Yani çocuk zekasıyla eşdeğer yazılarınızla minoxile karşıt olmanız tam anlamıyla komedi. Kullanmak istediğiniz o kadar bariz ki, kullansanız saçlarınızda oluşacak hissiyata kadar sorular soruyorsunuz gel gelelim asla kullanmam diyorsunuz, komik. Yalan söylemeyi beceremeyen 9 yaşındaki bir çocuğa benzetiyorum sizi lütfen kendiniz dahi kullanmayı düşünüp başka insanların söylediklerinden oluşan korkularınızı buradaki kullanmak isteyen insanlara yansıtmayın.
Hayrola minoxil in üreticisi misin niye böyle zoruna gitti ?
Ben kendi düşüncelerimi paylaşmışım sana ne battı da böyle cins cins konuşuyorsun ?
Bi alıp veremediğin varsa açıkça söyle olsun bitsin.
Kullanmayı düşünmüyorum ama nasıl kullanıldığını da merak ediyor olamam mı ? Forum zaten Bilgi alma amacıyla yok mu ?
Sana böyle acı veren ne onu gerçekten anlamadım.
Söylediklerim seni çok etkiliyor herhalde , “kullanmak isteyen insanları yanıltmayın” demişsin. Kullanıyorsan kullanırsın sen milletten sana ne ?
Sana mı sorcam ben nasıl yorum yapacağımı?
İstersen kafana komple boşalt kutuya bu kadar memnunsan hayır yani benim söylediklerim niye böyle acıtıyo seni sen kimsin ki bana böyle çocuk zekası deme hakkını kendinde buluyorsun ?
Harbiden böyle mahallenin namus bekçileri olur ya el aleme karışan, şekil a. Sensin yani. Akşam akşam canımı sıkma kaybol yoksa o çocuk zekası dediğin. neyse değmez.