yok bu sayfanın fotolarını diyorum açtımda ekranda onume dustuler son koydukların.genelde ilaç satıcıları kendi yapıp satanlar minoxidil 2.yıl etkisini kaybeder derler.nette minoxidil calısma çizelgesi var kacıncı aylar döngü oluyor falan orda yazıyor etkisi.en sondada 48 ayda basladığın noktaya donuyorsun.sanırım çizelge karsılaştırılmalıydı hiç kullanamamakla karsılastırıyordu sanırım.görsellere falan yaz ingilizce diye aklımda kalmış çizelge.ne zaman dongu yapıyor ne zaman zirve dususler yazar orda.arastır istersen işine yarar biraz zor bulunur ama bulunuyor 4 yıllık minoxidil calısma programı.
olaya baktığın yeri anlıom bende bazı olaylarda senin gibi dusunurum ama dht gunluk salgılanıor minoxidil etkisinden farklıdır onu baskılamak minoxidil işe yaramayı azaltınca yeni donem baslatıon mantığında spiro desteği ile ama sahsi gorusum oradan bakma dht gunluk salgılanıyor.saçlar güzel.
Abi minoxidil'in etkisi azalır ama başladığım noktadan geriye atacağını sanmıyorum. Ki zaten bu ihtimali değerlendirip çok erken başladım.
Minoxidili 2. Yıl azaltma sebebim ise; minoxun çıkardığı ilk saçlar kalındı ama hacimsizdi. Şuankiler daha hacimli duruyor. Yani demek istediğim gelişen bir süreç şeklinde. Belli bir forma girmesini istediğim için o kadar süre verecem. Tabii daha sonra yine azaltarak devam.
Dermaroller kullandıktan ne kadar süre sonra minoxil sürüyorsunuz acaba bir de şakaklara sadece akşam 2şer fıs mı
Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum ama son olsun
Kaç iğneli dermaroller kullanıyorsunuz teşekkürler
Benim açıklığım da sizin açıklığınıza çok benzediği için biraz pimpirikli davranıyorum
Finasteride kullanıyordum yan etkilerinden bıraktım fakat bırakalı 1 ay oldu ve saç dökülmem yıkanma hariç olmuyor neredeyse sizce xpecia kullanmalı mıyım priorin intense de önerdiler iyi sonuç alan bir kız arkadaşım
Ne demek hocam sorabilirsin.
Şakaklara 2şer, Tepeye 2 , en öne 1
540 iğneli titanyum 0.5 dermaroller kullanıyorum fiyatı 20 lira civarıydı. Yakında 1mm geçecem. Yalnız farkettiğim şey şuydu: dermarollere ilk başladığımda acı yoktu şuan acıyor biraz zorlanıyorum yaparken.
Dermaroller sonrası 20-25 dk sonra sürüyorum. Bu benim kullanım şeklim eğer herhangi bir sıkıntı görürsem süreyi uzatırırm. Siz de kendinize göre süreyi ayarlayın ama arada biraz boşluk olsun.
Xpecia, finas sonrası en iyi takviyedir bana göre