Gönderen Konu: Ülkedeki corona çelişkisi ?  (Okunma sayısı 9666 defa)

denizfuser

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ülkedeki corona çelişkisi ?
« Yanıtla #90 : 20 Aralık 2020, 14:17:20 »
eşim halsizleşti soğuk algınlığı diye düşündük sonra tat ve koku gitti hiç ilaç kullanmadan bir haftada toparladı geçen kış geçirdiği gripten daha hafif geçirdi. bende ve çocuğumda hiçbir sıkıntı olmadı. covid medya tarafından abartılan, insanları paniğe sürükleyen koca bir yalan. insanlar ölümleri kullanılan ağır ilaçlarda arasın

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 20 Aralık 2020, 14:20:55 »
 geçmiş olsun sülaleden 10 kişi falan gecirdi 1 tanesinde sıkıntı oldu.geri kalanlar normal gecirdi.o sıkıntı olanda baska ust solunum yolu rahatsızlığı şu bu yoktu bunyeside sağlamdı ama onda sıkıntı oldu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 20 Aralık 2020, 14:23:56 »
yeni bir türü çıktı diyorlar .yuzde 70 daha bulaşıcı imiş.bastada demişlerdi aşı bulunduğunda virus kendini aşıya karsı yeniliyor diye.çıkar sat aşıları sonra virus gene yenilendi gene aşı çıkar sat.
 https://www.haberturk.com/ingiltere-de-koronavirusun-yeni-turu-panigi-yuzde-70-daha-bulasici-2909588
evet 70% bulasici mutant ben kaptim. Londrada yasiyorum, 3 gundur yuksek ates, halsizlik ve oksuruk sikayetleriyle yatiyorum. Ben ki cok dikkat eden bi insandim ona ragmen kontaga gectigim bi arkadasin 10 yasindaki oglundan arkadasima ondan bana bende esime gecti. Burda makattan sallayan komplo teorisi uretenlere bakmayin. Kendinizi koruyun asi gelincede yaptirin.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 20 Aralık 2020, 15:37:40 »
evet 70% bulasici mutant ben kaptim. Londrada yasiyorum, 3 gundur yuksek ates, halsizlik ve oksuruk sikayetleriyle yatiyorum. Ben ki cok dikkat eden bi insandim ona ragmen kontaga gectigim bi arkadasin 10 yasindaki oglundan arkadasima ondan bana bende esime gecti. Burda makattan sallayan komplo teorisi uretenlere bakmayin. Kendinizi koruyun asi gelincede yaptirin.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm insallah sağ sağlim atlatırsınız hocam bol su icin meyve sebze protein ağırlıklı beslenin şimdi nasılsınız ? İlk güne göre daha ağır veya daha hafif ?

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 20 Aralık 2020, 15:43:37 »
Tesekkurler. Amin isallah bi kac gune iyi oluruz. Su an stabil, bi iyilesme yok diyebilirim, ilaclar atesi 4-5 saat dusuruyor sonra tekrar normale donuyor. Su anda semptomlarin gorundugu 3. Gun. Kontaktan sonra 5. Gundeyim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 20 Aralık 2020, 15:47:35 »
 tüm hastalara ALLAH şifa versin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 20 Aralık 2020, 15:50:57 »
Tesekkurler. Amin isallah bi kac gune iyi oluruz. Su an stabil, bi iyilesme yok diyebilirim, ilaclar atesi 4-5 saat dusuruyor sonra tekrar normale donuyor. Su anda semptomlarin gorundugu 3. Gun. Kontaktan sonra 5. Gundeyim

Ne pis bişe ya bu bazısında kulucka süresi 14 gün sürüyor bu sizde 2 günde göstermiş kendini karşı tarafta maske var mıydı hocam ve mesafe uzak mıydı iletişim esnasında ? Buna rağmen kaptıysanız harbiden çok büyük sıkıntı,  Hollanda İngiltere ile olan uçuşları yasakladı diye duydum bu mutasyon yüzünden.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 20 Aralık 2020, 16:01:25 »
Ne pis bişe ya bu bazısında kulucka süresi 14 gün sürüyor bu sizde 2 günde göstermiş kendini karşı tarafta maske var mıydı hocam ve mesafe uzak mıydı iletişim esnasında ? Buna rağmen kaptıysanız harbiden çok büyük sıkıntı,  Hollanda İngiltere ile olan uçuşları yasakladı diye duydum bu mutasyon yüzünden.
maskeliydik ama ayni tabaktan elle patates kizartmasi yedik dostum. Oradan kaptim

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 20 Aralık 2020, 16:05:15 »
maskeliydik ama ayni tabaktan elle patates kizartmasi yedik dostum. Oradan kaptim

Teşekkürler Bilgi icin hocam bundan sonra iyice dikkat edicem, sadece havadan kapılıyor diye düşünürdüm temas bu kadar etkilemez sanıyordum. Tekrardan geçmiş olsun.

Hair_Master

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #99 : 20 Aralık 2020, 18:01:07 »
geçmiş olsun sülaleden 10 kişi falan gecirdi 1 tanesinde sıkıntı oldu.geri kalanlar normal gecirdi.o sıkıntı olanda baska ust solunum yolu rahatsızlığı şu bu yoktu bunyeside sağlamdı ama onda sıkıntı oldu

Bizim sülalede vefat var hocam biz napalım? bir ton aile napsın dünyadaki nasıl bu kadar rahat oluyosunuz sizde 10 kişinin rahat geçirmesi bu hastalığı önemsiz veya basit bir grip seviyesinde kılmaz. sağduyuya çağırıyorum. ben bunları sadece yabancı kaynaklardan okuduklarıma dayanarak diyorum merak etmeyin bilimsel bilginin ışığında temkinli olmaktan zarar gelmez.

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #100 : 20 Aralık 2020, 18:19:08 »
Bizim sülalede vefat var hocam biz napalım? bir ton aile napsın dünyadaki nasıl bu kadar rahat oluyosunuz sizde 10 kişinin rahat geçirmesi bu hastalığı önemsiz veya basit bir grip seviyesinde kılmaz. sağduyuya çağırıyorum. ben bunları sadece yabancı kaynaklardan okuduklarıma dayanarak diyorum merak etmeyin bilimsel bilginin ışığında temkinli olmaktan zarar gelmez.
Bilimsel bilginin ışığında yazdıklarımı inatla görmezden gelmenizi bir türlü anlayamadım.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

Hair_Master

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #101 : 20 Aralık 2020, 18:27:12 »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 20 Aralık 2020, 18:54:33 »
 ALLAH rahmet eylesin
 bizim anlatmak istediğimiz temkin değilki.zaten siz temkinli olduğunuzu sanıyorsunz.burda gereken maske tıbbi maske oda 4 saat kullanılıyor.ama siz sıradan maskeyi 1 gun kullanarak korunduğunuzu sanıyorsunuz.gecen sene zaturede bilmem neden şundan bundan vefatların sayısına baktınmı.hastalık yok demiyoruz kurgu diyoruz vede yandas medya olayı istediği gibi manipile ediyor diyoruz.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 21 Aralık 2020, 05:44:54 »
ALLAH rahmet eylesin
 bizim anlatmak istediğimiz temkin değilki.zaten siz temkinli olduğunuzu sanıyorsunz.burda gereken maske tıbbi maske oda 4 saat kullanılıyor.ama siz sıradan maskeyi 1 gun kullanarak korunduğunuzu sanıyorsunuz.gecen sene zaturede bilmem neden şundan bundan vefatların sayısına baktınmı.hastalık yok demiyoruz kurgu diyoruz vede yandas medya olayı istediği gibi manipile ediyor diyoruz.
Kurgu falan yok hocam, boyle bir virus var, ve can aliyor.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 21 Aralık 2020, 07:47:37 »
 tabiki var ve can alıyor ama iş baska taraflara cekiliyor virus olması istendiği için var zaten

Facebook Twitter Instagram