Gönderen Konu: Üçüncü kez saç ekimi yaptıracağım  (Okunma sayısı 3606 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Üçüncü kez saç ekimi yaptıracağım
« Yanıtla #16 : 27 Kasım 2020, 23:03:34 »
 bu tarz toparlama ekimi yaptırmış kişilerle temasa gec bence .siteyi arastır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 29 Kasım 2020, 10:58:47 »
bu tarz toparlama ekimi yaptırmış kişilerle temasa gec bence .siteyi arastır

işte o kişileri nerden bulacağım :) buraya yazdım ama benle aynı durumda olan birisi şu an için denk gelmedi bana. forumda da araştırdım ama ''toparlama'' adı altında bir konu/başlık bulamadım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 29 Kasım 2020, 11:42:05 »
 ara ekimcileri boyle boyle de mail yaz yada resmi at daha once toparlama ekimleri yaptınızmı tecrubelimisiniz de.ortak mail at hepsine.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 29 Kasım 2020, 12:11:31 »
ara ekimcileri boyle boyle de mail yaz yada resmi at daha once toparlama ekimleri yaptınızmı tecrubelimisiniz de.ortak mail at hepsine.

evet mantıklı. teşekkür ederim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 29 Kasım 2020, 17:27:16 »
 rica ederim

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 08 Aralık 2020, 15:56:12 »
Adana'dan Dr. Murat KESKiN hocam ile görüştüm. kendisi inceledi durumumu. sakal desteli bir ekim daha gerçekleşebilir bunun sonucunda ön ve yan kısımlar tepeye doğru sıklaştırılarak ekim yapılacak. tepe kısmında da  ilerlediğimiz kadar ilerleriz kalanına da saç simülasyonu yaptırırsın dedi.  aslında aklıma gelen ön kısımlara simülasyon yapıp yanlara ve tepeye ekim yaparak tamamen saçlı bir görünüme kavuşmak oldu ancak tepeye ekilen saçların tutma oranı düşük olduğundan o riske girmemi önermedi doktor. bence de öyle çünkü 2. ekimim tepeye oldu ve nerdeyse hiç tutmadı. bi kaç gün içinde durumumu iyice inceleyip haber verecek bana.
protezi hiç düşünme senin saçların o kadar da kötü değil epey bir toparlarız dedi. bu saç simülasyonunu araştırdım biraz ama siz önerirmisiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 08 Aralık 2020, 16:17:00 »
Donör den saç ne kadar çıkar dedi?
Global Moderator

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 08 Aralık 2020, 17:51:03 »
Donör den saç ne kadar çıkar dedi?

700-1000 arkadan ki üçüncü ekime göre bence iyi rakam. sakaldan da 1000 zorlarız dedi. toparlamaya çalışacak bakalım. ama ön kısım ve özellikle sol yan kısımı kapatsa dahi benim için çok iyi olacak..
peki sizce saç simülasyonu ne derece etkili olur. çok komik duruma düşmek de istemiyorum, protez saça da çok sıcak bakmıyorum. ama durumumu bir norwood 7 olarak ele alırsak 3 ekim sonunda gayet iyi bir halde olacağımı düşünüyorum

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 17 Mart 2021, 22:00:35 »
15 martta Adana da dr. Murat Keskin hocam ve ekibi tarafından Adanaya uygun acılı bir saç ekimi yapıldı, ense 1400, sakal 300 göğüs 200.. üçüncü ekime göre enseden iyi çıktı ama ensem artık ense olmaktan çıktı bence, belki de ilerde göğüsten falan aldırıp enseye ektiririim :) sonuca gelirsek yan bölümler birleştirildi ön bölümler dolduruldu fakat maalesef arkaya doğru gidlemedi ve tepe bölge arizona çölü gibi boş kaldı ve kalacak da bundan sonra.. En azından ön profilden bakılınca güzel olur diye umuyoru. Şimdilik ekilen köklere iyi bakma zamanı umarım firesiz bir şekilde kökler çıkar.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #25 : 17 Mart 2021, 22:21:18 »
gecmis olsun diyelim .. insallah sizi tatmin eder , etmessede gögüste daha potansiyel gözüküyor :)

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 17 Mart 2021, 22:25:55 »
gecmis olsun diyelim .. insallah sizi tatmin eder , etmessede gögüste daha potansiyel gözüküyor :)

Tşk ederim. 4. Ekimi kaldırrmıyım artık bilemiyorum :) hem göğüs kullarım kaliteli çıkmadı o yüzden düşünmem sanırım

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 17 Mart 2021, 22:27:06 »
Göğüsden alımlarda beyaz nokta kalıyormu, saç gibi uzuyormu yoksa göğüsdeki gibi kısa mı kalıyor, sordunuz mu acaba?

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 17 Mart 2021, 22:28:58 »
Göğüsden alımlarda beyaz nokta kalıyormu, saç gibi uzuyormu yoksa göğüsdeki gibi kısa mı kalıyor, sordunuz mu acaba?

Sanırım göğüsteki gib kalıyor o yüzden tüm aşınan kökleri homojen şekilde dağıtmaya çalıltılar. Hepsi bir bölgede olursa sırıtırdı çünkü

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 17 Mart 2021, 22:33:32 »
Sanırım göğüsteki gib kalıyor o yüzden tüm aşınan kökleri homojen şekilde dağıtmaya çalıltılar. Hepsi bir bölgede olursa sırıtırdı çünkü
|-onayisareti-|
Döngüsüde daha az diye biliyorum, 6 ayda 1 dökülüp yeniden çıkar sanırım göğüsdede böyle çünkü ama fark etmiyoruz.

Facebook Twitter Instagram