Merhaba tekrardan herkese. Henüz 1 ay dolmadı ama ufak bir güncelleme geçmek istedim.
Xpecia bırakmaya karar verdim. Yaklaşık 3 ay boyunca hiçbir şey kullanmayacam. Sadece minoxidil / dermaroller / masaj aleti ile devam edecem. Özellikle son bir aydır bunun hakkında düşünüyorum. Nihayetinde multivitamin olan içeriğini tam olarak bilmediğimiz, etkilerinin ne olacağını bilmediğimiz bir şeyi daha fazla kullanmak istemiyorum. Bir süredir Asıl sebebini bilmemekle birlikte böbreklerin biraz altında ağrı hissediyorum. Çok büyük ihtimal kas ağrısı, böbrek ağrısı tanımlamasına uymuyor. Fakat bu bana olabilecekleri hatırlatmaya yetti. Xpecia bende kesinlikle işe yaradı etkisi konusunda tartışamam ama artık gönül rahatlığıyla kullanmıyorum.
3-4 ay sonra genel bir test yaptırıp hormonlar için de bir referans noktası oluşturacam. Daha sonra ise yıpratmayacak dozlarda finasteride başlarım.
Saçın şuanki durumu ise şu sekilde;
Genel yoğunluktan memnunum, şakaklar döngü dolayısıyla istediğim gibi değiller fakat döngüden çıktığım için yeni saçlar kendini belli etmeye başladılar. İstediğim noktaya geleceğini düşünüyorum. Çok kısa kestirmiştim. Görseller şu şekilde: