Gönderen Konu: Artık Minoxile Elimi sürmem  (Okunma sayısı 6895 defa)

Leonidas

• Hero Member
Ynt: Artık Minoxile Elimi sürmem
« Yanıtla #15 : 13 Aralık 2020, 03:55:50 »
Yani çocuk zekasıyla eşdeğer yazılarınızla minoxile karşıt olmanız tam anlamıyla komedi. Kullanmak istediğiniz o kadar bariz ki, kullansanız saçlarınızda oluşacak hissiyata kadar sorular soruyorsunuz gel gelelim asla kullanmam diyorsunuz, komik. Yalan söylemeyi beceremeyen 9 yaşındaki bir çocuğa benzetiyorum sizi lütfen kendiniz dahi kullanmayı düşünüp başka insanların söylediklerinden oluşan korkularınızı buradaki kullanmak isteyen insanlara yansıtmayın.

Hayrola minoxil in üreticisi misin niye böyle zoruna gitti ?
Ben kendi düşüncelerimi paylaşmışım sana ne battı da böyle cins cins konuşuyorsun ?
Bi alıp veremediğin varsa açıkça söyle olsun bitsin.
Kullanmayı düşünmüyorum ama nasıl kullanıldığını da merak ediyor olamam mı ? Forum zaten Bilgi alma amacıyla yok mu ?
Sana böyle acı veren ne onu gerçekten anlamadım.
Söylediklerim seni çok etkiliyor herhalde , “kullanmak isteyen insanları yanıltmayın” demişsin. Kullanıyorsan kullanırsın sen milletten sana ne ?

Sana mı sorcam ben nasıl yorum yapacağımı?
İstersen kafana komple boşalt kutuya bu kadar memnunsan hayır yani benim söylediklerim niye böyle acıtıyo seni sen kimsin ki bana böyle çocuk zekası deme hakkını kendinde buluyorsun ?
Harbiden böyle mahallenin namus bekçileri olur ya el aleme karışan, şekil a. Sensin yani. Akşam akşam canımı sıkma kaybol yoksa o çocuk zekası dediğin. neyse değmez.

kreca100

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 13 Aralık 2020, 17:27:41 »
Hayrola minoxil in üreticisi misin niye böyle zoruna gitti ?
Ben kendi düşüncelerimi paylaşmışım sana ne battı da böyle cins cins konuşuyorsun ?
Bi alıp veremediğin varsa açıkça söyle olsun bitsin.
Kullanmayı düşünmüyorum ama nasıl kullanıldığını da merak ediyor olamam mı ? Forum zaten Bilgi alma amacıyla yok mu ?
Sana böyle acı veren ne onu gerçekten anlamadım.
Söylediklerim seni çok etkiliyor herhalde , “kullanmak isteyen insanları yanıltmayın” demişsin. Kullanıyorsan kullanırsın sen milletten sana ne ?

Sana mı sorcam ben nasıl yorum yapacağımı?
İstersen kafana komple boşalt kutuya bu kadar memnunsan hayır yani benim söylediklerim niye böyle acıtıyo seni sen kimsin ki bana böyle çocuk zekası deme hakkını kendinde buluyorsun ?
Harbiden böyle mahallenin namus bekçileri olur ya el aleme karışan, şekil a. Sensin yani. Akşam akşam canımı sıkma kaybol yoksa o çocuk zekası dediğin. neyse değmez.
Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz :)

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 13 Aralık 2020, 18:19:21 »
Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz :)

Siz de kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz 3 - 3.5 aydır kullandığın ürünün kölesi olmuş kraldan çok kralcı olmuş söz ettirmiyorsun şaka gibi cidden :)
Neyse daha fazla muhatap olmaya gerek yok , benim görüşlerim beni bağlar. Ne yazıp yazmayacağım da beni ilgilendirir kimseyi değil hadi iyi forumlar.

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #18 : 13 Aralık 2020, 20:44:05 »
Arkadaşlar tartışmaya can sıkmaya hiç gerek ben konu sahibi olarak sizlere deneyimlediğim  tecrübem aktardım, kullandığım 4 belkide 5 yıl boyunca ilaçtan gerçekten memnundum  ilaç etkili ve işe yarıyor. Ama işte böyle yan etkileri göz önünde bulundurmanız açısından bunu sizlerle paylaştım. 2 tane kardiyoloji doktoruyla görüştüm kalbime baktırdım ve bilgi aldım kalbimde hiç bir sorunda çıkmadı. Uzunca bir süre minoxil kullandığımı söyledim ve doktorların söylediğide bu ilaçlar böyle etkiler yapabilir. Uzun süre kullanımda ne olacağını kestirmek zordur bu tür ilaçların ve Kullanmanı tavsiye etmiyorum heleki oral olarak kullanılanı başına iş açabilir oldu.Sonuca gelecek olursak ben kullanmayacağım kötülemek içinde söylemiyorum ilacı ilaç etkili ama bunlar gerçekler görün ve kendimizi kandırmayalım. Uzunca yazdım umarım faydalı olur.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 13 Aralık 2020, 21:04:55 »
Arkadaşlar tartışmaya can sıkmaya hiç gerek ben konu sahibi olarak sizlere deneyimlediğim  tecrübem aktardım, kullandığım 4 belkide 5 yıl boyunca ilaçtan gerçekten memnundum  ilaç etkili ve işe yarıyor. Ama işte böyle yan etkileri göz önünde bulundurmanız açısından bunu sizlerle paylaştım. 2 tane kardiyoloji doktoruyla görüştüm kalbime baktırdım ve bilgi aldım kalbimde hiç bir sorunda çıkmadı. Uzunca bir süre minoxil kullandığımı söyledim ve doktorların söylediğide bu ilaçlar böyle etkiler yapabilir. Uzun süre kullanımda ne olacağını kestirmek zordur bu tür ilaçların ve Kullanmanı tavsiye etmiyorum heleki oral olarak kullanılanı başına iş açabilir oldu.Sonuca gelecek olursak ben kullanmayacağım kötülemek içinde söylemiyorum ilacı ilaç etkili ama bunlar gerçekler görün ve kendimizi kandırmayalım. Uzunca yazdım umarım faydalı olur.

Döngü olayı olmuş muydu kullanırken
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #20 : 13 Aralık 2020, 23:34:06 »
Döngü olayı olmuş muydu kullanırken

Kardeşim minoxun döngüsü çok olur sürekli döngü yaşıyorsun 1 ay kel kaldım dersin 2. Ay toparlar kullandığın sürece sana sarı sarı tüyler vaadeder. Tam oldu olacak dersin döngü yaşarsın. Tek başına kullanılan minoxun olayı sadece senin dökülecek olan saçının süresini ertelemek. Tek başına kullanılırsa etkisi budur. Yanına Finas eklersen başka tabi.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 14 Aralık 2020, 17:42:15 »
Kardeşim minoxun döngüsü çok olur sürekli döngü yaşıyorsun 1 ay kel kaldım dersin 2. Ay toparlar kullandığın sürece sana sarı sarı tüyler vaadeder. Tam oldu olacak dersin döngü yaşarsın. Tek başına kullanılan minoxun olayı sadece senin dökülecek olan saçının süresini ertelemek. Tek başına kullanılırsa etkisi budur. Yanına Finas eklersen başka tabi.

Yanına finas ekleyince döngü yine de olmuyor mu zaten? Yani fin eklesen yine döngüye girmiyo musun
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #22 : 14 Aralık 2020, 19:42:11 »
Yanına finas ekleyince döngü yine de olmuyor mu zaten? Yani fin eklesen yine döngüye girmiyo musun

Fin eklersen döngü yine yaşarsın ama fin kullanıldığında içerden dht baskılandıgı için sana geri dönüşü bildiğin saç çıkışı olarak dönecektir. Ama sadece minox kullanırsan dht basklıamazsan olanı korursun sadece dökülme süresini uzatırsın Sarı tüyler verir sana minox ama saça dönüşmeyecektir kelleşmiş bölgende.  O yüzden minox ve fin önerilir hep.  Fin+minox döngüsü olumlu yönde olur saç çıkışı olur kısacası.Sadece minox kullanımı ise tüy vaadeder.

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 06 Ocak 2021, 23:08:30 »
Bioxinin minox kullanıyorum orijinal. Eczaneden alıyorum. Köklere doğru sıkıyorum ama saçlara da değiyor haliyle. İlk fıs saçı ıslatmıyor ama ikincisi saçı ıslatıyor. Derideki biraz daha çabuk kuruyor ama saçta kuruyan geç kuruyor. Saçları birbirine yapıştırıyor. 2 saat sonra falan kurumaya yaklaşıyor saçtaki. İlk partta kuruduktan sonra pek kalıntı olmuyor ama yıkamadan ikinci partı sıkınca deride baya kalıntı bırakıyor bende. Her ne kadar zahmetli olsa da döngüsü olsa da, minox kullandığımda güvende hissediyorum. Antiandrojenler her zaman çözüm değil. Minox ile kombinleyince sonuç daha iyi oluyor
Bioxinin minox güvenilir mi alopexy aldım memnunsan birdahakine bioxinin alim

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 06 Ocak 2021, 23:24:46 »
Bioxinin minox güvenilir mi alopexy aldım memnunsan birdahakine bioxinin alim

Kalite farkı var. Alopexy'e daha iyi diyorlar. Arada az fiyat farkı varsa Alopexy daha iyi olur bence.
Bioxinin ve minoxil arasında bile kalite farkı var hissediyorum yani. İkisini de kullanıyorum.

Alopexy ile başladıysan alopexy ile devam etmeni öneririm
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 07 Ocak 2021, 00:11:44 »
Kalite farkı var. Alopexy'e daha iyi diyorlar. Arada az fiyat farkı varsa Alopexy daha iyi olur bence.
Bioxinin ve minoxil arasında bile kalite farkı var hissediyorum yani. İkisini de kullanıyorum.

Alopexy ile başladıysan alopexy ile devam etmeni öneririm
Anladım fiyatı uçuruyorlar sürekli indirimde 80 liraya aldım trendyoldan şuan 83 lira eskiden 42 tlye alıyordum alopexy iki katına çıkardılar

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 07 Ocak 2021, 22:03:45 »
Orjinali : Minoxidil

Burada Kullanılan Terim : Minoxil Minox gibi isimler.

ülkemizde eksik ve saçma bir yapı bulunmakta. minoxidil yasak ama bu isimleri belirterek es geçebiliyorlar.
%5 oran olarak belirtilen ilaçların çoğunda %5 oran yoktur.

Bir marka toplatılmıştı bu yüzden. Diğerleride mi öyle? Çözüm öneriniz nedir?
  • Medikal Tedavi Sert saç masajı,

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 08 Ocak 2021, 09:12:05 »
Finasteridenin de dolaylı yoldan  kap çarpıntısı yaptığını aklınızda bulundurmanızda fayda var  uzun kullanımda yapıyor

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #28 : 08 Ocak 2021, 12:35:00 »
  Lan o kadar anlatıyorum hep muhalefet oluyorlar dı  iste bu baslıgı okuyun bastan sona  minox idili  uzun sure kullanımında neler yaptıgı guzel bir calısma olmus  akıllı adam AGA yasadıgını bilen adam  yıllar yıllar dunyanın parasını veripte birde ustune donem donem dokulmesinin cok arttııgını gorupte bu dongu olayı olan filan  neden hep bir sac takıntısı kendine olusturmak isterki evet FDA tarafından onaylanmıs  ama etkisi gecici bırakılırsa kotuye giden bir surec tam bir para tuzagı ilac tam bir zaman kaybı  insan somuren uzun vadede bir ilac Spencer adlı kullanıcıyı ornek alıyorsanız hata yapıyorsunuz o adam degil minox kafaya deterjan dokse bir sey olmaz Aga 17 ile  28 yasında kendini belli eder bu arkadasımız 33 yasındabelki 34 olacak sacları iki kisiye yetecek kadar sacı var  minox  uyarıcı etki goruyor onda sacı besliyor kullansada kullanmasada sacı dokulmez en azından cok dokulmez diyelim  ama tedavi yapması taktire sayan bu yuzen tebrik ediyorum kullanabilir yalnız  AGAsı 20 li yaslardabaslayanlara onermiyorum  bu adamların sacı dokulmek icin zaten mana arıyor sac  bu yuzden  kimyasal kuullanılması zarara ugratıyor hem psikolojikmen hem maddiyen hemde sac konusunda ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 08 Ocak 2021, 12:58:01 »
  Lan o kadar anlatıyorum hep muhalefet oluyorlar dı  iste bu baslıgı okuyun bastan sona  minox idili  uzun sure kullanımında neler yaptıgı guzel bir calısma olmus  akıllı adam AGA yasadıgını bilen adam  yıllar yıllar dunyanın parasını veripte birde ustune donem donem dokulmesinin cok arttııgını gorupte bu dongu olayı olan filan  neden hep bir sac takıntısı kendine olusturmak isterki evet FDA tarafından onaylanmıs  ama etkisi gecici bırakılırsa kotuye giden bir surec tam bir para tuzagı ilac tam bir zaman kaybı  insan somuren uzun vadede bir ilac Spencer adlı kullanıcıyı ornek alıyorsanız hata yapıyorsunuz o adam degil minox kafaya deterjan dokse bir sey olmaz Aga 17 ile  28 yasında kendini belli eder bu arkadasımız 33 yasındabelki 34 olacak sacları iki kisiye yetecek kadar sacı var  minox  uyarıcı etki goruyor onda sacı besliyor kullansada kullanmasada sacı dokulmez en azından cok dokulmez diyelim  ama tedavi yapması taktire sayan bu yuzen tebrik ediyorum kullanabilir yalnız  AGAsı 20 li yaslardabaslayanlara onermiyorum  bu adamların sacı dokulmek icin zaten mana arıyor sac  bu yuzden  kimyasal kuullanılması zarara ugratıyor hem psikolojikmen hem maddiyen hemde sac konusunda ...

Helal be +1
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Facebook Twitter Instagram