Gönderen Konu: Ülkedeki corona çelişkisi ?  (Okunma sayısı 9671 defa)

Armaan

• Hero Member
Ynt: Ülkedeki corona çelişkisi ?
« Yanıtla #75 : 15 Aralık 2020, 15:32:38 »
ülke genelinde erbas istedi dua edildi yağmur yağdı.birde metoroloji onumuzdeki gunleri yapmur gostermeden temmuzda falan ettirsede baskan erbas o zaman yağdırsa.
nefesi kuvvetliymiş erbaş ın. Memleketi sel götürüyo maşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 15 Aralık 2020, 15:40:56 »
Bence güzel denk getirmişlerdir metoroloji tahminleri sonuç olarak çok önceden gün gün veriyor:)
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 15 Aralık 2020, 16:21:46 »
  biz helal demioz zaten piyango almak haram diyor diyanet vergisini çatır çatır almak helalmi.piiz şişesi 20 liraysa maliyeti 3 5 lira gerisi vergi bunların vergileri çokmu helal.bu konudada fetva verseler ya.
 bazı medyada dua kabul oldu diye algı yapıyor o zaman çok yağmur yağan almanya ingiltere ne duası yapıyor.haram yiyenin duası kabul olmaz derler ya baktılar metorolojiden yağmur var biz bakın haram yemiozki duamız kabul oluyor algısı yapmış olabilirler
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2020, 20:00:33 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 17 Aralık 2020, 00:14:34 »
Kötü bir piyango gibi birilerine vuruyor bu hastalık çok enteresan ,neye göre ve nasıl vuruyor orasıda net belli değil.
Aslında toplumun nerdeyse yarısı taşıyor bu hastalığı ama işte kötü piyango kime çıkarsa ona vuruyor.
Gribi bilim daha çözememiş korona sayesinde çözecek heralde .
Aradaki tek fark gripten çok daha fazla vuruyor zatürre olarak yoksa gripten bir farkı yok aslında.
Cok farki var hocam.
Bir hafta once oldum neler cektim ve hala cekiyorum. Olmayan bilemez. Siz hala maskeyi tartisip komplo teorisi uretin. Ortada bir corona gercegi var ve milyondan fazla insan oldu, hala oluyor.
Naparsaniz yapin kendinizi koruyun.
Nefes alamamanin verdigi aciyi hicbirsey vermiyor
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

SonPişmanlıkNeyeYarar

• Sr. Member
« Yanıtla #79 : 17 Aralık 2020, 02:04:12 »
Cok farki var hocam.
Bir hafta once oldum neler cektim ve hala cekiyorum. Olmayan bilemez. Siz hala maskeyi tartisip komplo teorisi uretin. Ortada bir corona gercegi var ve milyondan fazla insan oldu, hala oluyor.

Geçmiş olsun yazın bende oldum , bol dinlen bol ye bol iç ...

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 17 Aralık 2020, 10:03:02 »
 geçmiş olsun.ama kurgu bu.ve maskede zaten tıbbi maske kullanılması gerek.kimi ağır atlayabiliyor demekki cevrem atlattı telde konusuyorduk
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #81 : 17 Aralık 2020, 19:23:46 »
Cok farki var hocam.
Mantıklı düşünemiyorsunuz, burada bir şey tartışılırken bu bilimle olur. “Ben oldum bu yüzden maskeyi tartışmak gereksiz ve dedikleriniz komplo teorisi” bu söz hiçbir şey ifade etmiyor.

Öncelikle bir hafta önce oldum demişsiniz ve çok acı çekiyorum demişsiniz büyük ihtimalle PCR testi kullandılar peki PCR testi bir hastalığı teşhis için güvenilir mi ? Bunu testin mucidi Kary Mullis cevaplasın

bu testi iyi kullanarak nerdeyse her şeyi HERKESTE bulabilirsin.
yani bundan dolayı sonuçların anlamlı olduğunu iddia etmek, bir istismar olarak düşünülebilir.
PCR testleri herhangi bir şeyden eser miktarda almanı, onu ölçülebilir hale getirmeni
ve sonra sanki ÖNEMLİ BİR ŞEYMİŞ GİBİ göstermeni sağlar.
Bu test sana hasta olduğunu söylemez ya da bulduğun şeyin sana gerçekten zarar vereceğini...

https://www.bitchute.com/video/9agbhtUMGeV3/ Bu video da ki konuşmasından alıntılar.

Belki de sizde başka bir şey kullandılar ama çoğunlukla teşhis için bu testi kullanıyorlar ve bu gerçekleri söylediğimiz zaman “Biz zaten bunları biliyoruz” diyorlar ama bunu icraata koymuyorlar.

Sen doktor musun da bu konu hakkında bilgi veriyorsun ! Diyebilirsiniz o zaman bunu bağımsız bir doktordan dinleyebilirsiniz

Ve birde maske hakkında bir bilimsel çalışma üstelik SANSÜRLENEN BİR ÇALIŞMA madem bunlar bir komplo teorisi neden gülüp dalga geçmek yerine telaşlanıp sansürlenme uğraşı içerisine giriliyor ?

https://maint.literatumonline.com/

Ve son olarak evet hayvanlar ve insanlar var olduğundan beri bir koronavirüs gerçeği var ve bunların kat kat fazlası insan her sene ölüyor bunu istatistiğini bir kaç sayfa öncesinde atmıştım.

Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 18 Aralık 2020, 19:40:28 »
 cevremde o kadar olan oldu 1 yakınımın durumu ağır.komadan çıkartıp eve yollamışlar ama durum kritik gibi.demekki hastanaler çok dolu

Hair_Master

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #83 : 20 Aralık 2020, 01:53:32 »

Hair_Master

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #84 : 20 Aralık 2020, 01:55:37 »
komplo teorilerini inananlar kendilerini zeki sanan ama öyle olmayan fazla bilmiş insanlardır. çok üzücü hastaneler patlıycak doluluktan insanların durumu ağır nefes alamıyolar. burda hala korku imparatorluğu diyenler var gerçekten ilber ortaylının dediği gibi az bilgi cehaletten daha kötü. Bu covid karşıtlarının durumunu anlamak isteyenler dunning kruger etkisine bakabilir. Bu arkadaşlar bir ton ülkenin doktorlarından ve bakanlarından daha iyi bildiklerini zannediyolar. Almanya filan hep illüminati zaten. Pfizer aslında amerikayı yönetiyo neyse.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 20 Aralık 2020, 09:28:23 »
.
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 09:49:07 Gönderen: emekli kel »

ThinBald

• Full Member
Ynt: Ülkedeki corona çelişkisi
« Yanıtla #86 : 20 Aralık 2020, 13:01:27 »
komplo teorilerini inananlar kendilerini zeki sanan ama öyle olmayan fazla bilmiş insanlardır. çok üzücü hastaneler patlıycak doluluktan insanların durumu ağır nefes alamıyolar. burda hala korku imparatorluğu diyenler var gerçekten ilber ortaylının dediği gibi az bilgi cehaletten daha kötü. Bu covid karşıtlarının durumunu anlamak isteyenler dunning kruger etkisine bakabilir. Bu arkadaşlar bir ton ülkenin doktorlarından ve bakanlarından daha iyi bildiklerini zannediyolar. Almanya filan hep illüminati zaten. Pfizer aslında amerikayı yönetiyo neyse.
Ben komplo teorisi üretmiyorum, yazdıklarımın hiçbirinin arkası boş değil hepsinin arkasında kanıtlar var.

Hayır anlamıyorum PCR testinin mucidi “bu testi kullanarak bir kişide tüm hastalıkları var gösterebilirsiniz bu testler tanı için kullanılmaz” diyor ama hastanelerde bu testin sonuçlarını çok fazla sorgulamadan kullanılıyor diyoruz, bu sene hiçbir hastalık verilere yansımıyor sanki onları covid-19 yemiş gibi onların verileri düşmüş ve doğru orantılı olarak koronavirüs verileri artmış diyoruz ve komplo teorisyeni oluyoruz sisinde söylediğiniz tek şey “ He siz çok biliyonuz” sanki biz kendimizden uyduruyoruz bunları söyleyen bilir kişiler, doktorların söylediklerini söylüyoruz.

Zamanına tüm doktorlar ellerinde sigara, gazetelerde poz veriyorlardı sigaranın faydaları diye sigara zararlı diyenlerde komplo teorisyeni çok bilmişlerdi o zamanlar, sorgulamak, düşünmek size göre suç.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 20 Aralık 2020, 13:53:44 »
 yeni bir türü çıktı diyorlar .yuzde 70 daha bulaşıcı imiş.bastada demişlerdi aşı bulunduğunda virus kendini aşıya karsı yeniliyor diye.çıkar sat aşıları sonra virus gene yenilendi gene aşı çıkar sat.
 https://www.haberturk.com/ingiltere-de-koronavirusun-yeni-turu-panigi-yuzde-70-daha-bulasici-2909588

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 20 Aralık 2020, 14:04:04 »
Kendilerini zeki sanan ama öyle olmayan fazla bilmiş insanlar derken :)
Kardeş hayırdır bizlerin zekasını değerlendirmek senin aciz zekana mı kaldı?Burada insanlar fikirlerini beyan etmekte ve bir tartışma ortamı oluşturmakta konuyu zekaya çekerek kendini zeki sanıyorsun galiba sen :) Hastaneler dolmuşta insanlar ölmüşte.İnsanlar yanlış tedaviden ölüyor :) bu kadar öldürücü bir hastalık nasıl olur da market çalışanlarını öldürmüyor bunu bir düşün.He bir de yorum yaparken konuya ilişkin bilgin varsa bunu belirt konuyu saptırma
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 20 Aralık 2020, 14:06:36 »
 genc bir kardeşimiz sanırım zaten tartısma ortamı oluşturmaya calıstığı bariz belli.insan belli yaslar kendini ispatlara yonelmeye calısırken sacmalayabiliyorlar oluyor bu.

Facebook Twitter Instagram