Gönderen Konu: Saç Analizi- Tedavi Tavsiyesi- Saç Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 3135 defa)

Robert

• Hero Member
Ynt: Saç Analizi- Tedavi Tavsiyesi- Saç Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #16 : 08 Mart 2022, 00:03:04 »
Bu şekilde ekime girersen mevcut saçlarının zarar görme ihtimali yüksek saçlar kuvvetlendirilmen Ekim yapılırsa dokulmen hızlanır ancak gene de ektirecegim diyorsan tecrübeli bir yer bulursun zaten az greftle işi halletmeye çalış bence yoksa mevcut saçlar için iyi olmaz

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #17 : 08 Mart 2022, 22:08:56 »
Ben de öyle düşünüyorum bakalım sonu nereye varıcak 6 ay içinde ektirirsem hiç şaşırmam kendi adıma :))  yeni yıl zammını yemeden

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 08 Mart 2022, 22:10:25 »
 bir arkadasa ekimci saw palmetto onermiş.guzel işe yaramıştı saçını gurleştirmişti bıraktığında gürleşme geri gitti.ben sawpalmettonun işe az yarayacağını dusunenlerdenim ama arkadasta iyi etki etmiş.xpeciada yan etki gormezsen kullanabilirsin.denersin saçlarının aynı makine aynı ışıkta fotoları cekip aradaki farka bakarsın
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #19 : 08 Mart 2022, 22:13:45 »
15 gün oldu sıvılaşmadır libidodur bi yan etki yok kutu bitince proscara geçicem bakalım..
İlk kullandığıma psikolojikti sanırım şimdi daha pozitifim bu konuda yan etki görürsem bırakırım zaten

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 08 Mart 2022, 22:15:17 »
  masaj dermoller biotinde ekle
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #21 : 08 Mart 2022, 22:25:56 »
Ekledim ama masajda şöyle bi sorun var mesela saçlarımı tararken veya masaj yaparken masanın üstü birsürü saç oluyor....

Sanki zarar veriyor gibi hissediyorum masaj yaparken nerden baksan 200-300 tel oluyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 08 Mart 2022, 22:28:35 »
 buna masajcı arkadaslar cevap versin

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #23 : 08 Mart 2022, 22:30:41 »
Bakalım görüpte tecrübesini aktarmak isteyen olacak mı

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #24 : 24 Nisan 2022, 21:11:17 »
Biten ikinci xpecia kutusundan sonra bugün ilk doz proscar 1/4 ü aldım.

Bölmek zor olduğundan kaç mg aldım emin değilim 0.8 ile 1.25 arası.
Haftada 3 gün yaklaşık 3mg alıcam. 1 dolu bir boş olarak.
Yeterli olacağını düşünüyorum.
30-60-90 gün güncellemerini atarım
Bunun yanında prozinc şampuan- dermoroller - procapil kullanıyorum
Ekim için de ahmet tosun the hair dan randevu alıp ekimi kesinleştirdim
Hadi hayırlısı bakalım :)

AUrungu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 25 Nisan 2022, 10:55:09 »
Saçların benim eski halimi anımsattı. Konuyu açalı iki yıl olmuş, sende şimdi ne durumdadır bilmiyorum ama bende dökülme tüm üst bölgede homojen olarak gerçekleşiyordu.

Ben de niyet aldım, sonbaharda ektirmeyi düşünüyorum. Değerlerimi ölçtürmedim ama demir, biotin, b1, b6, b12, multivitamin, omega3 ve coraspin'e başladım birkaç hafta önce. bir gün için çok fazla olduğu için ikiye böldüm, her gün içmiyorum hepsini iki günde bir gibi oluyor. yine de ölçtürüp kullanmak en doğrusu.
bayramdan sonra da propecia 1/4 olarak alacağım. 0,25 mg finasteride'in yeterli olacağını düşünüyorum. yan etki olursa bırakacağım, deneyip göreceğiz.

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #26 : 25 Nisan 2022, 22:56:20 »
Saçların benim eski halimi anımsattı. Konuyu açalı iki yıl olmuş, sende şimdi ne durumdadır bilmiyorum ama bende dökülme tüm üst bölgede homojen olarak gerçekleşiyordu.

Ben de niyet aldım, sonbaharda ektirmeyi düşünüyorum. Değerlerimi ölçtürmedim ama demir, biotin, b1, b6, b12, multivitamin, omega3 ve coraspin'e başladım birkaç hafta önce. bir gün için çok fazla olduğu için ikiye böldüm, her gün içmiyorum hepsini iki günde bir gibi oluyor. yine de ölçtürüp kullanmak en doğrusu.
bayramdan sonra da propecia 1/4 olarak alacağım. 0,25 mg finasteride'in yeterli olacağını düşünüyorum. yan etki olursa bırakacağım, deneyip göreceğiz.

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #27 : 25 Nisan 2022, 23:01:46 »

Aşşağı yukarı son halini attım
Vitamin takviyesi al tabi finasterid de alman yararına olur
Günlük 0.25 mi almayı planlıyosun merak etme psikolojini sağlam tut, yan etki görenler genel olarak prostat hastaları +45 yaş üstü erkekler ve günde 5mg haftada 35mg alıyolar

Hayırlısı bakalım

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #28 : 31 Mayıs 2022, 16:47:26 »
Güncelleme günde 1mg finasterid e devam yan etki yok devamkee

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #29 : 31 Mayıs 2022, 17:52:21 »
Genç kardeşim öncelikle bu zorlu yolda başarılar diliyorum.

Tahlillerini ihmal etmeden finas veya dutasa devam etmek zorundasin. Sürekli kullanirim, sıkıntı olmaz diyorsan minixidili de ekleyerek yolculuğuna devsm etmeni öneririm.

Bu yaşta asla saç ekimine yönelme. Agresif bir dökülmen var ve iki sene sonra karsilasacagin sonuc seni mutsuz edebilir.

30'a kadar ilaç, vitamin devam et. Sonrasinda saç ekimini düşünmeye başlayabilirsin.

Facebook Twitter Instagram