Proscar'ın yaklaşık 10 yıldır adını biliyorum ve forumlarda birçok şey okudum hakkında, werteks bölgesine iyi geldiğini biliyorum, bunun yanında birçok yan etkisi de okudum.Tepe bölgemde açıklık vardı ama tamamen de bembeyaz deri gözükmüyordu.Saç şeklinde olan ve incelmiş şekilde olan saç telleri vardı hala da var ama tepe bölgemden yanlara doğru açılmanın başladığını hissettim ve en sonunda ben de Proscar veya Propecia kullanmaya karar verdim.Fiyatı daha uygun olduğu için ilk etapta birkaç eczaneye sordum ama Proscara yok dediler, Propecia var dedi bir eczane.Proscarı hiçbir ecazanede bulamazsam eğer Propciaya 206 tl verip onu da 2'ye bölüp 2 ay gibi bir sürü gitmesini sağlasam ve 0,5 Mg kullansam olumlu etkisini görür müyüm yoksa hemen hemen 1 Mg'ı düşmememeli etki görmek isteniyorsa.Bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumu benim için önemli. Bir de diyelim ki 1 yıl kullandık ve tepe bölgesini eski haline göre daha iyi bir hale geldi, 1 yılın sonunda kullanmayı bıraktığımızda saç, orta ve uzun vadede ilacı kullanmadan önceki haline döner mi yoksa hemen hemen ilaçtan sonraki halini korur mu?