Gönderen Konu: Tedavi süreci öneri tavsiye (fotoğraflı)  (Okunma sayısı 20731 defa)

Farques

• Ziyaretçi
Ynt: Tedavi süreci öneri tavsiye (fotoğraflı)
« Yanıtla #45 : 29 Aralık 2020, 13:03:36 »
Xpecia'nın yan etkilerinde kulak çınlaması var mı? 1 aydır sağ kulağımın üzerine yattığımda tıkanıyor, uyandıktan sonra gün içerisinde tıkanmıyor. Son 4 gündür sadece sağ kulağımda düşük ve ince desibelli çınlama var. Sebepleri arasında kulak kiri ve uzun süre çok sessiz ortamda bulunmak var, ikisinide yaşadım.

Xpecia'ya başlayalı 1 hafta olduda siz uzun zamandır kullanıyorsunuz, ondan sormak istedim.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 29 Aralık 2020, 13:07:44 »
Xpecia'nın yan etkilerinde kulak çınlaması var mı? 1 aydır sağ kulağımın üzerine yattığımda tıkanıyor, uyandıktan sonra gün içerisinde tıkanmıyor. Son 4 gündür sadece sağ kulağımda düşük ve ince desibelli çınlama var. Sebepleri arasında kulak kiri ve uzun süre çok sessiz ortamda bulunmak var, ikisinide yaşadım.

Xpecia'ya başlayalı 1 hafta olduda siz uzun zamandır kullanıyorsunuz, ondan sormak istedim.

Fazla dht kulak kirini arttırır bu da basınç dengesini bozabilir. Belki daha önceden olan ama farketmediğiniz bir şeydir. Ayrica Dhtnin blokesinin kulak çınlamasına sebep olduğunu da biliyorum ama bulunduğunuz ortamdan dolayı da olabilir. Başka bir sebep de olabilir. KBB'ye gidebilirsiniz musait olduğunuzda emin olmak için. Ayrıca ben de öyle bir yan etki olmadı
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : 29 Aralık 2020, 13:10:46 »
1 aydır tıkanıyordu da pek ilgilenemedim, sebepleri arasında aşırı sessiz ortam var, bi' o mantıklı geldi bide kulak kiri. En iyisi gidip temizletmek. Sağol. :)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #48 : 29 Aralık 2020, 13:23:39 »
Merhaba tekrardan doğuştan ince telli sacliyim. yaklaşık 5 aydir sadece şakaklara minox kullanıyorum. Ve şuan tekrar seyreldi şakaklar sanırım döngüye girdi. 1 haftadır kabak çekirdeği yağı kapsülü kullanıyorum. Ve yine 5 aydır xpecia kullanıyorum ama ilk 4 ay günde bir kullanarak hata yaptım. Son 20 gündür günde iki kullanıyorum. Yan etkiler yaşıyorum özellikle kabak çekirdeği kapsülü 1380 mg ekledikten sonra daha da arttı. Bu arada diffuse dökülme tipine sahibim.
Sizce süreç nasıl gidiyor? Önerileriniz neler? Teşekkürler

Son olarak xpecia günlük 2 yaptıktan ve kabak çekirdeği ekledikten sonra kafadaki sivilceler gitti.

İlk foto 14 Ekim'de saçlar uzunken tepe
Diğer fotolar ise güncel fotolar olacak.

Kardesim sacların o kadar guzelki masaallah sen bu saca nasıl minox gibi sacların anasını senede iki kere aglatan icinde alkol olan seboro dermatit yapan yani kasındıran bir urunu kafana nasıl surdun ilac tedavin harika yani saglam ilaclar kullanıyon zamanla daha da sacın guzel olacak bu dongu olayına neden bulastın insanlara sasırıyorum  kardesim bırak bırak yazıktır   ilk once sakakla basladın sonra diyeceksinki her tarafa sıkayım  haır forte sprey kullan dongu olayı azz yada hic bir sprey kullanma tedavin zaten basarı saglardı bu kadar kafaya takmayın her turlu urunu kullanmayın tedavi en fazla 3 olsun ama devamlı omur boyu olsun boylelikle korursunuz ben icinde alkol olan sampuanlara bile supheyle bakıyorum sen kafana sprey niyetine kullanıyon eger sprey kullanıyorsanda kafada 4 saat beklet sonra yıka hemen belli bir sureden sonra saca zarar veriyor.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 29 Aralık 2020, 13:40:23 »

Kardesim sacların o kadar guzelki masaallah sen bu saca nasıl minox gibi sacların anasını senede iki kere aglatan icinde alkol olan seboro dermatit yapan yani kasındıran bir urunu kafana nasıl surdun ilac tedavin harika yani saglam ilaclar kullanıyon zamanla daha da sacın guzel olacak bu dongu olayına neden bulastın insanlara sasırıyorum  kardesim bırak bırak yazıktır   ilk once sakakla basladın sonra diyeceksinki her tarafa sıkayım  haır forte sprey kullan dongu olayı azz yada hic bir sprey kullanma tedavin zaten basarı saglardı bu kadar kafaya takmayın her turlu urunu kullanmayın tedavi en fazla 3 olsun ama devamlı omur boyu olsun boylelikle korursunuz ben icinde alkol olan sampuanlara bile supheyle bakıyorum sen kafana sprey niyetine kullanıyon eger sprey kullanıyorsanda kafada 4 saat beklet sonra yıka hemen belli bir sureden sonra saca zarar veriyor.

Genel seyrelmem var diye çevremdekiler ya da bir başkası saçlarımın döküldüğünü anlamıyor. Bir bakıyorsun saçlar gitmiş geçmiş olsun. İleride dökülünce finasterid kullanacağıma şuan başlangıç aşamasındayken koruyorum. Korumaya çalışıyorum buna rağmen hâlâ ince uzamamış saçlarım dökülüyor. Bu yüzden tepede minoxa başladım. Dökülse bile yenisi gelir.

Minoxil konusuna gelirsek cildim hassas değil pek. Egzema falan yapacağını sanmıyorum. Minoxil mucizedir benim gözümde. Ama şunu da söyleyeyim eğer döngü oluyorsa o saçlar zaten kaybolacak olan saçlardır zaten, bu şekilde koruyorum. Erken başladığım için dolayısıyla döngü sorunu benim için ufak bir sorun sadece. Emin olun korunduğunu bildiğim için içim daha rahat. Haftada bir ketoral şampuan kullanıyorum. Olası egzemayi önlemek için. Alkolu kalitesiz bioxinin bile egzema yapmadıysa daha kaliteli olan minoxil sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

1 aydır tıkanıyordu da pek ilgilenemedim, sebepleri arasında aşırı sessiz ortam var, bi' o mantıklı geldi bide kulak kiri. En iyisi gidip temizletmek. Sağol. :)

Rica ederim abi iyi günler
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 31 Aralık 2020, 16:49:37 »
İki gün önce foto atamamıştım süreç takibi açısından şuan atıyorum.
Güncel tedavim;
Xpecia günde 2 tablet sabah akşam
Kabak çekirdeği yağı kapsülü 1x1380mg
Bioxinin minoxidil (sadece şakaklara 3 günde 2 gün olmak üzere sağ sakağa 3 sol şakağa 2. (Elimde artanı ön çizgiye sürüyorum 2 aydır)
Minoxil forte (tepeye sağ ve sol olmak üzere toplam 2 başlayalı 3 gün oldu)
Ketoral şampuan (haftada 1)
Ketoral krem (her gün sabah akşam sadece şakaklar ve ön kısmının çizgisi bitimine.)

Tepenin fotosunu atmadım tepe uzadı genel yoğunlukta fark yok ama çok dalganmaya başladı uzadığı için.

Günlük Dökülme durumum;
Saçım eskisi gibi çabuk yağlanmıyor. Gün içerisinde elimi saça attığımda saç gelmiyor ara sıra tek tük oluyor. Eskisi gibi saçla oynamıyorum. Duşta görüyorum döküldüğünü 3 günde bir yıkıyorum artık çok kirlenmediği için. Dökülen ince teller azaldı. Artık normal kalınlıkta teller dökülüyor. Az miktarda incelmiş saç var dökülenler arasında.
Minox döngüsünden çıktım. Hâlâ tek tük düşüyor döngü saçları ama son durum bu şekilde.

Yorumları tavsiyeleri bekliyorum.

Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 31 Aralık 2020, 16:56:47 »
hocam, senin ben gibi alnın büyük :(

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 31 Aralık 2020, 17:43:18 »
hocam, senin ben gibi alnın büyük :(

He ya  :D küçükken çok şaka yapıyorlardı alnımla ilgili
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 31 Aralık 2020, 18:30:47 »
İki gün önce foto atamamıştım süreç takibi açısından şuan atıyorum.
Güncel tedavim;
Xpecia günde 2 tablet sabah akşam
Kabak çekirdeği yağı kapsülü 1x1380mg
Bioxinin minoxidil (sadece şakaklara 3 günde 2 gün olmak üzere sağ sakağa 3 sol şakağa 2. (Elimde artanı ön çizgiye sürüyorum 2 aydır)
Minoxil forte (tepeye sağ ve sol olmak üzere toplam 2 başlayalı 3 gün oldu)
Ketoral şampuan (haftada 1)
Ketoral krem (her gün sabah akşam sadece şakaklar ve ön kısmının çizgisi bitimine.)

Tepenin fotosunu atmadım tepe uzadı genel yoğunlukta fark yok ama çok dalganmaya başladı uzadığı için.

Günlük Dökülme durumum;
Saçım eskisi gibi çabuk yağlanmıyor. Gün içerisinde elimi saça attığımda saç gelmiyor ara sıra tek tük oluyor. Eskisi gibi saçla oynamıyorum. Duşta görüyorum döküldüğünü 3 günde bir yıkıyorum artık çok kirlenmediği için. Dökülen ince teller azaldı. Artık normal kalınlıkta teller dökülüyor. Az miktarda incelmiş saç var dökülenler arasında.
Minox döngüsünden çıktım. Hâlâ tek tük düşüyor döngü saçları ama son durum bu şekilde.

Yorumları tavsiyeleri bekliyorum.

dermastamp da eklesene tedavine kral

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 31 Aralık 2020, 18:36:06 »
dermastamp da eklesene tedavine kral

Düşünüyorum aslında çok işe yarar hatta katlar ama aileme kabul ettirmek biraz zorlar şuan. Henüz açmadım konuyu. Ama verecekleri tepkiyi biliyorum. Bunları kullanırken bile baya fikirlerini değiştirmem gerekti açıkçası. Eğer üniversiteler açılırsa şehir dışında alıp kullanacam mutlaka
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 31 Aralık 2020, 19:14:22 »
 bloker ister gibime geldi o saç guclu bişi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 31 Aralık 2020, 19:16:31 »
Düşünüyorum aslında çok işe yarar hatta katlar ama aileme kabul ettirmek biraz zorlar şuan. Henüz açmadım konuyu. Ama verecekleri tepkiyi biliyorum. Bunları kullanırken bile baya fikirlerini değiştirmem gerekti açıkçası. Eğer üniversiteler açılırsa şehir dışında alıp kullanacam mutlaka

benim ailem de bilmiyor da bilmesine de gerek yok ki gece yatarken yapar yatarsın 10 günde bir 1.5 2mm civarı az bir şey kan olur sabah kalkar duşa girer devam edersin. hemen ardından şu değdirme yeter
10 12 saat gayet yeterli. şakakları daha hafif yaparsın kanatmadan

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 31 Aralık 2020, 19:43:12 »
 dermolleri ben gunde 5 6 kere yapıom.yan etkisi olmadı.etkisi derseniz anlayamadım.çok yapmak bence sakıncalı değiş tabi sahsi gorusum.
oralminoxidil genel seyrelmem fazla demişsin genel seyrelmelerde bloker losyon kalınlaştırıp yuz guldurebiliyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 31 Aralık 2020, 19:48:45 »
dermolleri ben gunde 5 6 kere yapıom.yan etkisi olmadı.etkisi derseniz anlayamadım.çok yapmak bence sakıncalı değiş tabi sahsi gorusum.
oralminoxidil genel seyrelmem fazla demişsin genel seyrelmelerde bloker losyon kalınlaştırıp yuz guldurebiliyor
günde 5 6 da çok ya uzunluk ne kullanıyorsunuz  bence 0.5 i geçmesin .
hocam kas çalışmak nasıl fazlası zararlı ise sizin de deriyi dinlendirmeye ihtiyacınız var en azından inflamasyon gitmeli sürekli inflasmyon verirseniz daha çok zararı olur.
ilerleyen zamanlarda spiro losyon yapmayı düşünüyorum. kendi dökülme tipime göre spiro çok işime yarayacak gibi hairlosstalkta incelemelerime göre

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 31 Aralık 2020, 20:13:42 »
 ben yapıom çakma spiro.spiroya basladıktan sonra evdekilerde dedi saçın gurleşti dedi.dermoller senelerdir gunde 5 6 kullanıom sorun yok.1lik sarı zgts kullanıom.ben 1lik kullanma taraftarıyım

Facebook Twitter Instagram