Saç Ekimi Sonuçları
yeni bir türü çıktı diyorlar .yuzde 70 daha bulaşıcı imiş.bastada demişlerdi aşı bulunduğunda virus kendini aşıya karsı yeniliyor diye.çıkar sat aşıları sonra virus gene yenilendi gene aşı çıkar sat. https://www.haberturk.com/ingiltere-de-koronavirusun-yeni-turu-panigi-yuzde-70-daha-bulasici-2909588
evet 70% bulasici mutant ben kaptim. Londrada yasiyorum, 3 gundur yuksek ates, halsizlik ve oksuruk sikayetleriyle yatiyorum. Ben ki cok dikkat eden bi insandim ona ragmen kontaga gectigim bi arkadasin 10 yasindaki oglundan arkadasima ondan bana bende esime gecti. Burda makattan sallayan komplo teorisi uretenlere bakmayin. Kendinizi koruyun asi gelincede yaptirin.
Tesekkurler. Amin isallah bi kac gune iyi oluruz. Su an stabil, bi iyilesme yok diyebilirim, ilaclar atesi 4-5 saat dusuruyor sonra tekrar normale donuyor. Su anda semptomlarin gorundugu 3. Gun. Kontaktan sonra 5. Gundeyim
Ne pis bişe ya bu bazısında kulucka süresi 14 gün sürüyor bu sizde 2 günde göstermiş kendini karşı tarafta maske var mıydı hocam ve mesafe uzak mıydı iletişim esnasında ? Buna rağmen kaptıysanız harbiden çok büyük sıkıntı, Hollanda İngiltere ile olan uçuşları yasakladı diye duydum bu mutasyon yüzünden.
maskeliydik ama ayni tabaktan elle patates kizartmasi yedik dostum. Oradan kaptim
geçmiş olsun sülaleden 10 kişi falan gecirdi 1 tanesinde sıkıntı oldu.geri kalanlar normal gecirdi.o sıkıntı olanda baska ust solunum yolu rahatsızlığı şu bu yoktu bunyeside sağlamdı ama onda sıkıntı oldu
Bizim sülalede vefat var hocam biz napalım? bir ton aile napsın dünyadaki nasıl bu kadar rahat oluyosunuz sizde 10 kişinin rahat geçirmesi bu hastalığı önemsiz veya basit bir grip seviyesinde kılmaz. sağduyuya çağırıyorum. ben bunları sadece yabancı kaynaklardan okuduklarıma dayanarak diyorum merak etmeyin bilimsel bilginin ışığında temkinli olmaktan zarar gelmez.
ALLAH rahmet eylesin bizim anlatmak istediğimiz temkin değilki.zaten siz temkinli olduğunuzu sanıyorsunz.burda gereken maske tıbbi maske oda 4 saat kullanılıyor.ama siz sıradan maskeyi 1 gun kullanarak korunduğunuzu sanıyorsunuz.gecen sene zaturede bilmem neden şundan bundan vefatların sayısına baktınmı.hastalık yok demiyoruz kurgu diyoruz vede yandas medya olayı istediği gibi manipile ediyor diyoruz.