Gönderen Konu: Ülkedeki corona çelişkisi ?  (Okunma sayısı 9622 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Ülkedeki corona çelişkisi ?
« Yanıtla #30 : 29 Kasım 2020, 18:24:34 »
İşte bunları araştırmak gerek neden diye düzenini oturtmuş bazı kesimler bu araştırmaya bile karşı ve araştıranıda yargısız infaz isteğinde
her olayda boyle sade bu olayda değilki.tarihtede boyle insan ilişkilerindede boyle.gucu eline alan istediğini yapıo.hersey duzeni oturtana kadar.ondan sonra duzenim devam etsinde ne olursa olsun mantığı hep boyle bu işler.
 Leonidas iyi forumlar hocam

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #31 : 29 Kasım 2020, 19:10:06 »
Ölen hastalara otopsi yapıldığı zaman kafamda ki sorular gidecek nedense hiçbir hastaya otopsi yapılmıyor, ayrıca bu karantina benim kanaatimce insanlara daha çok zarar veriyor insanlar evden çıkmaya çıkmaya çok hijyene marus kala kala bağışıklık sistemi zayıflıyor bb'cinin sporu bırakması gibi düşünün. Bu sefer https://www.worldometers.info/coronavirus/ istatistiği şu olan hastalığı insanlar ağır geçirmeye başlıyor tedaviler zaten malum.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 29 Kasım 2020, 19:25:33 »
Ölen hastalara otopsi yapıldığı zaman kafamda ki sorular gidecek nedense hiçbir hastaya otopsi yapılmıyor, ayrıca bu karantina benim kanaatimce insanlara daha çok zarar veriyor insanlar evden çıkmaya çıkmaya çok hijyene marus kala kala bağışıklık sistemi zayıflıyor bb'cinin sporu bırakması gibi düşünün. Bu sefer https://www.worldometers.info/coronavirus/ istatistiği şu olan hastalığı insanlar ağır geçirmeye başlıyor tedaviler zaten malum.
Aynen öyle d vitamininden mahrum kalıyoruz.Basit bir örnek eskiler dışarı cikart çocuğu mikropla kaynassin derdi sebebi de buydu işte.Mikrobiyologlar da bunu söylüyor insanlar mikroplarla tanış olarak bağışıklık geliştiriyor.Hele solunum yolu virüslerinde durum tam da bu.Gripten de boğularak ölenler var o halde ömür boyu kimse virüs olup ölmesin diye maske takıp bu sacmaliklara riayet edelim,sorgulayana da gerizekalı diyelim.
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 29 Kasım 2020, 20:02:31 »
 kan kanserinin babası olan profta surekli maske takmak kanda oksijeni azaltır buda bağışıklık sistemini dusurur demişti.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 30 Kasım 2020, 14:09:26 »
İzlemenizi tavsiye ederim senelerdir Haktan doğanı takip ederim ve çok zeki biridir.

Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 30 Kasım 2020, 20:22:12 »
 bu virus hafta içi gecmiyormuş.bakıyorum kahveler yasak çay ocakları açık kahveye gidemeyen cay ocağına gidiyor orda yığılma oluyor.cafeler paket yapıyor onunde insanlar kalabalık.yasakmı yoksa bir araya getirmeyemi calısıyorlar insanları.yazında virus tatile çıkıo.insanlar otellere gitsin diye herseyi yaptılar maskeyi bile çok maske diyorlar ya yazlık yerlerde serbest bıraktılar.bir yeri kapıyorlar onun yerine baska yerde insanlar birikiyor.daha beter oluyor.işe gidenler otobusler metrolar.parasını niye karsılamıon insanların.bari her zaman evde otursunlar.elin suriyelilerine dunya para harcandı kendi vatandasına niye adam akıllı yardım yok
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 01 Aralık 2020, 02:21:40 »
Arkadaş ağır boş yapmış.Bu söylediklerin teoriden ibaret.Yazının herhangi bir geçerliliği yok.Bu tür düşünecek kadar cahil olmayın yahu.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 01 Aralık 2020, 07:44:41 »
 130 ülke yardım istedi 100üne gönderdi.dunyada bu işi en iyi idare edenlerden biriyiz.tabi 5 maske aylarca dağıtılmadı olucak o kadar.dünya bizi kıskanıyor ya imfyede borc veriiriz ya istesek oturtsun milleti evde.hafta sonu yasak verse ne olcak zaten kış hafta sonu kim çıkcak avmleri falan kaparsın olur biter.ee o kadar iyiyiz ya oturtsun milleti hep evde versin parasını.dostlar alışverişte gorsun yasakları bunlar.para sağlığın önünde.
 tuhafki bunu arkadaslarda diyordu bilinen bir gercek aziz sancar bile getirmiş
 virusu bulaştıran çin.aşısız yenen çin.aşıyı bulup dunyaya satan çin.haketten bu işte bir çinlik var
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2020, 08:40:11 Gönderen: proscar »

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #38 : 01 Aralık 2020, 11:35:06 »
Arkadaş ağır boş yapmış.Bu söylediklerin teoriden ibaret.Yazının herhangi bir geçerliliği yok.Bu tür düşünecek kadar cahil olmayın yahu.
Ben bu yazıda ki bazı şeylere katılmasam da doğru olduğu yerler var. Eğer bu "teorileri" çürütecek argümanlar varsa sunmalısınız aksi takdirde sizin görüşünüzünde bu yazıdan farkı yoktur.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 01 Aralık 2020, 11:40:41 »
Ben bu yazıda ki bazı şeylere katılmasam da doğru olduğu yerler var. Eğer bu "teorileri" çürütecek argümanlar varsa sunmalısınız aksi takdirde sizin görüşünüzünde bu yazıdan farkı yoktur.
Aynen öyle gerceklere sarkastik yaklasmak kişiyi daha zeki gosterip onun o konudaki cehaletini de gizlemez.Bilimde bile her doğrunun aksi ispat edilebilirken bu arkadaşların sorgusuz medyada gördükleri her şeye belî demesinin izah edilecek yönü yok

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 01 Aralık 2020, 12:48:51 »
 ben boş yapan gara cahalım.açın yandaş tvyi dolusunu orda izleyin.acaba bu yandas olanlar hangi maskenin ne kadar kullanılcağını coronanın piyasada  ne zamandır olduğunu ve gecen senelerde hastalıklardan ölen kişilerin hangi hastalıktan kaç kişinin öldünü arastırdımı.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 01 Aralık 2020, 14:30:11 »
ben boş yapan gara cahalım.açın yandaş tvyi dolusunu orda izleyin.acaba bu yandas olanlar hangi maskenin ne kadar kullanılcağını coronanın piyasada  ne zamandır olduğunu ve gecen senelerde hastalıklardan ölen kişilerin hangi hastalıktan kaç kişinin öldünü arastırdımı.
Boşver hocam anlatamazsin.Biat etti herkes virüs aşağı virüs yukarı.Sanki virüs öncesi ölümsüz canlılardık bir virüs geldi ölüm diye bir şey getirdi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 01 Aralık 2020, 15:11:08 »
 kaçakçılar yapar bir tırı yakar kolluk kuvvetleri oraya yoğunlaşır yandan kaçak kamyonlar vınlar gecer.virüs virüs diye ortaya virüsü salıp neler döndürüyorlar kaçırıyorlar tüm gündemi virüs yapıp.belki virüsun ortaya çıkartılma amaçlarından biride birseylerin kamufulesi manipilesi.3kağıt oynuda adam 3 tane kağıt koyarmış papazı bulcan dermiş elinle 3 tane kağıdı surekli değiştirirmiş yerlerini kişi eğilip kağıdı çok dikkatli takip etmeye baslayınca arkasındaki cuzdanı hokkabazın adamı çalarmış.viruste boyle bişi.oluşturulmak istenen yeni dünya düzeninde bir sürü amaç vardı.ilaç satısı insanların çiple takip edilmesi siber saldırı şu bu derken hepsini biryerde toplayıp virüs dediler bunun adına tanıtımınıda tvlerde yaptılar.abartmasalar işler amacına ulaşmazdı.
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2020, 15:18:03 Gönderen: proscar »

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 01 Aralık 2020, 15:18:12 »
kaçakçılar yapar bir tırı yakar kolluk kuvvetleri oraya yoğunlaşır yandan kaçak kamyonlar vınlar gecer.virüs virüs diye ortaya virüsü salıp neler döndürüyorlar kaçırıyorlar tüm gündemi virüs yapıp.belki virüsun ortaya çıkartılma amaçlarından biride birseylerin kamufulesi manipilesi.3kağıt oynuda adam 3 tane kağıt koyarmış papazı bulcan dermiş elinle 3 tane kağıdı surekli değiştirirmiş yerlerini kişi eğilip kağıdı çok dikkatli takip etmeye baslayınca arkasındaki cuzdanı hokkabazın adamı çalarmış.viruste boyle bişi.
Şu an dünya insan yükünü karşılayamıyor evlere kapama sebepleri de bu.Karbon salınımını azaltmak.Tabi bunu senj beni değil yeni dünya düzenindeki yaşamlarını düşündükleri için yapıyorlar.Tek dünya devleti muhabbeti Türklerde Kızılelma bunlarda ışıklar ülkesi tabi sözde ışıklar ülkesi karanlık bir dünya yaratiyorlar.Eskiden köleler vardı sonra serfler aldı onların yerini şimdi işçiler var.Kölelik  isim değiştirdi ama işçilerde yetmiyor onlar şu an tam itaatkar modern köleler istiyorlar ve Türkiye'de bunu başardılar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 01 Aralık 2020, 15:26:33 »
 diğer etkenleri yazmadım iklimlerin değişmesi şu bu 50 tane sey var.sistem bayağı yıldır tek tip koyun insan istiyor.proje ona gore çizilmiş yavas yavas işleri rayına oturttular.tek sürü tek çoban hesabı.siyah beyaz tv tek kanal tek ego şu bu.ben yeni sistemi tanımıom yapıcağım alışverişten izlediğim tv kanalına kadar ona  gore ayarlıom hatta tvde izlemiom.evet ışıklar ülkesi adı altında karanlık dünya oluştu.yapıcak bişi yok.
 bir arkadas diyordu ALLAH  dünyada herseyi kulu eliyle yapar diye.belkide ALLAH bizi ışıklar ülkesi kurucuları ile cezalandırıyor.Herkeste ego tavan.kimse burnundan kıl aldırmıyor.boş kibir insanlarda .
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2020, 15:44:45 Gönderen: proscar »

Facebook Twitter Instagram