o tüyler uzamaz sarı tüy kalır ama sende saç şeklinde çıkmış.yasından dolayı sende güçlü çıkmışlar tüyken cakma spiro onları biraz kalınlaştırırdı ama istenilen pek olmazdı onlar.genel saçında incelme diom favorilerin ustleri dahil.saw falan pek etkili değil kullanıcaksan zaten direk saw palmetto değil saw palmetto meyvesinin cekirdeğinin ekstresini kullanman gerek.maddi sebepler demişsin forumda dayanışma derneği var tabi herkesin işler kötü pandemi dolayısyla oda var.
eskiden tabi durumlar daha iyidi alamayana yollayabiliyorduk bir gece minox bitti oyle kaldım tırım tırım arıom derken biri tedaviyi bıraktım ektircem yazmış elimde 10 şişeye yakın minox yazmış 15 yıla yakın oluyordur dedim yolla hemen kargo ile gece gece gelsin bana parası neyse vercem adam yan mahalleden çıktı koca turkiyede hemen yayan gidersin alırsın al dedim parasını yok kardeşim dedi al dedim ya yok dedi al dedim biraz daha aldı gene çoğunu almadı iyi dedim bir sürü minox almıştım bizde alamayana alırdık o aralar yani anlıyacağın bazen hayat adaletli iyilik yapıp iyilik bulabilion.tuhaf yani acil minox ararken gece yan mahallemden çıktı eczanelerdede yok he bir gece sürmedem ölmem ama kafayı takmıştım tuhaftır yan mahalleden çıktı