Gönderen Konu: ANALİZİ VE YORUMLARINIZI RİCA EDİYORUM  (Okunma sayısı 669 defa)

Engin Ince

• Yeni üye
  • *
ANALİZİ VE YORUMLARINIZI RİCA EDİYORUM
« : 27 Kasım 2020, 00:40:15 »
Forumdaki degerli arkadaşlara ilginiz için teşekkür ediyorum tecrübeli ve takipçi arkaşalardan yorum rica ediyorum

Yaşım 33 dökülme tepeden öne doğru artarak başladı çok agresif değil yavaş sayılabilecek ilerleme var
Saçlarım ince telli dönör bölgesi çok kuvvetli değil sanırım açık alanda fazla gözüküyor

Bazı merkezler güçlendirme istedi bazıları bişe değişmez dedi
Asuman hocam tavsiyesiyle biotin xpecia ve  şampuan kullanıcam 2 ay kullan sonra ekim olsun dedi
Serkan aygın bişe degişmez kullansanda dedi

Sizce saçım ekime uygun değil mi ne kadar başarılı olurum gerçi ektirmeyi kafaya koydum ama kötü bir görüntü çıkar mı
Bahsettiğim takviye ilaçları kullanmak ekimdeki verimi artırır mı
Teşekkürler

Leonidas

• Hero Member
Ynt: ANALİZİ VE YORUMLARINIZI RİCA EDİYORUM
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2020, 01:20:27 »
Hocam donör alan zayıf.
Pek bi beklentiniz olmasın.
Ama madem ektirmeyi kafaya koydunuz , Asuman hanımın dediklerine uyun derim. Kendisinin sonuçları son günler de gayet iyi.
Ama dediğim gibi kurşun sınırlı bu yüzden tek atımlık kurşun var ve sadece ön kısma yoğun arkalara seyrelen bir ekim yapılır tepeye hiç dokunulmadan.

Engin Ince

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 27 Kasım 2020, 01:26:15 »
Hocam teşekkürler belirtiniz gibi tepeye sadece sakaldan 500 greft düşünüyoruz asıl korkum ekimin sonucu psikoloji bozacak kadar çim adam gibi olur mu bu tarz çok hasta çok var  tabi ne ölçüde başarılı olurum forumda bana yakın  örnekleri arıtacağım açıkcası

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 27 Kasım 2020, 01:35:44 »
Tepeye sadece sakaldan 500 greft hele ki böyle bir açıklığa pek bir anlam ifade etmez bence hocam.
Anlaşılan Ekim konusunda kararlısınız ve içimde kalmasın diyorsunuz , buna göre yorum yapıyorum. Madem ektireceksiniz bence tepeye dokundurmadan komple ön hattan bakınca güzel bir görüntü elde etmelik bir planlama yapsanız daha doğru olur.
Çünkü tepe ön kısma göre daha zor tutan bir bölge. Ayrıca fire oranı da daha fazla. Tepeye 300-500 greft ektirmek pek bi anlam ifade etmez yani. Dediğim gibi alan da baya geniş.

Engin Ince

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 27 Kasım 2020, 01:42:38 »
Eyvallah doğru yaklaşım hocayla degerlendireyim Üstad peki hemen ekmekle 2 ay takviye güçlendirme alıp ekmek farker mi sizce zira dönörün değişmeyecegini belirtenlerde mevcut hocam gibi takviye isteyenlerde

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 27 Kasım 2020, 01:49:39 »
Bildiğim kadarıyla Ekim öncesi alınan takviye donerden ziyade mevcut saçlara daha çok etki ediyor Ekim sonrasında var olan saçların dökülmemesi , güçlü kalması İçin.

Sizin de az da olsa mevcut saçları korumak icin bu seçenek sunulmuştur muhtemelen.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 27 Kasım 2020, 02:04:21 »
Forumdaki degerli arkadaşlara ilginiz için teşekkür ediyorum tecrübeli ve takipçi arkaşalardan yorum rica ediyorum

Yaşım 33 dökülme tepeden öne doğru artarak başladı çok agresif değil yavaş sayılabilecek ilerleme var
Saçlarım ince telli dönör bölgesi çok kuvvetli değil sanırım açık alanda fazla gözüküyor

Bazı merkezler güçlendirme istedi bazıları bişe değişmez dedi
Asuman hocam tavsiyesiyle biotin xpecia ve  şampuan kullanıcam 2 ay kullan sonra ekim olsun dedi
Serkan aygın bişe degişmez kullansanda dedi

Sizce saçım ekime uygun değil mi ne kadar başarılı olurum gerçi ektirmeyi kafaya koydum ama kötü bir görüntü çıkar mı
Bahsettiğim takviye ilaçları kullanmak ekimdeki verimi artırır mı
Teşekkürler
Tepeyi kapatmadan on çizgi ve arkasına Ekim yapılabilir tek atımlık kursunun var donor çok zayıf ekimden 6 ay önce finasa başla sonra ektir çünkü finas kesinlikte çok iyi geliyor.Sonrasinda da ekimle beraber en az 2 sene kullan derim
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 27 Kasım 2020, 09:36:47 »
 donoru kuvvetlendirebilirsin.veye çok seyre genel dağıttırıp saçları topikleyebilirsin yada onden geriye ortaya kadar onden geriye seyrelerek gelicek şekilde bir ekim olabilir.çim adam olup olmamak senin elinde merkezin onceki orneklerine bak.resimler net olsun.karanlıkta topiklenmiş şu bu orneklere tav olma.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram