Merhaba arkadaşlar uzun zamandır saç ektirmeyi düşünüyordum yaş 40 oldu dökülme kesildi teknoloji ilerledi klinikler doktorların çoğu 10-15 senelik tecrübeye ulaştılar birde evde kalmanın etkisiyle de bir anda karar vererek ekime İstanbul'da kolan hastanesi de kerem uğur hocaya bir arkadaşımın tavsiyesi ile yaptırdım.Aslinda çok korkarak gittin hatta bir önceki gece uyuyamadım sitresten ,saç ektirenler işin ilk 3-4 günündeki sıkıntılı süreci pek anlatmıyor ama gerçekten zor ilk iğnelerin verdiği acı sonraki gecelerde sabit uyumak boyun resmen kitleniyor 2 gece uyuyamadım malesef şükür şimdi biraz daha iyiyim yalnız kafam hala uyuşuk ve keçe gibi sert zaman zaman saç alınan yerler iğne batırır gibi açıyor ve kaşıntı oluyor Ekim yerlerinde ,ilk yıkama yapıldı şimdi evde kendim yıkıyorum ve 10 günde kabuk alınacak glb ,yüzümde baya şişme oldu bir ilaç vermişti doktorum ama rahatsızlığımdan dolayı icemedim ve kafamdaki sıvılar yüzüme indi ne kadar dik tutup yatsamda ,şu an sadce antibiyotik kullanıyorum başka birşey yok. Bu süreç normalmi gerçi çoğu kişi yaşıyor okuduğum ve doktorumdan aldığım bilgiye göre ama beni zorladı bu süreç mlsf ,birde 10 günde çoğu kişide bayağı saç uzamış oluyor fakat bende yerinde sayıyor sanki .Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum