Gönderen Konu: 25.11.2020 3800 GREFT (DHI+FUE) (DR.Serkan Aygın - İbrahim Bey ekibi)  (Okunma sayısı 17846 defa)

eller günahkar keller günahkar

• Yeni üye
  • *
saçların çok iyi bence revizeye gerek yok. ama heyecan arıyorum dersen bilemem  :D
  • Ekim Tarihi: 04.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Eskişehir Ümit Hastanesi Mehmet Sezgin
  • Greft Miktarı 3800
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi nature's bounty biotin 5000 (6 ay) - solgar saw palmetto (100 gün)

YK

• Jr. Member
  • **
Maşallah kardeşim çok iyi görünüyor revize ile iyice fırça gibi olur herhalde , bende dün ektirdim İbrahim bey vardı ekibin başında inşallah bende böyle başarılı sonuç alırım

Çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun, umarım senin sonucun da daha iyi olur :) Pozitif düşün, sağlıklı beslen. Bunları yaptığın sürece daha iyi sonuç alırsın. Bol bol tarayacağın günler gelecek.  |-onayisareti-|

saçların çok iyi bence revizeye gerek yok. ama heyecan arıyorum dersen bilemem  :D

Traşsız ekim (DHI) uygulayacaklar. Daha fazla gref ektirmenin bir zararı yok bence. Hem de cebimden para çıkmayacak :) Daha fazla saç için tekrar operasyona girmeye razıyım.
25.11.2020 - Dr. Serkan Aygın - 3800 Greft

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17757.0

Dionx2

• Full Member
Super olmus Reis. Takviye kullandin mi?
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
Magnezyum ve Multivit. (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
Dermastamp 1,5mm (10 günde bir)
Karadut ve Keciboynuzu özü (7/7)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

YK

• Jr. Member
  • **
Super olmus Reis. Takviye kullandin mi?

Teşekkür ederim, Günlük olarak her gün sabah Ocean Daily multivitamin ve Omega 3 içeren balık kapsülü(Ocean Plus) alıyorum. Bir de hergün yeşil çay içiyorum.  |-onayisareti-| |-nazarboncugu-|

şimşirtarak

• Jr. Member
  • **
merhaba, hayırlı olsun ekiminiz gayet güzel olmuş. merak ettiğim nokta serkan bey 1400 greftlik ekimi hangi bölgeye planladı bu konuda konuştunuz mu? ön bölge sıklaştırma şeklinde mi yoksa üst tepe bölgelere mi acaba?

Cx

• Full Member
  • Hairmasterturkey Saç ekimi
Merhaba arkadaşlar,

1 yıl aradan sonra bugün tekrar kliniğe gittim. Saç genel kontrol için Dr. Serkan Bey saçlarımı inceledi. İyi sonucuna rağmen 1400 Greft daha ekim yaptırmak istediğini söyledi. Ben buna şaşırdım. Daha doğrusu saçlarım bu kadar iyi görünmesine rağmen bunu diyeceğini beklemiyordum. Bir yanım buna sevindi. Neden mi sevindim? Ne sonuç çıkarsa çıksın bu klinik işini ciddiye alıyor ve ufak bir problemi görmezden gelmiyor. Saçımı, işini doğru yapmaya çalışan bir klinikte ektirdiğim için çok memnun kaldım. İyi ki ektirmişim diyorum.

Son halimi aşağıda bırakıyorum. Siz ne diyorsunuz buna? Saçlarım nasıl?

2. Ekimi gerceklestirdiniz mi ? Saclariniz genel olarak guzel cikmis bir tek ön cizginiz biraz zayif duruyo serkan hoca 2. Ekimi ön cizgi icin mi planladi acaba ve son durum nedir paylasir misiniz ?
  • Ekim Tarihi: 16.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hairmasterturkey
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Kullanmıyorum

Dentikel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Harika sonuç 2. Ekimden sonra uçuşa geçeceksiniz belliki 😂

YK

• Jr. Member
  • **
2. Ekimi gerceklestirdiniz mi ? Saclariniz genel olarak guzel cikmis bir tek ön cizginiz biraz zayif duruyo serkan hoca 2. Ekimi ön cizgi icin mi planladi acaba ve son durum nedir paylasir misiniz ?

2.Ekim Mayıs'ta olacak. Traşsız (DHI) yöntemi uygulayacaklarmış. Hem ön çizgi hem de tepe bölgesi için ufak dokunuşlar yapacağını söyledi. Bakalım hayırlısı :)

Harika sonuç 2. Ekimden sonra uçuşa geçeceksiniz belliki 😂

Çok teşekkür ederim, umarım nazar değmez hocam.  |-nazarboncugu-|

merhaba, hayırlı olsun ekiminiz gayet güzel olmuş. merak ettiğim nokta serkan bey 1400 greftlik ekimi hangi bölgeye planladı bu konuda konuştunuz mu? ön bölge sıklaştırma şeklinde mi yoksa üst tepe bölgelere mi acaba?

Teşekkür ederim, Dr. Serkan Bey yalnızca hem ön hem de tepe bölgesi için ufak dokunuşlar yapacağını söylemişti. Bu da DHI yöntemiyle 1400 greft'lik ekim yapacağız gibisinden bahsetti. Muhtemelen sıklaştırma olacak.

Yvz28

• Yeni üye
  • *
Maşalllah çok güzel olmuş, güle güle.tarayın.serkan bey ve ibrahim bey yine cok güzel çıkarmis.

Bende ibrahim beye ektirdim. Memnun olmama rağmen 1400 revize teklif etti serkan hoca , kabul ettim. Ekim sırasında ibrahim bey insiyatif aldi 1700 yapalim dedi.
Sonuc olarak cok mennunum,

o nedenle iciniz rahat olsun,sizin saçlar revizeden sonra  nasil olur tahmin bile edemiyorim, revize oncesi boyle ise :)
  • Ekim Tarihi: 06.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın
  • Yaşınız 34

Beygirbey

• Sr. Member
Buraya bir güncelleme gelir mi?
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Facebook Twitter Instagram