Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir kaç aydır forumu takip ediyorum. Değerli bilgilerini, zamanlarını esirgemeyen adminler ve üyelere öncelikle teşekkür etmek istiyorum.
Yaşım 28 ve 7-8 senedir genetikten dolayı dökülmeler oluyordu. Babamda ve abimde çok dökülme vardı. Genelde uzun saç takılıyorum. Dökülme yüzünden bana kısa saç yakışmıyordu.
Bir kaç senedir ekim yaptırmayı düşünüyordum ve uygun zamanı bulmaya çalışıyordum. Covid-19 sebebiyle home officeye dönüş yaptığımız için işte fırsat budur diyerek saç ekime karar verdim
Araştırmaya başlamıştım. İlk önce isveç klinik'i bulmuştum ve randevu talep etmiştim. Allahtan bu forumu keşfettim ( Hintell admine çok teşekkürler
) ve bu forum sayesinde Dr.Serkan Aygın'ın başarılı sonuçları gördüğümde İsveç klinikten vazgeçtim ve Dr. Serkan Aygın'ı tercih ettim.
Serkan Aygın'dan randevu talep ettim. Ekim'in 15'inde görüştük. Saçlarımı incelediler ve donör bölgemi inceleyip bundan çok iyi saç çıkarılır dediler. Halbuki öyle oldu. Tepe bölgesinde DHI ve ön çizgi bölgesinde FUE yöntemini tercih ettiler.
Operasyon günü geldi. 25 Kasım sabahı 06:50'de özel araçla beni alıp Koç üniv. hastanesine götürdüler. İbrahim Bey'in ekibi benimle ilgilendiler.
Her aşama gayet disiplinli yürütülüyor.
Muayene ve kan alımından sonra, Koç Üniv. Hastanesine gittik ve orada İbrahim bey vardı ekibin başında. Her yönüyle baştan sona kadar kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyorlar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Sakinleştirici vb sonrası greft alımları başladı. İbrahim bey kanalları açtı, ve greftler ekildi. Yaklaşık 6-7 saat sürdü.
Çıkarılan greftlerin sayısını ekte görebilirsiniz. Ekim öncesi ve sonrasını da paylaşıyorum.
Takviye olarak: Vitamin olarak Kerozan (P olanı değil) ve Omega 3 balık yağı(Günde 1 defa) kullanıyorum. Onun dışında herhangi bir takviyem yoktur. Kabuk dökümü sonrası Sawpoo şampuanı kullanmaya başlayacağım. O şampuanda saçımıza ve tenimize zararlı olabilecek olan sls, sle ve paraben gibi maddeler içermediği için tercih ettim. Birde kullandığım omega 3 balık yağı saçlara iyi geldiğini söyleyebilirim. Tabi kişiden kişiye değişiyor olabilir. Sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Şimdilik herşey yolunda gibi, sabır moduna geçip sonuçları göreceğiz