Gönderen Konu: İSTANBUL /BAHÇEŞEHİR/ESTETİCİUM 3160 greft ön bölge/Yaş 31  (Okunma sayısı 10959 defa)

Trt2dekiressamıntorunu

• Full Member
Ynt: İSTANBUL /BAHÇEŞEHİR/ESTETİCİUM 3160 greft ön bölge/Yaş 31
« Yanıtla #45 : 09 Şubat 2021, 07:16:49 »
Eksik olma kardeşim . Evet süreçten bende memnunum beklediğimden iyi gidiyor . Beklentimi düşük tutmuştum o yüzden sanırım :) . Senin de iyi gidiyor umarım beraber güleriz 👍

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 09 Şubat 2021, 07:50:36 »
ustat bu takviyeleri kime göre aldın foruma göremi doktor önerisimi doktorlar ne önerdi
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Inspector

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 09 Şubat 2021, 09:54:38 »
Kardeşim sürecin çok güzel gidiyor, beğenerek takip ediyorum. Piyasanın altında bi fiyata ve nispeten daha az bilinen bi yer olmasına rağmen çok iyi sonuç almışsın. Gördüğüm kadarıyla takviye önerisi ve alternatifler bakıyosun. Finansterid, xpecia ve minoxil den uzak dur. Yan etkileri ve ömür boyu bağımlılıkları var, hormonal yapıyı bozan şeyler. Solgar MV2000, biotin, kerozan 5x5,  D vitamini, omega 3 bol proteinli ve vitaminli bi diyet ve keçi boynuzu pekmezi ( yoğurda katıp yiyebilirsin ) yeşil çay. Bunları tüket derim. 1 paket sigara diyor merak ettim, ekimden kaç gün sonra başladın bi olumsuz etkisi oldu mu? 4 gün önce ektirdim benim de kafamda sigara konusunda karışık

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 09 Şubat 2021, 12:54:27 »
Kardeşim sürecin çok güzel gidiyor, beğenerek takip ediyorum. Piyasanın altında bi fiyata ve nispeten daha az bilinen bi yer olmasına rağmen çok iyi sonuç almışsın. Gördüğüm kadarıyla takviye önerisi ve alternatifler bakıyosun.Yan etkileri ve ömür boyu bağımlılıkları var, hormonal yapıyı bozan şeyler. Solgar MV2000, biotin, kerozan 5x5,  D vitamini, omega 3 bol proteinli ve vitaminli bi diyet ve keçi boynuzu pekmezi ( yoğurda katıp yiyebilirsin ) yeşil çay. Bunları tüket derim. 1 paket sigara diyor merak ettim, ekimden kaç gün sonra başladın bi olumsuz etkisi oldu mu? 4 gün önce ektirdim benim de kafamda sigara konusunda karışık

Finansterid, xpecia ve minoxil den uzak dur.  hocam sunlar konusunda uyardıgım kişi nerdeyse dövecek kadar kızdı forumda çok güzel demişssin helal olsun
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 09 Şubat 2021, 13:29:50 »
Finansterid, xpecia ve minoxil den uzak dur.  hocam sunlar konusunda uyardıgım kişi nerdeyse dövecek kadar kızdı forumda çok güzel demişssin helal olsun

Neden uzak dursun yav ?

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 09 Şubat 2021, 14:41:05 »
Neden uzak dursun yav ?

bı ustteki mesaj ta arkadaş cevabını vermiş dostum açıklamasını detaylıca
  • Yaşınız 33

Inspector

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 09 Şubat 2021, 16:56:58 »
Neden uzak dursun yav ?

forumda şöyle bi zihniyet var, finansterid ve muadili ilaçlar olmadan bu iş olmaz. Ben ekim yaptırdım 4 gün önce ilaçları kesinlikle kullanmayacağımı belirttim ve sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi herkese yorum yapan insanlar beni göz ardı etti. Kulaktan duyma bilgiler yerine uzman doktora sorsanız veya detaylı araştırsanız özellikle bizim gibi genç arkadaşlar için ilaçların kimyasal ve ciddi yan etkileri olduğunu görürsünüz.

Trt2dekiressamıntorunu

• Full Member
« Yanıtla #52 : 10 Şubat 2021, 08:51:53 »
ustat bu takviyeleri kime göre aldın foruma göremi doktor önerisimi doktorlar ne önerdi

Öncelikle Merhabalar kardeşim . Kullandığım takviyeler arasında tek riskli olan takviyem Xpecia tablet . Xpecia dan önce proscar kullandım 1 haftalık kullanım sonrası ufak bir yan etki yaşadım ve bıraktım . Xpecia düzenli olarak günde 2 tablet kullanıyorum ilk günden itibaren . Libido yüksekliği dışında bir yan etki yaşamadım . Hatta sakallarım iyice sertleşti . Saçlarım mükemmel derecede zayıftı . Yavaş yavaş sertleştiğini hissediyorum . Doktor tavsiyesi konusuna gelirsek de şunu söyleyeyim . Doktoruma danıştım (Ekim merkezim değil) . Xpecia nın her ilacın olduğu gibi (Ağrı kesiciler dahil) yan etkileri olabilir . Ama her insanda olacağı anlamına gelmiyor kullan rahatsız edici bir şey hissedersen bırakırsın dedi . Neden kullanıyorum onun da cevabını vereyim . Bu merkezde Ekim yaptıran iki arkadaşım kullandı ve sonuçları çok iyi oldu . Onlarla tıpatıp aynı takviyeleri kullanıyorum . Ekim sonrası mevcut saçlarımı koruyamassam ekimin bana bir faydası olacağını düşünmüyorum . Bu sefer önde saçım olacak orta boşalacak .  Diğer takviyeler Biotin 1000 mg (zararsız) Spray ve şampuan dıştan zarar vermez . Yeşil çay ve pekmez .
Saç Ekimi sürecim 24/11/2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17761.0

Takviyeler
1)Xpecia Günde 2 tablet
2)Capicade Spray ve Şampuan
3)Solgar Biotin 1000 mg(1.Aydan sonra)
4) Maalesef 1 paket sigara

Trt2dekiressamıntorunu

• Full Member
« Yanıtla #53 : 10 Şubat 2021, 09:03:02 »
Kardeşim sürecin çok güzel gidiyor, beğenerek takip ediyorum. Piyasanın altında bi fiyata ve nispeten daha az bilinen bi yer olmasına rağmen çok iyi sonuç almışsın. Gördüğüm kadarıyla takviye önerisi ve alternatifler bakıyosun. Finansterid, xpecia ve minoxil den uzak dur. Yan etkileri ve ömür boyu bağımlılıkları var, hormonal yapıyı bozan şeyler. Solgar MV2000, biotin, kerozan 5x5,  D vitamini, omega 3 bol proteinli ve vitaminli bi diyet ve keçi boynuzu pekmezi ( yoğurda katıp yiyebilirsin ) yeşil çay. Bunları tüket derim. 1 paket sigara diyor merak ettim, ekimden kaç gün sonra başladın bi olumsuz etkisi oldu mu? 4 gün önce ektirdim benim de kafamda sigara konusunda karışık
Merhabalar kardeşim . Yeşil çay ve dut pekmezim dolabımda onun dışında çiğ bademim de var aklıma geldikçe haftada 3-4 kere tüketiyorum . Ekim merkezini seçmemin asıl sebebi piyasanın altında fiyatı olması değildi çok şükür maddi sıkıntım yoktu . 2 öğretmen arkadaşım aynı Ekim merkezinde çok iyi sonuç aldılar . Ve açıklıkları benden fazlaydı . Benim için en büyük referans gözümle eski hallerini bildiğim reelden tanıdığım insanların saç ekimlerinin nasıl sonuçlandığıydı. Açıkcası Ekim için 15.000 TL ayırmıştım . Geri kalan 10.000 i ile güzel bir tatil ayarladım :) . SİGARA konusuna gelince ben bayağı bağımlıyım daha önce bırakma girişimine bile girmedim . Ekimden önce bile nasıl bırakacağım sigarayı stresine girdim . Ekim günü 2 tane 2.gün 5 tane 3.gün 6 tane derken dayanamadım artık açtım forumu . Forumdaki üstadların yorumlarını okuyunca rahatladım . Ekimden 1 hafta sonra 1 paket 1.5 pakete çıkardım . Ekimimi nasıl etkilediğini söylemek için sürecim çok erken henüz 75 Li günlerdeyim ama olağan seyri dışında bir olumsuzluk yaşamadım . Hatta sigara içemiyeceğim diye çok stresliydim başlayınca rahatladım :) . Bırakabiliyorsan vücut olarak faydasını görürsün elbet . Ama Ekim için yine üstadlar yapsın yorumunu . Güzel dileklerin için teşekkür ederim 👍

Takviyeler
1)Xpecia Günde 2 tablet

Trt2dekiressamıntorunu

• Full Member
« Yanıtla #54 : 10 Şubat 2021, 09:06:51 »
Kimse kimseye kızmamalı tabi . Ama benim elimde olsa bırak Xpecia yı . Direkt Proscar kullanırdım . Saç konusunda en iyi silah Finansterid . Bu aralar Çocuk düşündüğüm için risk almak istemedim . Xpecia yı 6 Aydan sonra teke düşürerek ömürlük kullanmayı düşünüyorum :)

Takviyeler
1)Xpecia Günde 2 tablet

Trt2dekiressamıntorunu

• Full Member
« Yanıtla #55 : 10 Şubat 2021, 09:14:10 »
forumda şöyle bi zihniyet var, finansterid ve muadili ilaçlar olmadan bu iş olmaz. Ben ekim yaptırdım 4 gün önce ilaçları kesinlikle kullanmayacağımı belirttim ve sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi herkese yorum yapan insanlar beni göz ardı etti. Kulaktan duyma bilgiler yerine uzman doktora sorsanız veya detaylı araştırsanız özellikle bizim gibi genç arkadaşlar için ilaçların kimyasal ve ciddi yan etkileri olduğunu görürsünüz.
Finansterid ve muadili ilaçlar olmadan bu iş olmaz diye bir şey yok buna ben de katılmıyorum .sağlıklı ve doğru bir Ekim . Sağlıklı deri sağlıklı beslenme ile olur diye düşünüyorum. Dediğim gibi kullanmamdaki asıl amacım ekilen saçlar iyi çıksından ziyade mevcut saçlarımı koruyup güçlendirmek . Yanak tarafı sakallarımın (çene altı zaten sertti) sertleştiğini gözlemliyorum

Takviyeler
1)Xpecia Günde 2 tablet

PcCops

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 10 Şubat 2021, 09:19:01 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Açıklığınız çok fazla değil , inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
  • Ekim Tarihi: 29/10/2020
  • Ekim Merkezi ismi Dr .Sibel Ulusan
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 41
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 mg

Trt2dekiressamıntorunu

• Full Member
« Yanıtla #57 : 10 Şubat 2021, 09:33:25 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Açıklığınız çok fazla değil , inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
.Teşekkürler .  Senin sürecinin yarısı kadar hızlı ilerlese yeter üstadım . O açıklığa mükemmel gidiyor sürecin :)

Takviyeler
1)Xpecia Günde 2 tablet

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 10 Şubat 2021, 11:43:40 »
trt2 hocam sen prp yaptırmalısın o zaman e vitamini gibime geliyor ve bu finastried kullanan bi abi vardı forumda birisi ona önerdi adam kesin ve net kullanmam dedi 48 yaşında ne sorun oldu dedik sertleşme ve bi problem daha söyledi bunun için tedavisine 4 bin tl harcadım dedi
  • Yaşınız 33

Trt2dekiressamıntorunu

• Full Member
« Yanıtla #59 : 15 Şubat 2021, 19:13:32 »
81.GÜN

Saçlar atağa geçti gibi şu an sürecimden memnunum inşallah böyle devam eder . Mevcut saçlarım çok ince ve güçsüz onların da biraz sertleştiğini hissediyorum 

Takviyeler
1)Xpecia Günde 2 tablet

Facebook Twitter Instagram