Gönderen Konu: Ülkedeki corona çelişkisi ?  (Okunma sayısı 9664 defa)

Armaan

• Hero Member
Ynt: Ülkedeki corona çelişkisi ?
« Yanıtla #60 : 10 Aralık 2020, 22:18:48 »
yarın cumalarda yağmur duası yapıcaklarmış metoroloji zaten bir hafta yağmur veriyor...duası kabul olanlardanızmı demek için yapıyorlar
Arif efendi olmazsa yağmur duası kabul olmaz  :D Bi ara corona için dua ediyorlardı sıkıldılar galiba sonra vazgeçtiler

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 10 Aralık 2020, 22:36:13 »
:) yeşil kesen baş keser.betonlaşma için yeşili keserken dua yokta bugunmu var
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2020, 06:56:34 Gönderen: proscar »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

🤣Hair_Prof

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 11 Aralık 2020, 13:22:28 »
Bu başlıkta yazılanlar gibi düşünenlerin de katkısıyla önlem alan bizler dışarı da asıl maske takmak ve evlerimize kapanmak zorunda kalıyoruz. Arkadaşlar bu pandemiyi nasıl komplo teorisi olarak görürsünüz, gerçekten aklım almıyor?

Özellikle @Salvador ve @proscar'a sesleniyorum. Sizlerin bir çok saç ile ilgili yorumunu okudum gerçekten güzel yorumlar yapıyorsunuz ama bu konudaki yorumlarını şiddetle karşı çıkıyorum.

Ülkedeki doktorlar yöneticiler filan tüm dünya tiyatro mu oynuyor? Korona vakası olan ailelerle görüştünüz mü de, normal griple karşılaştırabiliyorsunuz?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 11 Aralık 2020, 13:51:11 »
 ailemin buyuk bir kısmı oldu zaten.telefonda gunluk gorusuyordum nezle gibi dediler dra gitmeseler anlamıcaklardı kimide gidiyor dra pozitif değilsin gecmişte atmatmışsın diyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 11 Aralık 2020, 14:26:26 »
Bu başlıkta yazılanlar gibi düşünenlerin de katkısıyla önlem alan bizler dışarı da asıl maske takmak ve evlerimize kapanmak zorunda kalıyoruz. Arkadaşlar bu pandemiyi nasıl komplo teorisi olarak görürsünüz, gerçekten aklım almıyor?

Özellikle @Salvador ve @proscar'a sesleniyorum. Sizlerin bir çok saç ile ilgili yorumunu okudum gerçekten güzel yorumlar yapıyorsunuz ama bu konudaki yorumlarını şiddetle karşı çıkıyorum.

Ülkedeki doktorlar yöneticiler filan tüm dünya tiyatro mu oynuyor? Korona vakası olan ailelerle görüştünüz mü de, normal griple karşılaştırabiliyorsunuz?

Görüştük güzel kardeşim tanıdığım herkes yanlış tedavi prosedürünün süreci mahvettigini belirtiyor.Corona zaten yıllardır olan bir virüs ekte attığım Ayhan Barut'un Meclis Başkanlığına sundugu önergeyi incelemeni öneririm.
Virüs var pandemi var diye reklam yapıp para kazanıyor medya.Haberleri izlemeyenker Corona için haber izler oldu ilaveten tedavi yanlış doğru tedavi prosedürünün uygulanması halinde gripten bile daha rahat atlatilacagi ve hatta artık mevsimsel gribin yerini aldığını söyleyen doktorların olduğunu bir araştır istersen
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 11 Aralık 2020, 21:06:46 »
Şarkıcı Yıldız Tilbe, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda, “Ben devlet için değil devlet benim içindir” sözleriyle yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine karşı çıktı.
"Ne aşı ne çip ne HES kabul etmiyorum"
Devlet beni bir suç işlersem içeri atabilir, hak ettiysem boynum kıldan incedir. Adımı, ülkemi, soyumu, kan grubumu ben seçmedim. Bunun dışında Devlet dahi olsa bana zorla hiçbir şey yapamaz ve yaptıramaz, ne aşı ne çip ne HES kabul etmiyorum. Ben devlet için değil devlet benim içindir.
"Ölüm sizden önce gelsin, sizden iyidir"
Bedavaymış aşılar, ekmeği bedava yapın, ilaçlar hastaneler bedava olsun, evsizlere bedava ev verilsin, kimin neye ihtiyacı varsa bedava olsun, insan üç gün bile olsa rahat yaşasın, bedava aşıymış, böyle iyilik görmedim, ölüm sizden önce gelsin, sizden iyidir.
Dünyada silahlı savaşlar birden durdu, cephe değişti insan oldu, ilaçlar da silah oldu. Niye vurdurayım kendimi? Koyun muyum ben sayıları bilinsin diye kulağı küpelenen, ya da kuş muyum kameralı çip takılmış nere gidersem görünen, ya da fare miyim üstümde ilaçlar denenen.
"Allah bana da az da olsa akıl vermiş, kendi kendimin efendisi benim"
Benim kimseye saygısızlığım yok hiçbir kişi ya da kurumun karşısında değilim. Allah bana da az da olsa akıl vermiş kendi kendimin efendisi benim. İstemediğim hiçbir şey, yasa ya da kurumlarca devlet eliyle de olsa dayatılamaz, bireyin huzurunu bozmak değil sağlamak devletin hakkıdır.
İlaçları inşallah kendilerine lazım olur ve derman olmaz İnşallah. Bir insan karşısındakini neye layık görüyorsa onu yaşamadan ölmezmiş.
İnsan canını ve sağlığını bu kadar önemsiyorlarsa, GDO'lu tohumları üretmesinler, silahları gömsünler, ülkesiz insanların memleketlerini onarsın iade etsinler, dünyayı gezip ihtiyaç sahibi bir insan bırakmasınlar.
Dünyadaki insan nüfusunu bağıra bağıra azaltmak isteyen bir grubun boy boy söylemleri, bu işi yapanların yan yana fotoğrafları demeçleri var her yerde, daha ne desinler."

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
« Yanıtla #66 : 12 Aralık 2020, 20:00:29 »
Yaşamayan bilmez, gözümün önünde sapasağlam adamlar koronadan 2 hafta içeriisnde öldü. Hepsininde yaşı genç.. Siz siz olun tedbiri elden bırakmayın. Virüsü atlatsanız dahi, kalıcı etkileri oluyor. Geçmeyen baş ağrıları, kronik yorgunluk, eskisi gibi dinç olamıyorsunuz...

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 12 Aralık 2020, 23:05:54 »
Yaşamayan bilmez, gözümün önünde sapasağlam adamlar koronadan 2 hafta içeriisnde öldü. Hepsininde yaşı genç.. Siz siz olun tedbiri elden bırakmayın. Virüsü atlatsanız dahi, kalıcı etkileri oluyor. Geçmeyen baş ağrıları, kronik yorgunluk, eskisi gibi dinç olamıyorsunuz...
Verilen ilaçlardan mütevellit olmasın.Size tavsiyem d vitamini desteği almanız
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

SonPişmanlıkNeyeYarar

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 13 Aralık 2020, 03:16:10 »

Kardeşim ahaber mi dinliyorsun ? Sorgulamak diye birşey yok sende bari eleştiriyi bırak ... bak ne güzel diyorsun @proscar ve @salvador güzel yorumları varmış neden bu konuda dinlemiyorsun ki ? %100 katılma ama bi araştır derim sana

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 13 Aralık 2020, 03:35:45 »
Sorgulamak gerekir Tüm dünyayı etkisine alan bir problem yeni dünya düzeni getirir

Ben açıkcası covid in doğal yol ile dünyada salgın yaratığını düşünmüyorum bir bakıma biyolojik bir silah olarak görüyorum istedikleri düzeni korku ile daha basit yapabilir kapitalist sistem mesala
Tabi geçmişde de salgınlar oldu ama aynı anda Tüm dünyayı etkisine alan bir güç tesadüf olabilir mi
Bunu düşünmek gerek mantığıma yatıramadığım için farklı düşünmeye başladım.

üzerine kafa yorulabilecek bir soru covid salgını kimin işine yarar.  açıkçası ben bu olayın, giderek sonu yaklaşmakta olan ve tekrar hayata döndürülmeyi bekleyen kapitalizme adeta bir sunni teneffüs yaparcasına ömrünü uzatmak için tasarlanmış bir proje olduğunu düşünüyorum. diyebilirsiniz ki bu nasıl kapitalizm kurtarıcı proje ekonomiler daha çok boka sardı. asıl mesele ekonominin boktan olması değil sürdürülebilmesi, yani kitlelerin pasifize edilerek sisteme baş kaldırmalarının engellenmesidir. bu virüs vakası sayesinde bırakın kitlesel sokak hareketini, artık on tane insan bir araya gelip kısır günü bile yapamaz. şu anda herkes canının dersine düşmüş vaziyette. bu salgın geçse bile artık insanlar üzerinde travmatik bir etki bırakmış olacak. bence bunu yapanlar yaklaşmakta olan küresel ekonomik krizi ve bu krizin insanları başkaldırıya ve kapitalizmin yıkımına sürükleyeceğini tahmin etmişlerdi. bu düzeni sürdürmek zorunda olan uluslararası dev kapital sahipleri bu gidişata dur deyip en azından zaman kazanmak için bu olayı planlayıp sahneye koydular. virüsü kendileri üretmemiş olabilirler ama virüsü keşfedip yayılması ve panik ortamı yaratılması için proje geliştirmiş olabilirler. bunun için en mantıklı olan da zaten solunum yolu ile bulaşabilen bir hastalık seçmek olurdu.
Global Moderator

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 13 Aralık 2020, 03:56:26 »
Ben şahsen çok zorda kalmazsam ilaç da kullanmam aşı da olmam.
Ortada soru işareti olan bir çok nokta var evet. Anlamlandıramadığımız birçok şey var, evet.
Ama ortada yüzbinlerce ölü var kardeş. Sadece Türkiye'de de değil.
O yüzden tedbirini alacaksın, artık ne nedir ne değildir, her şeye kafa yormanın anlamı yok.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 13 Aralık 2020, 07:51:03 »
 tabiki korunucaz.ama genel sağlığımızada bakıcaz kış geldi griptende korunucaz.ona gore beslenicez.kanser olmamak için ona gore yasıcaz.ben ailemi kanserden kaybettim.yemekleri kısık  ateşte pişiricez kanserojenlerden uzak durucaz.ara sıra gidip sağlımıza değerlerimize baktırıcaz.spor yapıcaz.en onemlisi stres uzuntu yapmıcaz.corona zaten vardı salgın haline getirildi.geldi değil.kurgu yapıldı.ve medyada bunu baska yerlere cekti .iş senaryolanıyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 14 Aralık 2020, 12:34:03 »
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Uzmanı ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "14 gün tam kapanmanın zararı yararından fazla olabilir" ifadesini kullandı ve kapanmanın en az 28 gün olması gerektiğini belirtti.

Mehmet Ceyhan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"14 gün tam kapanmanın zararı yararından fazla olabilir. Virüs en çok ev ortamında bulaşır. 14 gün sonra vaka sayısı katlanmış olarak insanlar evden çıkabilir. Kapatma yapılacaksa en az 28 gün olmalı, vaka çıkan evlerde izoloasyon uygulanmalıdır."

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 14 Aralık 2020, 22:39:07 »
Kötü bir piyango gibi birilerine vuruyor bu hastalık çok enteresan ,neye göre ve nasıl vuruyor orasıda net belli değil.
Aslında toplumun nerdeyse yarısı taşıyor bu hastalığı ama işte kötü piyango kime çıkarsa ona vuruyor.
Gribi bilim daha çözememiş korona sayesinde çözecek heralde .
Aradaki tek fark gripten çok daha fazla vuruyor zatürre olarak yoksa gripten bir farkı yok aslında.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 15 Aralık 2020, 11:24:33 »
Arif efendi olmazsa yağmur duası kabul olmaz  :D Bi ara corona için dua ediyorlardı sıkıldılar galiba sonra vazgeçtiler
ülke genelinde erbas istedi dua edildi yağmur yağdı.birde metoroloji onumuzdeki gunleri yapmur gostermeden temmuzda falan ettirsede baskan erbas o zaman yağdırsa.

Facebook Twitter Instagram