Yaşım genç , saç dökülmem fazla. 17 yaşında başlayan saç dökülmem artık gerçekten de beni paikolojik açıdan etkiler olmaya başladı. Sayısız saç ektiricem - vazgeçtim ikileminde kaldım. Saç dökülmem genetik ve geri kalan saçlarımında döküleceğini biliyorum. Saç bana bu yaşta lazım diyerek iyi bir ekim merkezi arayışı içine girdim. Forumda Asuman hanımın ekimlerine denk geldim ve gerçekten işçiliği hoşuma gitti. 15 ekim tarihinde muayeneye gittim. Saçlarımın ince ve güçsüz olduğunu söyleyip 1 ay boyunca xpecia ve biotin kullanmamı söyledi. Burda beni cezbetti işte. Çoğu ekim merkezi gel hemen ekelim derdi. 1 ay kullanım sonrası ekim tarihi belirlendi. 27 kasım tarihinde sabah 08:00 da hastanedeydim. Asuman hanım saç çizgisini belirledi ve baya uğraştı. Çünkü alnım baya geniş ve dökülmem fazlaydı. 08:30 gibi çizim bitti kan ve saç traşına geçtik. Ardından enes bey anesteziye başladı. Anestezi can acıtıyor evet ama bütün ekibin elleri hafifti. 13:00 gibi kök toplama işlemi bitti. Öğle yemeğinden sonra Asuman hanım gelip kanalları açtı. Çok fazla zorlandı çünkü vücudumun deri yapısı biraz esnek , elastik gibi. O kadar uğraşlar sonucu kanal açma işlemide tamamlandı. Elif hanım ve sinem hanım ekime başladılar. İkisininde işçiliği gayet iyi. En son asuman hanım gelip son rötuşları yaptı. Ekimim saat 20:30 gibi bitti. Almam gereken ilaçları temin ettim evin yolunu tuttum. Gece sırt ağrısıyla uğraşsamda kafamda hiçbir şekilde ağrı sızı olmadı. Gelişimimi her geçen günlerde burada paylaşıcağım.