Saç Ekimi Sonuçları
Ben iki güne bir şampuanlıyordum. Yani bu akşam yukadıysam iki gün sonra tekrar akşam yapıyordum. Ama kabak çekirdeği yağı kapsülü ekleyince yağlanma gitti gibi bir şey oldu. 3 güne bir yapıyorum artık. O da banyoda bir kere. Haftada bir ketoral kullandığım zaman haliyle bazı günler iki kere şampuanlıyorum. Kişiden kişiye değişiyor. Ama bana bir banyoda 3 biraz fazla geldi
Hangi marka kabak çekirdeği yağı kapsülü markası kullanıyorsunuz ? İnternetten baktım biraz ama satılan ürünler çok güven vermedi bana balen,shiffa home vs.. birde zade vital diye bir markayı gördüm.
Haftada 1-2 şampuan kullanırım extrem bir durum yok ise (spor terleme saç jölesi vs)Ben şampuanın erkek saçlarında (3-5cm) çok gerekli Birsen olduğunu düşünmüyorum. Suylada çok gayet temizleniyor sonuçta bayanlarınki gibi 60-70cm saçınız yok ise.. çok şampuanla yıkamak saç derisi pH ını olumsuz etkiledigini düşünüyorum. Sık tıkanan saçlar bu sebeple cook daha çabuk yağlanıyor..
procapil spreyi 2. Ye yıkamadan sıkmayın dedikleri için akşam potasında sadece suyla yıkıyorum, sabah şampuan.
Minoksidilin kalıntısını iyice uzaklaştırmak için 3 kez şampuanla yıkıyorum. 2 yeterli mi sence?