Testesteron seviyesi için dahiliye yeterli oluyor saç ekimi yaptırıcam kontrol ettirmek istiyorum dediğinizde, gerekli diğer tiroid-şeker-kan tahlillerini de yapıyolar devlet hastanesinde.
Hormon- Dht vs baktırıp doktor eşliğinde finasterid kullanıcaksanız ürolojiye görünmek daha mantıklı, şunu da belirtiyim doktordan doktora finasteride bakış açısı değişiyor ve bu psikoloji açısından önemli. Bazı doktorlar saçın dökülsün ne olucak boşver finasteridi diyip geçerken bazıları da mevcut duruma tedavi planı hazırlayabiliyor. O yüzden böyle bir üroloji doktoru bulmanı tavsiye ederim.
Ara ara gerekli dht ve testesteron seviyelerine baktırıp, yan etki olabileceğini veya olmadığını karar kılabilirsin ama en önemli şey psikoloji bunu unutma ve kendine güven.
Finasterid ve multivitamini (çinko-biotin içerikli olanını kullanıyorum naturel suprame marka tabi ayrı ayrı daha kaliteli olanları da vardır forumda bakarsın) kullan.
Minoxidil içinse herkesin görüşü farklı, örneğin ben ahmet tosun ve ekibiyle saç ekimine giricem ahmet beyin tavsiyesi kullanmamak. O yüzden ben de kullanmıyorum. Daha öncesinde de kullanmadım çünkü hem döngüleri ve hem de bağımlı kalıyorsun. Bunun yerine procapil olabilir kullanmak için.
Saç masajı ve dermoller ı ise bence kullan kan akışını hızlandırabilirsin.
Onun dışında takıntı haline getirme ve sürece odaklan.
Saç ekimi için eğer düşünüyorsan güzel ekipler var şimdiden onlarla görüşüp ekim öncesi beraber kontrolde yapabilirsiniz. Ben ahmet beyle 7-8 ay öncesinde görüşüp randevumu almıştım ve uzun süre fikir süreç alışverişinde bulunduk. Arada gidip yüzyüze de görüştüm.
İyi bir ekip bulup sürecini onlarla planlarsan iyi olur, ayrıca anlaştığınız fiyatı biraz ön ödeme yaparak da sabitleyebilirsin.
Etik olur mu bilmiyorum kendin araştırıp ekim ekibine karar ver, bu iş hem bütçe işi hem de senin kararın. Ama ben ahmet beyin ekibini öneririm.