordan görüş alın.

Sizin için son çare ekim olmalı. 

Facebook Twitter Instagram