Gönderen Konu: Tedavi süreci öneri tavsiye (fotoğraflı)  (Okunma sayısı 20759 defa)

Çelik Adam

• Yeni üye
  • *
Ynt: Tedavi süreci öneri tavsiye (fotoğraflı)
« Yanıtla #90 : 13 Nisan 2021, 21:30:26 »
Dermaroller kullandıktan ne kadar süre sonra minoxil sürüyorsunuz acaba bir de şakaklara sadece akşam 2şer fıs mı

Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum ama son olsun :D

Kaç iğneli dermaroller kullanıyorsunuz teşekkürler

Benim açıklığım da sizin açıklığınıza çok benzediği için biraz pimpirikli davranıyorum

Finasteride kullanıyordum yan etkilerinden bıraktım fakat bırakalı 1 ay oldu ve saç dökülmem yıkanma hariç olmuyor neredeyse sizce xpecia kullanmalı mıyım priorin intense de önerdiler iyi sonuç alan bir kız arkadaşım

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 13 Nisan 2021, 21:57:39 »
yok bu sayfanın fotolarını diyorum açtımda ekranda onume dustuler son koydukların.genelde ilaç satıcıları kendi yapıp satanlar minoxidil 2.yıl etkisini kaybeder derler.nette minoxidil calısma çizelgesi var kacıncı aylar döngü oluyor falan orda yazıyor etkisi.en sondada 48 ayda basladığın noktaya donuyorsun.sanırım çizelge karsılaştırılmalıydı hiç kullanamamakla karsılastırıyordu sanırım.görsellere falan yaz ingilizce diye aklımda kalmış çizelge.ne zaman dongu yapıyor ne zaman zirve dususler yazar orda.arastır istersen işine yarar biraz zor bulunur ama bulunuyor 4 yıllık minoxidil calısma programı.
 olaya baktığın yeri anlıom bende bazı olaylarda senin gibi dusunurum ama dht gunluk salgılanıor minoxidil etkisinden farklıdır onu baskılamak minoxidil işe yaramayı azaltınca yeni donem baslatıon mantığında spiro desteği ile ama sahsi gorusum oradan bakma dht gunluk salgılanıyor.saçlar güzel.

Abi minoxidil'in etkisi azalır ama başladığım noktadan geriye atacağını sanmıyorum. Ki zaten bu ihtimali değerlendirip çok erken başladım.

Minoxidili 2. Yıl azaltma sebebim ise; minoxun çıkardığı ilk saçlar kalındı ama hacimsizdi. Şuankiler daha hacimli duruyor. Yani demek istediğim gelişen bir süreç şeklinde. Belli bir forma girmesini istediğim için o kadar süre verecem. Tabii daha sonra yine azaltarak devam.

Dermaroller kullandıktan ne kadar süre sonra minoxil sürüyorsunuz acaba bir de şakaklara sadece akşam 2şer fıs mı

Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum ama son olsun :D

Kaç iğneli dermaroller kullanıyorsunuz teşekkürler

Benim açıklığım da sizin açıklığınıza çok benzediği için biraz pimpirikli davranıyorum

Finasteride kullanıyordum yan etkilerinden bıraktım fakat bırakalı 1 ay oldu ve saç dökülmem yıkanma hariç olmuyor neredeyse sizce xpecia kullanmalı mıyım priorin intense de önerdiler iyi sonuç alan bir kız arkadaşım

Ne demek hocam sorabilirsin.

Şakaklara 2şer, Tepeye 2 , en öne 1

540 iğneli titanyum 0.5 dermaroller kullanıyorum fiyatı 20 lira civarıydı. Yakında 1mm geçecem. Yalnız farkettiğim şey şuydu: dermarollere ilk başladığımda acı yoktu şuan acıyor biraz zorlanıyorum yaparken.

Dermaroller sonrası 20-25 dk sonra sürüyorum. Bu benim kullanım şeklim eğer herhangi bir sıkıntı görürsem süreyi uzatırırm. Siz de kendinize göre süreyi ayarlayın ama arada biraz boşluk olsun.

Xpecia, finas sonrası en iyi takviyedir bana göre
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 13 Nisan 2021, 22:29:14 »
 bul o grafiği bak işte 4 sene sonunda düşüş yasanıyordu ama genede basladığın hale geliyordu ondan kotu olmuyordu.azaltma bırakcaksan azaltarak bırak yoksa azaltırsan etkide azalır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 13 Nisan 2021, 22:44:30 »
 var nette 48 months diye gecer 4 yıllık grafiğide var
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Çelik Adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #96 : 16 Nisan 2021, 15:55:23 »
Reddit gibi sitelerde 1.5 mmlik rollerı'ı haftada 1 gün uyguluyorlar ama 0.5'lik 2 günde 1 uygulanabiliyormuş

1mm'yi kaç günde kullanmayı düşünüyorsunuz?

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 16 Nisan 2021, 17:00:34 »
Reddit gibi sitelerde 1.5 mmlik rollerı'ı haftada 1 gün uyguluyorlar ama 0.5'lik 2 günde 1 uygulanabiliyormuş

1mm'yi kaç günde kullanmayı düşünüyorsunuz?

Haftada 1

Ve soruları özelden de sorabilirsin hocam. Profilime tıklayıp kişisel ileti gönder kısmından
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #98 : 03 Mayıs 2021, 13:01:10 »
tam zamanında müdahale etmişsin hocam. aklıma takılın bir soru var, minoxu neden sadece akşamları kullanıyorsunuz? doktorların önerdiği ve ilacın prosedüründe sabah akşam kullanmak lazım deniyor.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 03 Mayıs 2021, 13:24:19 »
tam zamanında müdahale etmişsin hocam. aklıma takılın bir soru var, minoxu neden sadece akşamları kullanıyorsunuz? doktorların önerdiği ve ilacın prosedüründe sabah akşam kullanmak lazım deniyor.

Hocam ilk 3 ay sabah akşam kullandım. Daha sonra tedavinin devamlılığı açısından sadece akşamları 8 fıs kullanıyorum. 6-7 aydır böyle, bir sıkıntı çekmedim. Bide kafayı 2 güne bir yıkıyorum. Bugün akşam yıkarsam yarın akşama kadar sıkmıyorum deri hava alıyor bu şekilde, akşam kullanıyorum. Ertesi gün öğlen kullanıp tekrar akşam yıkıyorum.

Ama SD olmuş bende sanırım. Tepe solda geçmeyen kızarıklık var. Acıyor. Minoxtan önce de varmış farketmemişim. Minox azdırıyor biraz. Doktora gittim betasalic losyon yazdı. Şuan onla mucadele ediyorum bakalım. Ama ciddi bir şekilde hayat standartımı etkiliyor bu geçmeyen kızarıklık.
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #100 : 03 Mayıs 2021, 13:32:45 »
Hocam ilk 3 ay sabah akşam kullandım. Daha sonra tedavinin devamlılığı açısından sadece akşamları 8 fıs kullanıyorum. 6-7 aydır böyle, bir sıkıntı çekmedim. Bide kafayı 2 güne bir yıkıyorum. Bugün akşam yıkarsam yarın akşama kadar sıkmıyorum deri hava alıyor bu şekilde, akşam kullanıyorum. Ertesi gün öğlen kullanıp tekrar akşam yıkıyorum.

Ama SD olmuş bende sanırım. Tepe solda geçmeyen kızarıklık var. Acıyor. Minoxtan önce de varmış farketmemişim. Minox azdırıyor biraz. Doktora gittim betasalic losyon yazdı. Şuan onla mucadele ediyorum bakalım. Ama ciddi bir şekilde hayat standartımı etkiliyor bu geçmeyen kızarıklık.
saçınızı haftada iki defa konazol şampuan ile yıkayabilirsiniz hocam. büyük ihtimal pgg ters tepti, kökten kurtulmak için pgg'siz saf minox kullanmak lazım. yapıp kargolayan eczaneler var fakat aylık 120-150 arası masrafı var. bu sd tam bir kanser, adamı bıktırıyor.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 03 Mayıs 2021, 13:40:01 »
saçınızı haftada iki defa konazol şampuan ile yıkayabilirsiniz hocam. büyük ihtimal pgg ters tepti, kökten kurtulmak için pgg'siz saf minox kullanmak lazım. yapıp kargolayan eczaneler var fakat aylık 120-150 arası masrafı var. bu sd tam bir kanser, adamı bıktırıyor.

Hocam ketoral kullanıyordum daha önce o da çare olmadı o yaraya, şuan loprox kullanıyorum o da pek temizlemiyor. Hocam bi tanıdıktan ucuza alopexy buldum 9 kutu aldım. Daha da değiştirmem minoxu  :) allerjik rinitim de var levosetirizin kullanıyorum pgd2 düşürüyor. Tedavi antiandrojen dışında çok sağlam ama daha güçlü antiandrojen şart o da ilerde olabilir anca. Bakalım sağol öneri için hocam
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 03 Mayıs 2021, 18:07:43 »
 keto minox fin eskinin muhtesem 3lusuydu 15 sene once.hatta minox retonik ve azelik asitle onerilirdi hemen.tahriş yaparsada tahriş kremi kullan denilirdi.sonraları sampuan drlar arasında kararlarştırıldı emilimi sıfıra yakın dendi big 3luden çıkartıldı

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #103 : 03 Mayıs 2021, 18:58:44 »
keto minox fin eskinin muhtesem 3lusuydu 15 sene once.hatta minox retonik ve azelik asitle onerilirdi hemen.tahriş yaparsada tahriş kremi kullan denilirdi.sonraları sampuan drlar arasında kararlarştırıldı emilimi sıfıra yakın dendi big 3luden çıkartıldı
hocam siz uzun yıllar min kullandınız sabah aksam kullanmakla aksam kullanmak arasında fark var mı veya hiç gözlemlediniz mi?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 03 Mayıs 2021, 21:10:17 »
 baslangıcta gunde tek baslarsan olur faydada alan var oyle ama sonra fayda al teke dusur faydada duser.

Facebook Twitter Instagram