Herkese merhaba,
Pansuman sonrası ilk yıkamanın da yapılacağını sanıyordum, süreçlere çok hakim olmadığımı farkediyorum bu tip detaylar söz konusu olunca.
Pansuman yapıldıktan sonra 15 dk'lık bir laser uygulaması da yapıldı, bunun ne işe yaradığını sorduğumda klinik çok da tatmin edici bir açıklama yapmadı açıkçası. Her yerde standart olan bir uygulama değil anladığım kadarıyla. Yine de sürece olumlu etkisi olacaksa hiç sıkıntı değil tabi ki
Yıkama için bir losyon ve şampuan, bir de günde iki kez kullanmak üzere zeytinyağı içeren bir diğer losyon verdiler. Zeytinyağlı losyon çok yoğun ve sabah uyguladığımda akşam uygulama bölgesi hala yağlı oluyor ciddi miktarda.
İlk yıkama için yarın yine kliniğe gideceğim, sonrasında fotoğrafları güncelleyeceğim.
Şuana kadar gece boyun yastığıyla ve bir yere temas etmemeye özen göstererek yatmak beni çok zorladı. Kesintisiz bir uyku olmuyor, gece boyunca en az 8-10 kez uyanıyorum maalesef. Bir de bu akşam itibariyle ekim alanında sinir bozucu bir kaşıntı paydah oldu, şöyle hızlıca bir tırnaklasam geçecek ama...
Pansuman sonrası görüntü şu şekilde;