Gönderen Konu: Artık Minoxile Elimi sürmem  (Okunma sayısı 6894 defa)

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Artık Minoxile Elimi sürmem
« Yanıtla #30 : 10 Ocak 2021, 14:22:51 »
  Lan o kadar anlatıyorum hep muhalefet oluyorlar dı  iste bu baslıgı okuyun bastan sona  minox idili  uzun sure kullanımında neler yaptıgı guzel bir calısma olmus  akıllı adam AGA yasadıgını bilen adam  yıllar yıllar dunyanın parasını veripte birde ustune donem donem dokulmesinin cok arttııgını gorupte bu dongu olayı olan filan  neden hep bir sac takıntısı kendine olusturmak isterki evet FDA tarafından onaylanmıs  ama etkisi gecici bırakılırsa kotuye giden bir surec tam bir para tuzagı ilac tam bir zaman kaybı  insan somuren uzun vadede bir ilac Spencer adlı kullanıcıyı ornek alıyorsanız hata yapıyorsunuz o adam degil minox kafaya deterjan dokse bir sey olmaz Aga 17 ile  28 yasında kendini belli eder bu arkadasımız 33 yasındabelki 34 olacak sacları iki kisiye yetecek kadar sacı var  minox  uyarıcı etki goruyor onda sacı besliyor kullansada kullanmasada sacı dokulmez en azından cok dokulmez diyelim  ama tedavi yapması taktire sayan bu yuzen tebrik ediyorum kullanabilir yalnız  AGAsı 20 li yaslardabaslayanlara onermiyorum  bu adamların sacı dokulmek icin zaten mana arıyor sac  bu yuzden  kimyasal kuullanılması zarara ugratıyor hem psikolojikmen hem maddiyen hemde sac konusunda ...

Okadar anlatıyorum diyorsun muhalefet diyorsun  ama iş böyle konulara bakarak olsaydı finasterid de neler yaşayanlar var etki kaybından tut neler neler .Yani herkesde aynı şey olacağı kanısına varırsak finasterid gördüğümüz an kaçmamiz lazım ozaman.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #31 : 10 Ocak 2021, 15:50:17 »
Okadar anlatıyorum diyorsun muhalefet diyorsun  ama iş böyle konulara bakarak olsaydı finasterid de neler yaşayanlar var etki kaybından tut neler neler .Yani herkesde aynı şey olacağı kanısına varırsak finasterid gördüğümüz an kaçmamiz lazım ozaman.
Ah beysev ah  lan  buna ne yazamda bu bana sert  agır yazılar yazsın diye cok ugrasıyon ah beysev ah  milleti yoksaya saya kendisi bir turlu bu forumdan yok olup gitmeyen insan  bir tane konu ac     yazki Minoxidilde dongu olayını yasamayan  bir alllahın kulu varmı diye  yada minoxidil dongu yaparmı diye  sana ne yazacaklar bu dongu olayı kimilerde hafif gecer kimilerde agır gecer ama minox ne zamana ne paraya nede psikolojik sıkıntıya degmez bunu soyluyorum  finasteridse  hem ucuz hem bulunması kolay hem minoxdan daha etkili hem yanetki olayı kucuk hem bir hap saca kimyasal surmuyon  dongu olayı siddetli degil tabiki kucuk yanetki var ama senin sandıgın kadar degil tabiki   ama sen yine baska yerinden anlamaya calısıp diyorsun bu adam o baska yerimden anladıgım seyi benim agzıma tıkasın bende sana diyorum  lan tıkattıklarımı git bosalt sonra  muhalefet ol sana da cok gıcıgım buunu  bilmen yeterli   
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 10 Ocak 2021, 17:28:04 »
Ah beysev ah  lan  buna ne yazamda bu bana sert  agır yazılar yazsın diye cok ugrasıyon ah beysev ah  milleti yoksaya saya kendisi bir turlu bu forumdan yok olup gitmeyen insan  bir tane konu ac     yazki Minoxidilde dongu olayını yasamayan  bir alllahın kulu varmı diye  yada minoxidil dongu yaparmı diye  sana ne yazacaklar bu dongu olayı kimilerde hafif gecer kimilerde agır gecer ama minox ne zamana ne paraya nede psikolojik sıkıntıya degmez bunu soyluyorum  finasteridse  hem ucuz hem bulunması kolay hem minoxdan daha etkili hem yanetki olayı kucuk hem bir hap saca kimyasal surmuyon  dongu olayı siddetli degil tabiki kucuk yanetki var ama senin sandıgın kadar degil tabiki   ama sen yine baska yerinden anlamaya calısıp diyorsun bu adam o baska yerimden anladıgım seyi benim agzıma tıkasın bende sana diyorum  lan tıkattıklarımı git bosalt sonra  muhalefet ol sana da cok gıcıgım buunu  bilmen yeterli

Hintell nezaman bu akıl yoksunu insanı uyaracaksin eğer herşey serbest ise bunu bilmiyordum. Ona göre konuşucam.Kendini rahatlama amaçlı sürekli nasıl olsa kimse tanımıyor ayağına millete neler neler söylüyor tekrardan diyorum eğer bunun konuştuklarına sert bir uyarı olmuyorsa forumda ozaman herkes kafasına göre istediği hakaretleri etsin.Saygidan bahseden şahıs forumda çoğu kişilere aciz kalıp ne dicegini bilmeyip küfür ederek besleniyor .sahsin kendince bilgi verdilerini yilarca herkes yapıyor zaten ama en ufak karşı bir yoruma kendini anca küfürlere sığınmak dan başka birşey yok bu acizlik nedir hayatı boyunca küfre insanların karsısinda aciz kalmış uzaktan anca millete sovmeye alışmış bir şahısa uyarı da bulunmuyorsa niz herkes istediğini söylemekte özgür olduğunu anlarım.Bu aciz ve küfürle beslenen ufak böcegi biran önce uyarmanizi rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2021, 18:43:22 Gönderen: Beysev »

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #33 : 10 Ocak 2021, 17:37:09 »
 Hintell bu sahıs herkesi yoksayıyor cumlesine oyle baslıyor bu sahsın dediklerini yoksaymanı rica ediyorum tıpkı millete yaptıgı gibi
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram