Öncelikle herkese merhabalar . Hintell arkadaşımıza böylesine yararlı bir platformu kurup takip etmemizi sağladığı için teşekkür ediyorum . 23 yaşından itibaren saçım dökülmekte ama kolaylıkla şekil verdiğim için dert etmedim . Pek bir açıklığım olmadı kolayca kapatabiliyordum . Son 3 senedir . Şekil veremediğimi hissettim ve ön bölgem iyice zayıfladı . 2 yıldır saç ektirmeyi düşünüyordum . Bu yaz kafaya koymuştum . Uzaktan eğitim kararı açıklanınca benim için fırsat oldu ve kararımı öne çektim . Saç ekimi mevsimi olması sebebiyle . Bir çok yerden randevu aldım . Arenamed fazla ekibi olması(başarılı ekibe denk gelme olasılığı) ve dönor başarısızlığı sebebiyle vazgeçtim . Serkan Aygın çok geç tarihe muayene tarihi verdiği için ve bütçemi aştığı için vazgeçtim . Asuman Hanımdan da çok geç tarihe ekim vermesi ve maliyet sebebiyle vazgeçtim . En son 2 arkadaşımın saç ektirip onların ve benim de memnun kaldığım Esteticium da kararımı kıldım . Randevumu aldım görüşmeye gittim . Önümde 2 tane canlı örnek olduğu için ikna olmam zor olmadı .Mustafa Hoca nın samimi ve şeffaf açıklamaları ve 2 gün sonra randevu verip pandemi sebebiyle gelemeyecek olan yurtdışı hastalarından bulduğum boşluğa ekim günümü yerleştirdik.O güne başka ekim randevusu koymayacakları sözünüde aldıktan sonra 2 gün sonrasına da ekimimi yaptırdım . Operasyon süresince her şey şeffaftı . Kök alımı sonrası kalkıp köklerinizi sayabilirsiniz fotoğrafı çekebilirsiniz. Kanal açımı sonrası isterseniz bakabilirsiniz vs her şey çok şeffaftı . Lokal anestezi esnasında biraz canım yansa da (yanmadı diyene inanmam
) ağrı kesici almadan kendimi 4. Güne atabildim . Umarım ağrı kesici kullanmadan bu süreci atlatırım . Çizgi belirleme aşamasında Mustafa Bey kulak arka bölgemin zayıf olduğunu o bölgeye 1 kök 4 boşluk şeklinde gireceğini . Ense kısmına 1 kök 2-3 boşluk şeklinde gireceğini söyledi . Umarım başarılı bir sonuç elde ederim :)Fotoğrafları paylaşıyorum . YAŞ 31