Gönderen Konu: Üçüncü kez saç ekimi yaptıracağım  (Okunma sayısı 3614 defa)

qencer

• Yeni üye
  • *
Üçüncü kez saç ekimi yaptıracağım
« : 26 Kasım 2020, 14:54:34 »
Merhabalar.
Aşağı yukarı 10 ve 11 yıl önce (2010 yılının başı ve sonu) iki kez ekim yaptırmıştım, ön bölgeye ve tepe bölgeye ancak tepe bölgesi pek tutmamıştı. Esasen, o yıllarda çok güzel duruyordu saçlarım ama zaman geçtikçe var olan saçlarım dökülmeye başladı ve şu an kötü bir görünüm ortaya çıktı. Yanlar boş, tepe boş, sadece ön kısma kıl serpilmiş gibi duruyor. bu boşlukları doldurmak için mavi serum ve minoxidil kullandım ve aslında etkili de oldu ancak hem uzun vadede kullanmanın zorluğu ve maliyeti hem de sağlık sorunu yaratabileceği düşüncesiyle kullanmaktan vazgeçtim.. O yüzden 3. kez ekim yaptırmak istiyorum ancak artık ense bölgesinden alınamayacağı için ya da az miktarda alınacağı için arka boyun, ön boyun ( sakal ) , omuz, sırt,  göğüs kısmı bölgelerinden kök alınarak; yanlara, enseye ve ön bölgeye sıklığı arttıracak bir ekim yaptırmak istiyorum. Bu durum için bana önerebileceğiniz, bu işin ehli olan ve beni mağdur etmeyecek bir doktor tavsiyeniz olursa çok memnun olurum arkadaşlar. Teşekkür ederim şimdiden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Üçüncü kez saç ekimi yaptıracağım
« Yanıtla #1 : 26 Kasım 2020, 15:37:02 »
Sizin dediğiniz işlemi anca hlc yapar. Göğüs ve sakalla yanları birleştirip birazda üstleri yoğunlaştırırsınız. Tabi fiyat kaygınız yoksa.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Kasım 2020, 15:39:35 »
Bence yaptırmayın artık
Global Moderator

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 26 Kasım 2020, 15:46:15 »
Sizin dediğiniz işlemi anca hlc yapar. Göğüs ve sakalla yanları birleştirip birazda üstleri yoğunlaştırırsınız. Tabi fiyat kaygınız yoksa.

tahminen ne kadar fiyat tutar acaba.. öte yandan faydalı olacağını düşünüyormusunuz

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 26 Kasım 2020, 15:47:45 »
Bence yaptırmayın artık

faydası olmayacağı için mi?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 26 Kasım 2020, 16:29:23 »
Dokulmenin nereye gidecegini ongormeyip yanlis planlama yanlis ekim yapan ekimcilere ders niteliginde resimleriniz var valla hocam.
Genc arkadaslar da umarim bakip ders cikarirlar.
Size gelirsek de artik ekim onermem. Hele ki gogus yada vucudun baska yerlerinden alinacak killar hic uyumlu degil sac ile. Daha kotu bir sonuc cikabilir
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 26 Kasım 2020, 16:40:56 »
Dokulmenin nereye gidecegini ongormeyip yanlis planlama yanlis ekim yapan ekimcilere ders niteliginde resimleriniz var valla hocam.
Size gelirsek de artik ekim onermem. Hele ki gogus yada vucudun baska yerlerinden alinacak killar hic uyumlu degil sac ile. Daha kotu bir sonuc cikabilir
sacı yasına göre iyi bence nw 7 daha kötü dururdu

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 26 Kasım 2020, 16:47:24 »

şu an ki resimlere göre haklısın ancak 2010 yılının şartlarında durum böyle değildi. pek fazla ekim merkezi yoktu ve o zamanki saçlarım da tam olarak dökülmemişti ve ekim yaptıktan sonra gayet güzel oldu. öte yandan benim kafa yapıma dikkat edersen yan taraflarda saçlarımın üst noktası aşağıdan başlıyor, tepe bölgem çok geniş, ön bölgem neredeyse tamamen dökülmüş ve ense bölgemdeki saçlı kısmın üst noktası aşağılarda. aslında tepe bölgesine ekim yaptırdım ancak tutmadı veya o ilk gece ben istemeden dökmüş olabilirim. şu anki halimde ekim yaptırmamış olsaydım tamamen boş bir kafa yapısı olacaktı.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 26 Kasım 2020, 17:19:27 »
sacı yasına göre iyi bence nw 7 daha kötü dururdu
Yasini nerden biliyorsun :)

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 26 Kasım 2020, 17:21:14 »
şu an ki resimlere göre haklısın ancak 2010 yılının şartlarında durum böyle değildi. pek fazla ekim merkezi yoktu ve o zamanki saçlarım da tam olarak dökülmemişti ve ekim yaptıktan sonra gayet güzel oldu. öte yandan benim kafa yapıma dikkat edersen yan taraflarda saçlarımın üst noktası aşağıdan başlıyor, tepe bölgem çok geniş, ön bölgem neredeyse tamamen dökülmüş ve ense bölgemdeki saçlı kısmın üst noktası aşağılarda. aslında tepe bölgesine ekim yaptırdım ancak tutmadı veya o ilk gece ben istemeden dökmüş olabilirim. şu anki halimde ekim yaptırmamış olsaydım tamamen boş bir kafa yapısı olacaktı.
Dedikleriniz hepsini anliyorum. Benim demek istedigim ekimcinin sizin sacinizi iyi analiz edebilmis olsa, dokulmenin nereye gidecegini bilse ve ona gore ekim yapsaydi en azindan suan duzeltme sansiniz olabilirdi belki.

grimmjow54

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 26 Kasım 2020, 21:01:01 »
yaş kaçtı

qencer

• Yeni üye
  • *

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #12 : 26 Kasım 2020, 23:49:40 »
Abi ilk resimde de pek yoğun değilmiş gibi önler haksız mıyım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 27 Kasım 2020, 09:37:27 »
 toparlama ekimi olur.matematik hesaplanır saçlar dengelenir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 27 Kasım 2020, 18:37:48 »
Abi ilk resimde de pek yoğun değilmiş gibi önler haksız mıyım

Yani fırça gibi değildi tabi ama genel olarak çok iyidi. Lokal ışık vardı tepemde o yüzden parlamış saçlar veseyrek gibi görünmüş.

Facebook Twitter Instagram