Herkese merhaba,
Bugün ekim sonrası 19. gün, aşağıda güncel fotoğrafları görebilirsiniz.
Son iki gündür duş esnasında elime saç telleri gelmeye başladı. Elimle ekim bölgesinde hafifçe hareket yaptığımda önüme 8-10 tel düşüyor. Belki şok dökülme başladı demek doğru değildir ama dökülen tellerde daha önce başka başlıklarda gördüğüm L şeklinde teller ya da telin üzerinde kök kısmı görmediğim için çok endişelenmedim. Bunun normal bir durum olup olmadığıyla ilgili fikrinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
17. gün itibariyle ofiste çalışmaya başladım ve insanların tepkileri hep olumlu yönde oldu, en büyük endişem doğallık olduğu için bu durum biraz moralimi yükseltti açıkçası. Hele birkaç kişi sadece sıhhatler olsun deyip ekimi farketmedi ki, muhtemelen ekimin başarısından ziyade onların dikkatsizliğinden kaynaklandığını bilsem de hafiften yüzümü güldürmüyor dersem yalan söylemiş olurum
Profilden çekilen fotoğraflarda farkedilecektir, yan taraflardaki donör bölgelerin seyrekliği bence kolay farkedilir boyutta. Bu biraz canımı sıkıyor açıkçası, kısa saç kullanımında çirkin gözükecek gibi geliyor. Zaman içerisinde bu görüntünün iyileşme ihtimali olabilir mi?
Dün itibariyle takviye olarak günde 1 adet Solgar Biotin (5000'lik) ve yine 1 adet Solgar Saw Palmetto kullanmaya başladım. Bir fincan da yeşil çay içiyorum. Kliniğin
tavsiye ettiği takviyelerin olası yan etkilerini göz önünde bulundurunca bunlar haricinde bir ilave destek almamaya karar verdim. Belki gerçekten bir yan etki görme ihtimali düşük de olsa akılda kalacak bir endişenin psikolojik etkileri olabilir diye düşündüm ve bu tip bir potansiyel sorunun riskini almak istemedim.