Saç Ekimi Sonuçları
Lan o kadar anlatıyorum hep muhalefet oluyorlar dı iste bu baslıgı okuyun bastan sona minox idili uzun sure kullanımında neler yaptıgı guzel bir calısma olmus akıllı adam AGA yasadıgını bilen adam yıllar yıllar dunyanın parasını veripte birde ustune donem donem dokulmesinin cok arttııgını gorupte bu dongu olayı olan filan neden hep bir sac takıntısı kendine olusturmak isterki evet FDA tarafından onaylanmıs ama etkisi gecici bırakılırsa kotuye giden bir surec tam bir para tuzagı ilac tam bir zaman kaybı insan somuren uzun vadede bir ilac Spencer adlı kullanıcıyı ornek alıyorsanız hata yapıyorsunuz o adam degil minox kafaya deterjan dokse bir sey olmaz Aga 17 ile 28 yasında kendini belli eder bu arkadasımız 33 yasındabelki 34 olacak sacları iki kisiye yetecek kadar sacı var minox uyarıcı etki goruyor onda sacı besliyor kullansada kullanmasada sacı dokulmez en azından cok dokulmez diyelim ama tedavi yapması taktire sayan bu yuzen tebrik ediyorum kullanabilir yalnız AGAsı 20 li yaslardabaslayanlara onermiyorum bu adamların sacı dokulmek icin zaten mana arıyor sac bu yuzden kimyasal kuullanılması zarara ugratıyor hem psikolojikmen hem maddiyen hemde sac konusunda ...
Okadar anlatıyorum diyorsun muhalefet diyorsun ama iş böyle konulara bakarak olsaydı finasterid de neler yaşayanlar var etki kaybından tut neler neler .Yani herkesde aynı şey olacağı kanısına varırsak finasterid gördüğümüz an kaçmamiz lazım ozaman.
Ah beysev ah lan buna ne yazamda bu bana sert agır yazılar yazsın diye cok ugrasıyon ah beysev ah milleti yoksaya saya kendisi bir turlu bu forumdan yok olup gitmeyen insan bir tane konu ac yazki Minoxidilde dongu olayını yasamayan bir alllahın kulu varmı diye yada minoxidil dongu yaparmı diye sana ne yazacaklar bu dongu olayı kimilerde hafif gecer kimilerde agır gecer ama minox ne zamana ne paraya nede psikolojik sıkıntıya degmez bunu soyluyorum finasteridse hem ucuz hem bulunması kolay hem minoxdan daha etkili hem yanetki olayı kucuk hem bir hap saca kimyasal surmuyon dongu olayı siddetli degil tabiki kucuk yanetki var ama senin sandıgın kadar degil tabiki ama sen yine baska yerinden anlamaya calısıp diyorsun bu adam o baska yerimden anladıgım seyi benim agzıma tıkasın bende sana diyorum lan tıkattıklarımı git bosalt sonra muhalefet ol sana da cok gıcıgım buunu bilmen yeterli