Öncelikle tecrübeli fikir sahibi abilerimin,kardeşlerimin cevap vermesine çok ihtiyacım var bilen bilir bu duyguyu psikolojim yerle bir Allah kimseye yaşatmasın bu duygu ama bu halimize de şükür yine çözümü var.
Benim erkek tipi saç dökülmem mevcut yaşım 29 3 4 yıldır dökülüyor ama şiddetli bi şekilde değil hatta son 2 seneyi saymassak hiç şiddetli değil bu yıl biraz fazla canımı sıkmaya başladı çünkü dökülme git gide yavaşta olsa artıyor daha doğrusu şakak bölgemdeki açılma artıyor ve ekim yapmaya karar verdim ama kafamı çok kurcalayan sorular var ve burada umarım cevap alırım gerçekten benim için çok önemli yani şu kadar söyliyim modellik yapıyordum ara vermek zorunda kaldım, sporunu yapan eli yüzü düzgün vücudu olan birisiyim bunlar olmasına rağmen şu anda özgüvenim yerlerde yani son 2 yılda hayatım o kadar değişti ki anlatamam psikolojimi söylemiyorum bile o yüzden sorularıma bilgili kişilerin cevap vermesi çok çok önemli benim için özellikle @Hintell abi
1. Ben ekim yaptırmayı 30 gibi düşünüyorum aktif dönemin bitmesini beklemek istemiyorum çünkü çok hızlı bi dökülmem yok resimde de gördüğünüz gibi 3 4 yılda geldiğim nokta bu çok hızlı ilerlemiyor o yüzden bu psikolojiyle özgüvensizlikle daha fazla yaşamak istemiyorum. 30 gibi ektiririm belki 45 gibi 2. bi ekim olabilir diye düşünüyorum çünkü ben saçımı çok fazla kaybedeceğimi düşünmüyorum babama dayıma bakaraktan o yüzden böyle bi yol izledim sizce doğru bir yol mu ?
2. Yukardaki dediğim gibi babamın dayımın açıklığı aşırı çok değil tepe bölgesi ve şakaklar açık norwood 4 5 gibi babam ama sormak istediğim babamın 45 den sonra oldu bu hale geldi dayımın aynı şekilde abim var 35 yaşında saç tipimiz aynı onda gram açıklık yok ama beni bu yaşta buldu şimdi benim bu yaşta başlaması açıklığımın ya da ilerde oluşacak saç açıklığını artırır mı yoksa 40 gibi erkek tipi kesilir diyolar o yaşlarda öneriyorlar ekimi madem öyle bu 45 den sonra örn. babam da olan bu dökülme neyin nesi ?
3. Ben ne ekim öncesi ne sonrası vitamin haricinde örn finasterid minox kullanmak istemiyorum bunları kullanmadan saç ekimi yaptırmak mantıklı mı yani başarı oranını ne kadar tetikliyor ben hiç bir şekilde kullanmayacağım bu ilaçları.. Şu anda da kullanamam tavsiye ediliyor ama bunların yan etkilerini ve sadece kullandığın süre zarfında işe yaradığı için ne bunlara ne kozmetik ürünlerine para dökmüyorum ve yavaştan dökülmesini izliyorum. sizce benim saçıma ekim yapılsa 1 2 sene sonraki haliyle ne kadar başarılı sonuç alırım bu ilaçları kullanmadan ?
Şimdiden emek verip cevap verenlere çok teşekkür ederim ne kadar önemsiz görünse de bu hale düşmeyen anlayamıyor maalesef hani derler ya eşekten düşenin halini eşekten düşmüş anlar diye umarım herkes istediği saça sağlıkla mutlulukla ulaşır..
NOT: 1.Foto 2016 yılı, 2. ve 3. foto 1 saat önce ıslak 4.ve 5. foto 1 saat önce kuru halde çekildi ve saçlarım ince telli alnım doğuştan açık