Gönderen Konu: Tedavi süreci öneri tavsiye (fotoğraflı)  (Okunma sayısı 20747 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Tedavi süreci öneri tavsiye (fotoğraflı)
« Yanıtla #75 : 23 Mart 2021, 08:34:49 »
 saçın sağlıklı duruyor ama genel bir incelme gozume carptı.ordakiler uzamıyor ama sende daha gelişmiş o tuyler bu güzel bişi

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 23 Mart 2021, 08:48:43 »
saçın sağlıklı duruyor ama genel bir incelme gozume carptı.ordakiler uzamıyor ama sende daha gelişmiş o tuyler bu güzel bişi

Bakalım abi, o tüyleri kıl formuna getirmeye çalışıyorum dermarollerla. 5-6 ay önce bu uzunluktayken daha kalitesizdi. Bana iyiye gidiyor gibi geldi incelmeden ziyade.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 23 Mart 2021, 10:03:46 »
 o tüyler uzamaz sarı tüy kalır ama sende saç şeklinde çıkmış.yasından dolayı sende güçlü çıkmışlar tüyken cakma spiro onları biraz kalınlaştırırdı ama istenilen pek olmazdı onlar.genel saçında incelme diom favorilerin ustleri dahil.saw falan pek etkili değil kullanıcaksan zaten direk saw palmetto değil saw palmetto meyvesinin cekirdeğinin ekstresini kullanman gerek.maddi sebepler demişsin forumda dayanışma derneği var tabi herkesin işler kötü pandemi dolayısyla oda var.
 eskiden tabi durumlar daha iyidi alamayana yollayabiliyorduk bir gece minox bitti oyle kaldım tırım tırım arıom derken biri tedaviyi bıraktım ektircem yazmış elimde 10 şişeye yakın minox yazmış 15 yıla yakın oluyordur dedim yolla hemen kargo ile gece gece gelsin bana parası neyse vercem adam yan mahalleden çıktı koca turkiyede hemen yayan gidersin alırsın al dedim parasını yok kardeşim dedi al dedim ya yok dedi al dedim biraz daha aldı gene çoğunu almadı iyi dedim bir sürü minox almıştım bizde alamayana alırdık o aralar yani anlıyacağın bazen hayat adaletli iyilik yapıp iyilik bulabilion.tuhaf yani acil minox ararken gece yan mahallemden çıktı eczanelerdede yok he bir gece sürmedem ölmem ama kafayı takmıştım tuhaftır yan mahalleden çıktı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 23 Mart 2021, 10:17:59 »
o tüyler uzamaz sarı tüy kalır ama sende saç şeklinde çıkmış.yasından dolayı sende güçlü çıkmışlar tüyken cakma spiro onları biraz kalınlaştırırdı ama istenilen pek olmazdı onlar.genel saçında incelme diom favorilerin ustleri dahil.saw falan pek etkili değil kullanıcaksan zaten direk saw palmetto değil saw palmetto meyvesinin cekirdeğinin ekstresini kullanman gerek.maddi sebepler demişsin forumda dayanışma derneği var tabi herkesin işler kötü pandemi dolayısyla oda var.
 eskiden tabi durumlar daha iyidi alamayana yollayabiliyorduk bir gece minox bitti oyle kaldım tırım tırım arıom derken biri tedaviyi bıraktım ektircem yazmış elimde 10 şişeye yakın minox yazmış 15 yıla yakın oluyordur dedim yolla hemen kargo ile gece gece gelsin bana parası neyse vercem adam yan mahalleden çıktı koca turkiyede hemen yayan gidersin alırsın al dedim parasını yok kardeşim dedi al dedim ya yok dedi al dedim biraz daha aldı gene çoğunu almadı iyi dedim bir sürü minox almıştım bizde alamayana alırdık o aralar yani anlıyacağın bazen hayat adaletli iyilik yapıp iyilik bulabilion.tuhaf yani acil minox ararken gece yan mahallemden çıktı eczanelerdede yok he bir gece sürmedem ölmem ama kafayı takmıştım tuhaftır yan mahalleden çıktı

Ha anladım abi o favori üstü genel incelme, diyet yaptıktan sonra oldu. Demir eksikliğim var. Tahlil yaptırıp ilaçları kullanacam. Bu yüzden inceliyor da, tepeye minox sıkıyorum 1 ayda 4 cm uzattı önler özellikle daha hızlı uzadı. Maddi sıkıntılar derken de kendimle ilgili bir şey abi, çok para harcadım bu ilaçlara vs biraz dinlenmek istiyorum sadece :)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 23 Mart 2021, 11:52:11 »
 aman vitamin şu bu eksikliğini hallet değerler eksikken ilaçta işe yaramaz
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Souvenir

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #80 : 23 Mart 2021, 15:34:05 »
Valla hocam tedavin elbet işe yaramıştır ama zaten sende genetik dökülme olmadığı için xpecia ile minoxil e pek ihtiyacın yok. Vitamin eksikliğin varsa saçlarda seyreklik yapabilir ve saçların uzun olunca daha belli eder.

Diğer doğal tedaviler ile vitamin eksikliğini düzeltmen yeterli diye düşünüyorum.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 23 Mart 2021, 15:57:06 »
Valla hocam tedavin elbet işe yaramıştır ama zaten sende genetik dökülme olmadığı için xpecia ile minoxil e pek ihtiyacın yok. Vitamin eksikliğin varsa saçlarda seyreklik yapabilir ve saçların uzun olunca daha belli eder.

Diğer doğal tedaviler ile vitamin eksikliğini düzeltmen yeterli diye düşünüyorum.

Hocam genetik var, sadece erken müdahale ettiğim için farkedilmiyor. Sol şakak geriliyor, minyatürizasyon var. En basit örnek fotolarda gördüğünüz kısa siyah tüyler. Bu kadar zahmete ben de hevesli değilim :)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Çelik Adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #82 : 12 Nisan 2021, 12:10:51 »
Şakaklar ve üst açıklığınız için minoxil forte mi kullandınız?

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 12 Nisan 2021, 12:13:05 »
Şakaklar ve üst açıklığınız için minoxil forte mi kullandınız?

Şakaklar için bioxinin minoxidil
Tepe için minoxil forte kullandım.
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Çelik Adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #84 : 12 Nisan 2021, 17:49:34 »
Hangisini almamı önerirsiniz bioxin çok etkili değil diyorlar ama size sonuç veren o

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 12 Nisan 2021, 18:57:10 »
Hangisini almamı önerirsiniz bioxin çok etkili değil diyorlar ama size sonuç veren o

Etki olarak bence hepsi aynı. Bioxcin dediğiniz şampuan dökülmeye pek bir etkisi olmaz. Yıllarca balon olarak adlandırıldı. Belki bu yüzden şampuanıyla karıştırmış olabilirsiniz. Asıl firma biota, bu firma bioxcin şampuanı da yapıyor. Bioxinin minoxidili de. En kalitelisi alopexy deniyor. Ben iki markayı kullandım. Alopexy sipariş verdim. Birkaç gün kullanıp üçü arasında karşılaştırma yapabilirim. Sonuca kafanız takılmasın hepsi hemen hemen aynı sonucu verir. Ama deri sağlığı da önemli. Kuşkusuz bioxinin kalitesiz bir minoxidil markası
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 13 Nisan 2021, 20:05:31 »
Merhaba tekrardan aylık güncelleme yapıyorum.
Bugun tedavinin tam 10. ayı
Şuan uyguladığım tedavi;

-Xpecia x1 (2 aydır bu şekilde kullanıyorum. en kısa zamanda tekrar 2 yapacam)
-One up saw palmetto (1 hafta kullandım boş kapsül içiyorum sanki hiçbir antiandrojen kullanım belirtisi yaşamadım. Kimseye de önermem xpecia'nın yerini tutmaz)
-balen kabak (6-7 aydır kullanıyorum bundan pek beklentim yok içindeki çinko ve magnezyum için kullanıyorum.)
-minoxidil şakaklara 10 aydır - tepeye 3.5 aydır kullanıyorum.
-dermaroller 0.5 -- 2 günde bir minoxidil öncesi 20 gündür.

Sakaklardaki nw0 tüyler bir miktar daha gelişti ama süreye ihtiyacı var. Ekstra bir değişiklik olmadığı için şakakları bu seferlik paylaşmıyorum.
Diğer detaylar imzamda mevcut.

Saçı tekrar kestirdim. Şuan saçlar 3-4 cm uzunluğunda.
Her zamanki yer dışında bir de aşırı güneşli ortamdan ekledim. (Tepeyi taramadığım için biraz saçma duruyor.)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 13 Nisan 2021, 21:01:23 »
 fotoları ilk açınca şu geldi aklıma sanki saçlar gitmeye baslarken mudahele edilmiş hop yerinde kal denilmiş.genel minyatürazyon var.ama bu saçlar dokulcek veya dokulmücek manası tasımaz.kafa derisine bir bloker losyon iyi gelebilir spiro ru tarzı bişi daha sağlama alabilir işi.burdaki ölçü kodlanmış genetik dokulmen hepimizde olduğu gibi.ama genel seyrelmeyide yasamamışın oda güzel bakıon saçına

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 13 Nisan 2021, 21:25:06 »
fotoları ilk açınca şu geldi aklıma sanki saçlar gitmeye baslarken mudahele edilmiş hop yerinde kal denilmiş.genel minyatürazyon var.ama bu saçlar dokulcek veya dokulmücek manası tasımaz.kafa derisine bir bloker losyon iyi gelebilir spiro ru tarzı bişi daha sağlama alabilir işi.burdaki ölçü kodlanmış genetik dokulmen hepimizde olduğu gibi.ama genel seyrelmeyide yasamamışın oda güzel bakıon saçına

Fotoları ilk açınca derken, ekim ayındaki ilk fotoları mı kastettin abi?

Bir de spiro ru tarzı şeylere 2. yıldan sonra şans vermeyi düşünüyorum. Şuan ki minox rutinimde araya sıkıştırmam çok zor. 2. Sene sonunda minox sıklığını azalttığımda diğer topikalleri ekleyebilirim.
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 13 Nisan 2021, 21:29:46 »
 yok bu sayfanın fotolarını diyorum açtımda ekranda onume dustuler son koydukların.genelde ilaç satıcıları kendi yapıp satanlar minoxidil 2.yıl etkisini kaybeder derler.nette minoxidil calısma çizelgesi var kacıncı aylar döngü oluyor falan orda yazıyor etkisi.en sondada 48 ayda basladığın noktaya donuyorsun.sanırım çizelge karsılaştırılmalıydı hiç kullanamamakla karsılastırıyordu sanırım.görsellere falan yaz ingilizce diye aklımda kalmış çizelge.ne zaman dongu yapıyor ne zaman zirve dususler yazar orda.arastır istersen işine yarar biraz zor bulunur ama bulunuyor 4 yıllık minoxidil calısma programı.
 olaya baktığın yeri anlıom bende bazı olaylarda senin gibi dusunurum ama dht gunluk salgılanıor minoxidil etkisinden farklıdır onu baskılamak minoxidil işe yaramayı azaltınca yeni donem baslatıon mantığında spiro desteği ile ama sahsi gorusum oradan bakma dht gunluk salgılanıyor.saçlar güzel.

Facebook Twitter Instagram