Merhabalar.
Aşağı yukarı 10 ve 11 yıl önce (2010 yılının başı ve sonu) iki kez ekim yaptırmıştım, ön bölgeye ve tepe bölgeye ancak tepe bölgesi pek tutmamıştı. Esasen, o yıllarda çok güzel duruyordu saçlarım ama zaman geçtikçe var olan saçlarım dökülmeye başladı ve şu an kötü bir görünüm ortaya çıktı. Yanlar boş, tepe boş, sadece ön kısma kıl serpilmiş gibi duruyor. bu boşlukları doldurmak için mavi serum ve minoxidil kullandım ve aslında etkili de oldu ancak hem uzun vadede kullanmanın zorluğu ve maliyeti hem de sağlık sorunu yaratabileceği düşüncesiyle kullanmaktan vazgeçtim.. O yüzden 3. kez ekim yaptırmak istiyorum ancak artık ense bölgesinden alınamayacağı için ya da az miktarda alınacağı için arka boyun, ön boyun ( sakal ) , omuz, sırt, göğüs kısmı bölgelerinden kök alınarak; yanlara, enseye ve ön bölgeye sıklığı arttıracak bir ekim yaptırmak istiyorum. Bu durum için bana önerebileceğiniz, bu işin ehli olan ve beni mağdur etmeyecek bir doktor tavsiyeniz olursa çok memnun olurum arkadaşlar. Teşekkür ederim şimdiden